Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Dinter
üzenetére
Ja persze majd várjuk ki hogy jó legyen.........
Minden évben lap egy nagy hangot valami , hú így újítás hú úgy újítás aztán egy alap szar az egész az újítással együtt, sőt az a legszarabb általában lásd: Next-gen kapus...........
Az animációt könnyű megcsinálni hogy ilyen-olyan lesz, de a gameplay mindig tartogat meglepetést!
Ha ezt a next-gen kapust ki merték adni akkor ettől se várjatok csodát
Pl ma ezt a csapatot kaptam, csak a löbbölgetés mert a két parasztnak elől, amivel nem lett volna gond ha nem késett volna a meccs és tudtam volna embert váltani időben

-
-
_adaml21_
őstag
válasz
Dinter
üzenetére
Létezik kettős mérce a bíróknál (még ha kimondatlanul is), hogy ha az egyik oldalon nem adott meg egy vitatott szituációt, akkor a másik oldalon sem fog, mert akkor tényleg elkezdik azzal vádolni, hogy nyomja az egyik oldalt.
Ha megnézed a Pogba-Alves szitut, látni fogod, hogy mindketten elég durván rángatják a másikat, majd amikor már Pogba érzi, hogy nem fog a labdához jutni, elengedi magát, és elesik. Véleményem szerint az nem volt tizenegyes, mint ahogy a kezezés sem, semmi szándékosság nem volt benne, még nagyjából a teste mellé is volt szorítva.
-
Cseri0058
őstag
válasz
Dinter
üzenetére
Megfogattam a tanácsodat. Nagyon ráéreztem a játékra. Ma 2 szer kaptam csak ki. Egyszer a mai első meccsen( ezt betudom hogy még nem voltam teljesen ott) meg egyszer nem tudtam mit csinálni az ellenfél 2 csatárjával...de kb 8-9 meccset hoztam. Abból 2 kilépett elöbb

Szóval belejöttem úgynézki
-
Zsohi
őstag
válasz
Dinter
üzenetére
Én nem úgy vettem észre, hogy sokat számítana a LS, vagy RS csavargatása. A 14-ben egyszerűen, ha ideálisan érkezett a labda és a játékos is jól helyezkedett akkor ollózott. A sarkazásnál meg az időzítés számított csak, miután megtolta LT+egyszerű lövés és sarkalt, de 1 az 1 ellen vagy üres kapura volt értelme. Meg ahogy mondod is egy kissé másként is lövi meg.
-
kacsa7
őstag
válasz
Dinter
üzenetére
Ha mindenképp 442-t favorizálsz, akkor próbáld ki a másikat belőle, amikor 2 CDM van, mert itt a középpálya és a védősor között akkora űr marad, szétszednek. A védelembe próbáld ki Onuoha-t. Filléres ember, erős és gyors. Ha megtanulod használni, nagyon jó védő és utólérsz vele minden előrevágott labdát.
Olcsó alternatív CDM-ek Tioté, Mccharty, Sandro, Paulinho. Nálam mind jól teljesített és gyorsak a középpályán. Elől Lukaku, Benteke, Vargas mind kipróbálható, szintén nem drága de jó játékosok.
Nálam angol csapatba Rooney lassú volt elől, Costa meg szimplán teszetosza és béna.Olasznál Guarín nagyon jól védekezik és nálam lövöldözi a gólokat
Védelemben Ogbonna filléres alternatíva. -
argentin27
senior tag
válasz
Dinter
üzenetére
Nem akarok megint közellenség lenni de az olasz csapatot azzal kéne kezdeni hogy kidobod a suta Ibatbo-t a sunyiba! Megint elnézést az Ibarbo fanatikusoktól!

