Új hozzászólás Aktív témák

• _adaml21_

őstag

válasz thebigK #11262 üzenetére

Én azt tapasztaltam, ha a befele mozdulatot (tehát a másodikat) nem csak "flickeled", hanem "hold-olod", akkor marad a Berba spin.

Más: én is kifogtam most egy 15fps-es meccset, és az idegeimet kinyírta. Komolyan mondom, az elmúlt 10 vereségemből 9 az így történt. Szóval jött egy Romas kerettel, kiegészítve Alex Sandroval, Marchisioval, meg elöl Doumbiával, Felipe Andersonnal. A játéka pedig abból állt, hogy SPRINTELT, SZLALOMOZOTT, meg nem állt. Persze felhozta bennem a (főleg szimpatikus fórumtársak miatt) elfojtott olasz foci utálatomat, és a végére torkom szakadtából üvöltöztem a monitorral. Pedig az elején odafigyeltem, nem szegte a kedvemet a korán bekapott gól sem, de egyszerűen nem tudtam mit csinálni - a lag miatt minden, értsd MINDEN ütemet késett - szerelések, passzsáv lezárások, lövések, passzok, cselek, MINDEN!
    Vicc, hogy emiatt kb. ugyanannyi vereségem van, mint győzelmem. Mert, mint mondtam, a vereségeimből ha nem is 10/9, de 10/7 biztosan elkerülhető lenne, ha ez nem lenne, mert látszik az ellenfeleken, hogy agyatlan f*szok, 2 focimeccset nem láttak életükben végig, játszani meg nyilván 1-et sem, mert még a Digisport nézésétől is izomlázuk lesz.

Új hozzászólás Aktív témák