Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android Autót minden mobilra!
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Tegnap annyit emlegettem Kristófot, hogy nekem is ledobott valamit a rendszer. Egy untradeable premium upgradet csináltam, benne a japán Laligas IF mellé egy Adan is esett.
Mivel pont a kapusom tradeable verziójú VDS, még meg is fontolandó hogy beépitsem a srácot. Statban veri VDSt, egyedül az a 6 centi hiányozhat magasságban. Viszont igy Chiellini bukja a 10es chemet és kéne egy Puyol a védelembe hogy a chemek rendbe legyenek hátul. Az az egy bajom van ezzel, hogy igazából VDS-re nincs panasz, nem nagyon lepkézik és 1-on-1 is tök korrekt.
Ezzel párhuzamban szerettem volna Sergi Robertot is valahogy beépiteni, de meglepődve látom hogy Allan egy catalyst lappal 10 chemen sokkal jobb mint ha Zanetti/Sergi kezdene 3 chemen CDMen.
Nem tudom hogy rendezzem át a csapatot. -
Digestive
veterán
Akkor azt mondjátok meg h kinek a ptg lapjába érdemes befektetni. Volt Firmino, Jesus, Goretzka, Dembelé, de már mindet eladtam. Most csak Willian van meg, mert őt használom is.
-
lanikai
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
én is rajta gondolkodtam, de csak 7 chemmel tudnám beépíteni (mondjuk ebben a játékban ez sem számít), Azpit viszont megtartanám -legalábbis Serie A TOTS-ig-, neki meg kell a spanyol kapus. aztán lehet "ingyen"-Adánt fogom kipróbálni, benne csak pozitívan csalódhatok
-
etaclan1984
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Igen, ezeket az országokat hívják európai országnak ahogy említettem is

(#26340) lanikai Tegnap én is kipróbáltam TOTS Ter Stegen-t.
Szerintem tegyél vele egy próbát ! 200kért hozzáteszi a kis extrát. -
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Azért van ott meg boven francia meg nemet is meg angol meg spanyol meg portugál meg szerb meg ilyenek

-
etaclan1984
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Kétlem hogy úgy megyünk neki a VB-nek PTG lapokkal hogy van 5-5 brazil és argentin lap meg 2 mexikói. 0 ázsiából és 0 afrikából a többi meg európai. Már csak az ázsiai piac miatt is érdekes lenne

-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nem lesznek már.
Amúgy pont az a lenyege hogy írtak is aki bekerül a keretbe azok értéke fog változni
Vb alatt egyedül a PTG lapok kapnak frissítést majd semmi más az a marad a. Kapocs a két jatek között
Amúgy lehet érdemes lesz eladni a TOTSok után mindenkit mert brutálisan lemennek az árak majd ......
-
A guru
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Tapasztalatból mondom, a védelemben egy bizonyos szint után teljesen mindegy kik vannak, CR meg R9 úgyis beveri. Telles-Rijkaard-Otamendi-Walker, nekem ők remekül működnek, kevés hibával. Neymarnál viszont a passing nagyon zavart a hétvégén, mert Mahrez és Bobby is sokkal jobban osztogatja a labdákat, viszont CAM-ban meg Neymart játszatom és ez így elég gáz, hogy pont ő passzol a legrosszabbul.
Elmondani nem tudom mennyire kíváncsi vagyok erre a lapjára.
-
Digestive
veterán
Mivel lemondtam a Neymar sbc-ről így maradt annyi coin, h érkezett Rio és Rijkaard, Lozanora pedig félre van téve a money! Ter Stegen még kap lehetőséget a bizonyításra. Ma játszottunk egyet Fifaisshit kollégával, aminek szégyenletes vége lett. 7et rámolt be nekem!
Ebből 3-4 azért volt, mert hatalmas a fölénye tudásban hozzám képest
a többinél meg lepkézett a német. Majdnem nyomtam egy quick sellt. Utána viszont parádézott! Olyanokat fogott, h nem akartam hinni a szememnek! 
LB poszton ki szeretném próbálni Telles tots lapját és Promes még aki mindenképpen kell, de lényegében TÉSZ a horda!
-
Digestive
veterán
-
Lori82
senior tag
Pc-n hétfőn amikor ilyen nyeremény van nem szabad DTK-ni csak ha pro vagy. 3 nekifutásból már az első körben kiestem.4. nekifutásra második körben véreztem el. 5. probálkozásból eljutottam az elődöntőig,de ott a 90 + percben kaptam ki

