Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest
    veterán
    válasz dracox üzenetére #8866

Hát bennem is van a félsz rendesen, hogy csak kaptam egy kis "boostot" :) Taktika váltásnál szokott ilyen lenni, már tavaly is megállapítottuk ezt.

Ettől függetlenül azért reménykedek, hogy többről van itt szó már csak azért is, mert a 4-3-3 taktikot sosem éreztem annyira az én stílusomnak. Nyertem vele div2-t, meg elvoltam, de nem az én játékom volt. Ez a 4-1-2-1-2 (2), főleg serie a-ban viszont már inkább fekszik a stílusomnak. Így legalább befér a keretbe Marci, Pereyra, Naingolan, Pogba, De Rossi, stb stb.. hisz annyi jó CM, CDM, CAM van ott hogy pff..... nagyon OP ilyen téren.

Hát még ha visszatér majd kölcsönből a csatárok gyöngye, a fekete gyémánt hmm.. Doumbia hm..... ;]

A borító arca témához: miért van az, hogy mindig csatárokat raknak be reklámarcnak.... jó persze, mert mindenki a nagy és sok gólt lövő csatárokat szereti, de tök poén lenne fifa borítón egy Chiellini vagy Courtois :) Egy ilyen év igazán lehetne már. Ez így azt sugallja, hogy a foci csak a csatárokról szól és szerintem nem túl fer a többi poszton játszó ugyanolyan értékes játékosokkal szemben.

Új hozzászólás Aktív témák