RB-be ajánlom Konko-t gyors, erős!A BPL csapatba a két CM sztem karcsú, oda egy Ramires kell aki bírja a melót és gyors, ha nincs coin Di Maria-ra akkor Dembelé is megteszi ő is jó!
Csatárba próbáld ki RvP-t nagyon jó, Costa helyett mert sztem ő is tuskó!De lehet hogy butaságokat mondtam hisz nem ismerem a stílusod, lehet neked bejönnek az emberevő monsterek! Ha tudod őket használni akkor nem szóltam semmit!

-
Nazara
őstag
válasz
Dinter
üzenetére
A 442 nem igazán jó felállás, ha az ember nem biztos kezű. Túlságosan szét van húzva rossz irányba a pálya, beszorulhatsz, ahogy irod is, és a két csatár elöl izolálva van a csapat többi részétől, mig a két középső középpályás létszámhátrányban van a 4231, 433 valamint 3CB-at alkalmazó felállásokkal szemben. Hosszas passzjátékra nem annyira alkalmas, merev formáció, inkább gyors, rövid, "lényegre törő" labdamenetekre.
Mindenképpen azt javasolnám, hogy próbálj meg egy 433 variánst, lehetőleg egy CDM-mel, kettő esetében túlságosan szét van húzva a pálya.
Ebben a felállásban mindenki egy vaddisznó szinte, főleg a kp-n, akik Touréval is fel tudják venni a versenyt. Persze csak akkor, ha megfelelő ütemben használod az LT-t és a B-t.
Az a fő, hogy járasd a labdát, keresd a lehetőséget, ne félj hátrafelé passzolni, a lényeg, hogy a három támadó izoláltan maradjon 1v1-ben a védőjével, vagy kiugrasd őket LB+Y-nal.
-
Nazara
őstag
válasz
Dinter
üzenetére
Milyen focit játszol? Miért szoktál gólokat kapni leginkább, vagy miért tud az ellenfél könnyedén helyzeteket kialakitani ellened? Ha szimplán lesprintel, akkor nálad a gond, mert ezt le lehet védekezni. Irj bővebben, hogy mi a probléma, akkor tudok komolyabban segiteni épiteni egy igényeidnek megfelelő csapatot.

Pl: Nekem sem Agüero, se Di Maria nem jött be, velük ellentétben mondjuk Robin van Persie és Aiden McGeady istenek.

-
Nazara
őstag
válasz
Dinter
üzenetére
3 dolog az én receptem a sikerhez:
- Meg kell találni az ideális játékrendszert és az ezzel együtt járó legkézreállóbb felállást
- Olcsó, de OP játékosokat kell keresni (szerintem egy Sturridge/Tevez/Cuadrado szint már abszolút megfizethető, és a legjobbak között vannak a posztjukon)
- Jó adag türelem, és nyugalom
Nekem mindenem a passz és a skill, tehát a 4-3-3(5) a legkézenfekvőbb, ahogy Guardiola csapatai vannak felépitve. Hónapok óta csak ezzel játszok, ismerem minden posztra a követelményeket és azt, hogy milyen módok vannak gólszerzésre. Ha túlságosan sűrűn kapkod az ember, épit össze-vissza csapatokat, akkor sose fog beférni a legjobbak közé, előbb-utóbb el kell köteleznie magát annak, aki sikerre éhes.
-
MdewC
nagyúr
Köszönöm urak!!

A két fő csapat mellé csináltam, Doumbiat ki kellett próbálnom, nagyon OP, a C csapatba meg IF Tevez mögé betettem a kis Giot CAM-be tesztre, már alig várom, h teszteljem őket!!

Néha jó variálni a fő kereteket, lecserélni nem tudnám, de vannak akiket ki kell próbálni!!! Funolni meg aprítani néha tökéletes, ha kell a coin simán eladható!

