Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz _adaml21_ #16625 üzenetére

Azért annak nem kéne ennyit számítania, hogy az egyik játékos nincs full chem-en.
    Ha számít egyáltalán valamit. Draft-ban biztos nem mert a legjobb eredményemet online olyan csapattal értem el, amiben egy darab narancs link volt, a többi mind piros.

Nem tudom, lehet hogy placebo, de én is úgy érzem, hogy a papíron gyengébb csapattal jobban megy a játék.
    Nemrég építettem egy Bundesliga csapatot 200k felett áron, de már eladtam egyrészt azért, mert felmentek az árak és tudtam rajta egész jól keresni, másrészt mert rém gyenge voltam vele, nem jött össze semmi.
    Vissza az MLS csapathoz, ahol az átlag életkor kb 35 év, az átlag pace meg vagy 50. :DDD De mégis velük megy a legjobban, vagy legalábbis semmivel nem rosszabban, mint bármelyik másik csapattal.

Nem először történt már meg ez egyébként, csak tudnám, hogy akkor minek gyűjtöm azt a sok coint...
    Lehet majd lecserélem az MLS játékosokat a TOTS lapjaikra ha kijönnek, csak attól tartok, hogy nem fog velük úgy menni a játék, mint most.

Új hozzászólás Aktív témák