-
etaclan1984
őstag
válasz
dejvid8
üzenetére
Biztos hogy teljesen új lapok lesznek. Ez 100%. Én se értem egyenlőre mert PTG Origi jelenleg 82-es a VB változata már hivatalosan is kint van és az csak 78as. Gondolom addig nem változik majd a PTG lap amig Origi az első frissítését meg nem kapja. De az tuti hogy ott ezek lesznek az egyedüli speckó lapok, tehát akárhogy is oldják meg de lesz értékük.
-
dejvid8
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Egyébként ha a World Cup móddal egy kb teljesen új játékot kapunk a nulláról, mi értelme lesz a PTG-knek? Vajon "átvihetők" lesznek a World Cup módba? Tippek?
-
etaclan1984
őstag
Aki a VB-re fektetne be:
PTG Giuliano-t a napokba lehet olcsón majd vadászni ugyanis nem került be a brazilok 23as keretébe. Persze ez így értelmetlen, de biztos vagyok benne hogy lehet majd valahogy csinálni belőle másik PTG lapot, esetleg lesznek új PTG-k. -
dudu5130
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én Felipe ANdersonnal szoktam tőle és Gullitot is

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ellenem jött este egy TOTS Messi.
Úgy cikázott a pályán labdával, mintha a fizikának nem is lennének szabályai. Tömeg, meg lendület, meg ilyen hülyeségek.
Ez még nem is lenne baj, elvégre Tots Messi nahhDe amikor úgy fellökte Rijkardot, hogy az hanyattesett, akkor azért nem imát mormoltam hidd el. Ezeket azért nem kéne. Legyen jó, legyen qva jó egy ilyen lap, de azért ésszerü határok közt
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
dejvid8
üzenetére
Sajnáltam az összeset, de a belgát nem használtam volna, akkor még megvolt Rui akit már megszoktam. De Vieira megérte, nagyon jó játékos. Mondjuk amikor Sané elveszi tőle a labdát, mintha csak ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, na akkor elgondolkodom rajta, hogy van-e értelme egyáltalán ezeknek a szuper lapoknak!

-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Képes voltál egy Ligás KDB-t betenni egy SBC-be?

Nem semmi vagy
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
dejvid8
üzenetére
A belga TOTS csomagból jött, szóval azért használom, meg nem is rossz!
Az a baj, hogy Vieira lapjára mindenkit elhasználtam: Rui Costa, Shearer, ligás De Bruyne, TOTS Süle, 91-es Hummels, POTY Sessegnon, stb. Totál kiürült a klubom!
Most van kb. 20 arany játékosom, de azok 83-84-es lapok, azokat tartogatom.
Egy jó kis TOTY Messi adná, de 3,5 millió ami brutálisan sok zseton. -
Szigma70
addikt
Igen, jó lap, kicsit alacsony, de rendben van.
Én sem tudok mit kezdeni Filipe Luissal. Jó lap, be is tudom tenni, de többen is vannak azon a poszton
Én a középpályán akarok valamit húzni, lehet kipróbálok egy baby Gulkitot, de annyi jó lap jön még.
Vidal, Goretzcka, SMS, Fekir, Alaba, Thauvinn Werner -
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De Geát szerintem felesleges lecserélni. a 90-es is tökéletes. Ha a gép azt akarja, akkor a 94-es és 97-es is ugyanúgy gólt kap, akárcsak a 90-es.
Am menj már, milyen csapat ez már, majdnem olyan jó mint az enyém
(vicc no)
Az a Vertonghen nem gyenge oda?
Ajánlanék egy prime Blanc-ot, ha olcsón megtudod csinálni a már meglévő lapjaiddal ( + <200k ráfizetést coinból még megér szerintem). -
Szigma70
addikt
válasz
üzenetére
Én azt vettem észre azoknál a támadóknál, akiknek megvannak ezek a traitjei, hogy mikor helyzetbe kerülsz velük, akkor a nyomod a lövés gombot, sokszor nem csak ellövi, hanem magától chipshotol, vagy fineszel, vagy driven lövi, anélkül, hogy én ezt nyomtam volna. Ekkor álltalában gól is a vége. Ez sztem az adott trait szerint van véletlenszerüen. Ilyen van azoknál a játékosoknál is, akiknek playmaker traitjük van. Sokszor nyomom a passzt, de ő odalöbböli a védők felett, vagy az mögé passzol, akit én akartam megjátszanj, mert az jobb helyzetben van.
Aztán lehet, az ilyenek csak a fos gameplay miatt vannak, de én ezzel magyarázom