-
Rypejakten
addikt
na, én közel 100 meccset szenvedtem a BPL-el, nagyjából értelmes védelmi beállítás nélkül.
Koscielnyt ajánlom, gyenge, de gyors, és a workrate-eknek hála mindig jó helyen van.
Rojo nekem teszetosza volt, ez lehet placebo, de semmi határozottságot nem éreztem a fiúban. alig szereltem vele meccseken.
Vertonghen nekem bevált, hiába a H/M, sokat kompenzált a sebessége, mindenhova odaért, plusz a marking statja sokkal jobbnak érződött. ha nem Chiriches mellé teszed, akkor nincs vele baj.
Onuoha ellen élvezet játszani, állandóan szerencsétlenkedik ellenem. még nem használtam.
Kompanyt nem próbáltam, Mangala a 16-oson belül mindenkit belebontott a földbe, nagyon gyűlöltem.
Vlaar betonkemény és jól helyezkedik, őt szerettem. Sakho elment, Skrtel szarabbul fejelt, mint hittem, sajnálom hogy Agger eligazolt, őt használtam offline, nagyon jó.a kedvenc Nastasic volt, bár őt úgysem használja senki, mert nonrare.
szélsők közül Gibbs/Shaw és Rafael volt a három kedvencem, mindhárom jobbnak érződött, mint Baines/Azpi/Coleman.
-
-
zsoltirte
aktív tag
IF Dzsudzsák Én beraknám őt is, mert csak.

-
argentin27
senior tag
Ma még csak 2 meccset játszottam de nálam is ez van! Hanyatt esnek a védőim minden kis ütközéstől, vicccc!
Olyan érdekes hogy mind a 2 meccsen az ellen kapusa szupererővel volt ellátva mert képtelen voltam gólt rógni 20 ziccerből! Természetesen az ellen gólja a kapusom miatt esett! Olyan qrva érdekes!!!! -
Nazara
őstag
Ha előrefelé nézel, akkor a bal hátsó ravasz+lővő csel+ bal analóg kar jobbra/balra pöckölése.

Egyébként tutorial videó.
(#8465) bucketb0b : Azt is aláirom ugyanakkor, hogy hátrányban jóval több frusztráció van az emberben és nyilván érzékenyebb vagyok apróságokra, de van, hogy tényleg azt érzem, megaláznak. Én az ilyesmit nem tartom sportszerűnek, én magam sem szoktam végignézni a visszajátszásokat, meg használni az ilyesfajta gólörömöket. (Egyedül a the businessmant, az valahogy egyik kedvenc)
Áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kivánok minden kedves fórumtársnak és családjának!

-
bucketb0b
őstag
-
MdewC
nagyúr
Annyit azért sztem meg lehet próbálni, ha kézre áll, hogy a kapus kihozatal gombot akkor amikor már más sansz nem nagyon maradt, akkor nyomni és a lövés irányába húzni az analógot. Lehet lópisi a köbön, de például 1 az 1-ben szituban is, amikor kihívod a kapust és arra húzod az analógot, amerre zárni szeretnéd a szöget, az segíthet.

Rypejakten: Valóban nem éri meg, teljesen aláírom, ezért hasonlóan játszok én is.

-
-
Francesco003
aktív tag
De én nem azért gyüjtöttem a jó játékosokat, hogy előnybe legyek... Nekem ez a játék élmény, hogy minél jobb csapatom legyen. De nekem az a tapasztalatom hiába zúztam Ibrahimović Bale vagy b csapat aguero sif tevez di Máriával B-) nem voltam velük előnybe!!! sőt inkább hátrányba...
-
szpal17
őstag
Hamar fárad...és akkor nagyon le tud lassulni. Chiellinit fogok venni helyette. Egyébként annyira nem rossz, jól szerel és jól fejel.
Mondjuk engem azért nem zavar a lassú védő, mert ahogy a középpályán megindulnak, egyből elkezdek hátrálni a védelemmel. Így nem nagyon tudnak mögém beindítani, és sokszor ettől meg is zavarodnak, ilyenkor próbálok labdát szerezni egy hirtelen kilépéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már tényleg én is építek egy csapatot köré IF dzsudzsival, csak most másokkal próbálkozom.