Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na most rívok én is egy kicsit
. Szóval nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogy fizet az ember az Ea-nek a játékért, hogy élvezze, és azért tegyük a szívünkre a kezünket legtöbben szeretjük bármennyire rossz is néha. Nekem a mellé vehető tartalommal vannak gondjaim. Fent nevezett ember kinyitott 30000 Ft értékű cuccot, egész évre meg vannak azok a játékosok neki, akiket akar, DE biztos volt olyan aki kinyitotta mind a 10-et és alig volt valaki benne. (mondjuk ez a videó tényleg túlzás) Teszem azt a Pes hasonló játékmódjában van garantált nyitás ahol biztosan egy 85 vagy valamilyen szint fölötti embert fogsz nyitni(persze drágább a sima nyitásnál), fifában lehet, hogy több százezer coint kellene kiadni azért az egy szerencsétlen Cavaniért (mert tuti hasonló kaliber lenne). Magyarán kinyit az ember egy 100k-s packot és lehet, hogy egy Ramsey lesz a legjobb embere, olyan nagy gond lenne biztosítani egy nagy szintű embert? (Mert ugye egy Cavanival sem vagy előrébb mint egy Ramseyvel pénzügyileg) Szóval lenne egy pack 25-30-100k vagy amilyenre gondoltok, de abban biztosan legyen valami, ez túl nagy kérés lenne? Tudom ez csak egy álom, meg Ea-nek nem érné meg, de az ember vágyakozik 
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Szóval nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogy fizet az ember az Ea-nek a játékért, hogy élvezze, és azért tegyük a szívünkre a kezünket legtöbben szeretjük bármennyire rossz is néha. Nekem a mellé vehető tartalommal vannak gondjaim. Fent nevezett ember kinyitott 30000 Ft értékű cuccot, egész évre meg vannak azok a játékosok neki, akiket akar, DE biztos volt olyan aki kinyitotta mind a 10-et és alig volt valaki benne. (mondjuk ez a videó tényleg túlzás) Teszem azt a Pes hasonló játékmódjában van garantált nyitás ahol biztosan egy 85 vagy valamilyen szint fölötti embert fogsz nyitni(persze drágább a sima nyitásnál), fifában lehet, hogy több százezer coint kellene kiadni azért az egy szerencsétlen Cavaniért (mert tuti hasonló kaliber lenne). Magyarán kinyit az ember egy 100k-s packot és lehet, hogy egy Ramsey lesz a legjobb embere, olyan nagy gond lenne biztosítani egy nagy szintű embert? (Mert ugye egy Cavanival sem vagy előrébb mint egy Ramseyvel pénzügyileg) Szóval lenne egy pack 25-30-100k vagy amilyenre gondoltok, de abban biztosan legyen valami, ez túl nagy kérés lenne? Tudom ez csak egy álom, meg Ea-nek nem érné meg, de az ember vágyakozik