@kristóf
Én csak 4321 nél, ha a 2 szélsőn drift wide van
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! A csatárokra ti szoktatok "stay central"-t beállítani? Érdemes?
Amúgy CR brutál, Crespot váltotta, majd pár 10 meccsel később hozok róla statisztikát esetleg véleményt. Sajnálom Crespot, de Messi a szívemhez nőtt, ezért őt tettem CAM-ba.
Jelenleg ilyen a csapat. Bármilyen változtatás amit a jövőben eszközölhetnék? Ha mondjuk ikon akkor végső esetben akár Crespot is felhasználhatom, de az fájdalmas lenne... A védelmet okénak érzem, ott max egy ikon segítene. Esetleg egy "jobb" De Gea? 100k-m van most, de hátha jön még valami jó húzás.
-
törölt tag
válasz
adamm1018
üzenetére
Futbin-en itt ha a T&S-re mész és a trait-ek fölé viszed a kurzort, akkor leírja röviden, hogy melyik mit jelent.
A specialities-ről meg itt van egy írás.A specialities nem jelent semmit, a statok után kapják ezeket a játékosok.
A trait-eknél van ami számít, van ami nem.
Szerintem egy csomónak csak a gép által irányított játékosoknál van jelentőssége (selfish, playmaker, stb.) Sőt, szerintem a long shot taker, finesse shot és hasonlók is csak azt jelenti, hogy a gép gyakrabban próbálkozik ilyen lövésekkel vele. Amikor én irányítom a játékost, akkor nem érzek ezekkel semmi javulást.
De ez csak az én tapasztalatom, ha jól tudom nincs hivatalos álláspont ezekről.Amik viszont szerintem hasznosak: speed dribbler, technical dribbler, flair (jó, ez nem kimondottan hasznos, de például rabona lövést csak ezzel lehet, ha jól tudom), GK long throw, GK saves with feet, power header.
Sokak szerint a dives into tackle is, de én azzal szkeptikus vagyok, szerintem az is csak annyi, hogy a gép gyakrabban csinál becsúszó szerelést vele. -
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Pc-n is akadozik mint állat. Nem tudok inditani egy meccset sem...
-
Expendable
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Igen..persze hogy a DKT döntőben dobott ki és úgy érzékelte, hogy én léptem ki...
-
Francesco003
aktív tag
Másnak is akadozik a fut ?Mintha a szerverek szarok lennének..
-
-
Szigma70
addikt
Nekem van egy tippem, ha meghalgatod

Hagyod a spanyolt a jobb szélen, veszel egy CB Walkert, dobod a padra Youngot, veszel egy 88-as LB Maldinit, majd IG megcseréled Walkerrel. Vagy Walkert teszed megszokásból jobbra a spanyolt meg balra.
Én ezt tenném, kapuba meg DegenyaAz egész megvan majdnem TOTS Azpi árából
-
lanikai
aktív tag
iszonyat mód felkúrt ez a mai DKT. ugyan második nekifutásra összejött Partey, de most vagy két kézzel húz vissza a játék, vagy elfelejtettem játszani a hétvége folyamán. többek közt Begovic 7 chemen , majd Fahrmann (és a kapufa) szintén 7 chemen védte ki a szemem, miközben kisebb túlzással TOTS De Gea minden kapura tartó lövést/fejest benyelt. nyilván nem várom, hogy mindent fogjon, de 900k-ért nyújtson már egy hangyfasznyival többet, mint az ilyen 3ezer coint érő bohócok. szerencse, hogy a döntőben 10 perc után ragequitelt az ellenfelem és nem adott esélyt DDG-nak megmutatnia, hogy mit nem tud
-
A guru
addikt
UNFP Neymar érkezik csütörtökön a WL rewardok után, nagyon várom már.

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lehet egy tippetek kitől tudom.

