Új hozzászólás Aktív témák

• Nazara
    őstag

Mindkét hsz.-edre igyekszem itt válaszolni:

Ez a videó csak azt mutatja, hogy a chem lap kvázi "hátrányt" okoz sebességben a játékosnak. Viszont itt van egy hiba a gondolatmenetedben. Nem kap -1 Dribblinget, csak azért, mert a Catalyst lapon 3 Pace és Pass van. Egy Basic chemmel rendelkező játékos 10-es kémia esetén minden tulajdonságára kap egy boostot, ezt jelöli az egy kis vonalka a kártya hátulján. Ha ez zöld, a bónusz aktiv, ha fehér, akkor nem.
    Egy pl. Catalysttel turbózott játékos +1-et kap mindenre alapból, és ezen felül még +2-őt Pace-re valamint Passingre. Igy viszont arra nem tudok magyarázattal szolgálni, hogy miért lesz lassabb a papiron "gyorsitott" játékos az alap változatnál. :(

"mi alapján állítod azt, hogy egy 5 chemes játékos kapja meg az alap statokat?"

Anno ezt a 14 topicban már kifejtettem bővebben, éppen neked, itt a link, ha elolvasod választ kapsz a kérdésedre.

De kimásolom a lényeget, a teljes cikket pedig ezen az oldalon lehet megtekinteni, itt mindenféle infó le van irva a Chemistry rendszerről.

"As we already have explained, with higher chemistry the boosts will consequently be higher. Looking to this table you can see, for example, that if you place a player with a chemistry of 7, he will loose half of the boost. In the same way, if he only has 4 of chemistry, it makes no sense to apply him a chemistry style since no stat will be boosted. To chemistry values lower than 4 the in-game stats of the particular player will gradually be lowered, hindering the player’s ability."

Összességében nem vagyok mazochista, elismerem, hogy nyújthat bónuszt a 10 chem, de ha választanom kell egy jó játékos 6 chemen, vagy egy rosszabb 10 chemen, akkor azt hiszem egyértelmű, hogy melyikkel fogom tolni. ;)

:R

(#6827) argentin27: Ezek a coinhackerek, tavaly az első osztály gyakorlatilag játszhatatlan volt miattuk, idén még nem jártam arra, nem tudom mi a helyzet. :K

(#6830) Juventus FC: Mint ebben a hsz.-ben irom is, 5 chemen mindenki az alap tulajdonságait kapja. Ettől eltérve +/- irányban az eltérésnek megfelelő bónuszt/levonást kap a játékos. ;)

Új hozzászólás Aktív témák