Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

válasz MdewC #9470 üzenetére

Illetve használok még a pozíció módosító lapokon kívül még tulajdonság módosító lapokat, például katalizátor, építész, stb stb... Általában itt azt veszem figyelembe, hogy melyik tulajdonsága gyengébb egy adott játékosnak, vagy adott pozícióhoz mit használ többet, például passz, védekezés és azt erősítem, ha szükséges... Vagy lövés, ilyesmi. Általában az a tapasztalatom idén, hogy a +3 valamiből jobban érződik a +2-vel szemben, hiába csak 1 a különbség.

De azt meg tudom erősíteni, hogy van difi a lapok között, legjobb példa erre nálam IF Dybala CAM pozícióban. +3 passz és +3 PHY van rajta, utóbbi adott, hogy picivel tovább bírja a meccset, de kellett rá a passz, hogy ha rápasszolom a bogyót, tudjam tovább építeni a támadást, mert adott el passzokat kulcs pillanatokban. Így viszont a lövő erejét nem tudom tuningolni, ahhoz finisher lap kellene, mert ha helyzetbe kerül, néha lehetne erősebb is a lövése, de kompromisszumot kellett kötni, hogy inkább építem tovább a támadást a passzokkal és jobban figyelek a befejezésekre, amikor vissza kapja lövésre, vagy el se jutok odáig, hogy vissza passzoljak neki, mert már korábban eladtam... Itt kifejezetten érzem a különbségeket és dönteni kellett, hogy melyik a fontosabb. :)

(#9473) VaasottVili: Hát ez játékos függő is... Például én Moratán éreztem nagy változást, amikor megkapta a huntert... Sokkal többet kerültem vele helyzetbe... de például Rémyn nem hiszem hogy sokat dobna... Sztem ez függ az adott játékostól is. Ha már valamiben eléggé jó amúgy is, azt nem mindig érdemes tovább nyomatni. Egy 90-es futásra minek rádobni még +3 pacet? Érted mire célzok.

:R

Új hozzászólás Aktív témák