-
-
A guru
addikt
Én azt mondom Young és Blanc okés, melléjük egy Azpi (ha nincs rá keret akkor Otamendi) jobbra pedig TOTS Walker, kapuba természetesen DDG. Nem tudom mennyire kivitelezhető ez.
Kis para belsős infó: a konzolvilág az általuk szponzorált playernek évi 1 millió ft értékű fifa pontot ad.
-
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem szoktál te lottózni?Ilyen pack luckkal simán megpróbálnám az ötös lottót
1,4 milliárd
Gratulálok CR-hez 
-
Digestive
veterán
Boxon nyomom a DKT-t. 3x egymásután az történt, h amint megrúgom az egyenlítő gólt kiírja h Connection lost... És olyan mintha le se játszottam vna a meccset! Ez vmi új csalás vagy mi a rák?

-
törölt tag
Tegnap 6-4-re kaptam ki ettől a csapattól (a hiányzó lapokra nem emlékszem, de asszem ők a posztjukon játszottak).
Piqué és Filipe Luis is mesterhármast szerzett, mindezt összesen 7 kapura lövésből.

-
Szigma70
addikt
Egyébként Young nálam kezdő, de jobb CM.
Nos , nagyon hasznos, mindenhol ott van, bárkit levadászik a középpályán, nincs olyan CM, de még csatár sem, aki ellógna elöle.
A driblingje hihetetlen jó, labdával is jól bánik. De a legjobb benne a passzai. Meccs végén a statisztikát nézve a legtöbb passz, és szinte mindíg 100%-os. Egy dolog van, azaz kettő ami nem jó, vagy is lehetne jobb. Az első és kisebb a magassága. Ettől függetlenül meglepően sok fejpárbajt nyer. A második, és nekem fontosabb a lövése. A statok alapján az is nagyon jó, de nem. Még sem. Nem tudom megmondani miért, de sose jön neki össze. Olyan erőtlen, suta. Lőtt már gólt, de nem olyan gólerős mint Mooy, vagy Fernandinho.
Összességében mégis jobb.
Egyenlőre marad. A helyére BD Alaba megy CM posztról. Ő is megér egy misét, felejtsétek el Sandrót, ég és föld a kettő. -
grimmjow67
tag
Na nekem godin jott de nemtudom beepiteni sehogy

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
dracox
üzenetére
Köszi! Szerintem visszamenőleg a FIFA16-ig is!

MdewC: Szerintem jó, de a puding próbája az evés!
Firminoról meg annyit, hogy lehet bármelyik lapja, ST, CM, CAM tök mindegy, az leggusztustalanabb lap amivel eddig találkoztam. Nevetséges, hogy amikor jön ellenem többször szereli hátul(!) a játékosaimat, mint az ellenfél védői. Nagyon nagyon bugos! 
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
gratula hozzá.
Szerintem pár szezonra bőven ellőtted a pack luckot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
-
nyervi
aktív tag
válasz
blizzrd
üzenetére
eladhatatlan Parejot nyitottam, be is tettem a csapatba mivel pont illik bele. de nem vagyok elájulva a lapjától. esküszöm sima Iniesta jobban működik nálam. de ez nem jelent semmit, mert vannak játékosok, akikkel egyszerűen nem tudok játszani vagy mi. pl. Asensio is ilyen. sokan dicsérték milyen jó lap, nálam semmi. se passzolni nem akar meg kaput se talál. úgy néz ki Parejo a másik ilyen. vagy tényleg nem túl jó lap. ez van

-
kiserik
senior tag
Emberkék. TOTS Süle-t próbálta valaki? Azpi helyére menne elég diszkont áron.
Illetőleg melyik lenne jobb:
Alaba-Boateng-TOTS Sule-SIF Moses mögöttük FahrmanMarcelo-Ramos-ToTS Piquet-SIF Moses mögöttük SIF Adan?
-
A guru
addikt
Most nyerhető valami TOTS a DKT-ból vagy majd csak szerdától?
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szep is lenne ha zavarna egy TOTS Ronaldo 😁😂🤣 karacsonyig egy szavad se lehet, elnezve a nyitasaid 😉
-
Digestive
veterán
DKT döntőben voltam. Akartam egy képernyőmentést csinálni a full ikon ellenfél csapatról. Erre kibaszott inaktivitás miatt!

-
akooos
veterán
Na eladtam ezt a gyökér Popeot, 30 meccsen védett, több gólt kapott, mint sima Courtois 3 hét alatt. 97k jött belőle, nézek helyette valami másik kapust.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a többinél meg lepkézett a német. Majdnem nyomtam egy quick sellt. Utána viszont parádézott! Olyanokat fogott, h nem akartam hinni a szememnek! 

) meg Modric vannak stabilan, a 3. cm változó

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)