Új hozzászólás Aktív témák

• vegitossj7

addikt

válasz Yodamest #8809 üzenetére

Hát, én egész játék során kerestem a nekemvaló játékosokat silverek és non rareek személyében.

A hendit én viccnek tartom, de a szerencse és a fals önbizalom már nem az.

A szerencsét nem tudod befolyásolni, de az te idegrendszeredet és az ellenfelét igen.

Silver csapatból csak 4 volt, német, portugál, bpl és francia.

Non rareból meg annyi mint a fene.

Ugye 3 dolog alakítja a játékost:

- A hírértéke
    - A statjai
    - És az "érzése"

A hírértéket el kell felejteni teljesen, ha non rare csapatot akar csinálni az ember, silvernél még 1 "sztárjátékos" még nem a világvége.

A statok a non rare és a silver játékosok lelke, ezeket kell böngészni naphosszat. Pl. találtam egy 99 szerződéses Goretzkat 800-ért megjelenés után 1 héttel. Nem tudták mi az értéke.
    Össze kell tenni a csapatot rendesen, ha szeretnél eredményes is lenni, kivéve ha...

Az "érzésre" megy az ember. Ilyenkor összedobálja a játékosait, kiválasztva kik a jók a keze alatt.
    Ezt nem javaslom div 1-2-ben, szétcincálnak, ha nem vagy biztos magadban és a játékosban.

Mint régebben írtam, sok olyan non rare/silver játékos van, ami szubjektíven jobb mint a 100k-s alternatívája.

Egy non rare olasz csapat csodákra képes, elszórakoztatva az embert, idegesítve az ellenfelet.
    Div2-t már nyertem meg non rare olasz csapattal, megéri belefektetni az időt. :K

Silver-t csak akkor ajánlom, ha már nagyon megy a non rare társakkal.

Sry mobilról vagyok, lehet elírtam pár helyen.

Új hozzászólás Aktív témák