Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Köszönöm szépen a tanácsokat, és a linket.
Jelenleg offline Div 5 be vagyok, nem tudom ez jelent e valamit. A skill game-ből az advanced shooting-al szoktam bemelegíteni meccs előtt. Szituációs helyzetekben kell minél több gólt szerezni benne. Na, ott egy top csapattal, ami bemegy, azt el kell felejteni Fut-ban, Jelenleg csak úgy tudok gólt szerezni, ha beviszem a 11 -es környékére, és épp csak egy picit nyomom meg a lövés gombot, mert ha kicsit is erősebb a lövés, akkor már mellé megy. Védekezés dettó, ami régen volt, hogy a lövéssel gombbal elveszed a labdát, ha védekezel, szintén felejtős lett. Október óta 56 órám van a játékban, ami ahhoz, hogy a FUT részében érdemleges csapatot rakjak össze, anélkül, hogy statokat, illetve olyan adatokat bújjak, amik igazából nem érdekelnek, szerintem esélytelen. Nekem a 99 környéki játék maradt meg, amikor leültünk a gép elé, és nyomtunk egy pár pörgős meccset. Lehet, hogy elkezdek inkább egy bajnokságot valamelyik top csapattal, hogy legalább egy-két szép gólt lőjek..Sirandrish Köszönöm, a fittnes szoktam figyelni, veszek egy pár lapot, és ha fárad a csapat, akkor adok egyet az egész squad-nak!
Sokat változott a játék az elmúlt évek során, az tuti, 94 óta játszok a játékkal, régen volt 3 csel a játékban, most meg van 3 oldalnyi kombináció, csak a gólörömökhöz.

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- Sony Playstation konzolok Okosítása / Szervizelése - TMR Szenzor bépítés // 13.00-s PS4 Moddolás
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jelenleg offline Div 5 be vagyok, nem tudom ez jelent e valamit. A skill game-ből az advanced shooting-al szoktam bemelegíteni meccs előtt. Szituációs helyzetekben kell minél több gólt szerezni benne. Na, ott egy top csapattal, ami bemegy, azt el kell felejteni Fut-ban, Jelenleg csak úgy tudok gólt szerezni, ha beviszem a 11 -es környékére, és épp csak egy picit nyomom meg a lövés gombot, mert ha kicsit is erősebb a lövés, akkor már mellé megy. Védekezés dettó, ami régen volt, hogy a lövéssel gombbal elveszed a labdát, ha védekezel, szintén felejtős lett. Október óta 56 órám van a játékban, ami ahhoz, hogy a FUT részében érdemleges csapatot rakjak össze, anélkül, hogy statokat, illetve olyan adatokat bújjak, amik igazából nem érdekelnek, szerintem esélytelen. Nekem a 99 környéki játék maradt meg, amikor leültünk a gép elé, és nyomtunk egy pár pörgős meccset. Lehet, hogy elkezdek inkább egy bajnokságot valamelyik top csapattal, hogy legalább egy-két szép gólt lőjek..