- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Olvasom, hogy többeknél nagy visszaesések vannak, én viszont valahogy elkaptam a fonalat. Múltkor ugye már a 2. osztályba feljutásért mentem, aztán végül az 5-ben kötöttem ki. Nekifutottam megint, a 4. elég könnyen meglett, most pedig ezzel a mérleggel jutottam fel a 3. osztályba:
Nem akarom megint szítani a játékmechanizmus/hendi/script kérdéseket, de legalábbis elgondolkodtató, hogy miként lehetséges ilyen szélsőséges eredményeket elérni.
Az biztos, hogy a Bundes csapatomat egyre jobbam érzem, Vidal és Schürrle komoly pluszt jelentenek, mióta megvannak, Kruse meg ellenállhatatlan csatárként. Ezek a között a meccsek között nem akadtak könnyűek, nem volt rage quit, mind komoly odafigyelést igénylő mérkőzés volt, és ahogy nyertem egy meccset, aznap már szezonban már nem játszottam. Kíváncsi leszek, mire megyek ezután...
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Nvidia Quadro FX570
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest