- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Azért annak nem kéne ennyit számítania, hogy az egyik játékos nincs full chem-en.
Ha számít egyáltalán valamit. Draft-ban biztos nem mert a legjobb eredményemet online olyan csapattal értem el, amiben egy darab narancs link volt, a többi mind piros.Nem tudom, lehet hogy placebo, de én is úgy érzem, hogy a papíron gyengébb csapattal jobban megy a játék.
Nemrég építettem egy Bundesliga csapatot 200k felett áron, de már eladtam egyrészt azért, mert felmentek az árak és tudtam rajta egész jól keresni, másrészt mert rém gyenge voltam vele, nem jött össze semmi.
Vissza az MLS csapathoz, ahol az átlag életkor kb 35 év, az átlag pace meg vagy 50.
De mégis velük megy a legjobban, vagy legalábbis semmivel nem rosszabban, mint bármelyik másik csapattal.Nem először történt már meg ez egyébként, csak tudnám, hogy akkor minek gyűjtöm azt a sok coint...
Lehet majd lecserélem az MLS játékosokat a TOTS lapjaikra ha kijönnek, csak attól tartok, hogy nem fog velük úgy menni a játék, mint most.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mégis velük megy a legjobban, vagy legalábbis semmivel nem rosszabban, mint bármelyik másik csapattal.