- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz
DrojDtroll #4937 üzenetére
pCloud tudja. Sőt, csak ilyet tud.
Alapból csinál virtuális P:\ meghajtót, megadott méretű chache-sel. Oda lehet másolgatni.
Ezen kívűl meg lehet adni, hogy mely mappáidat szinronizálja a felhőben lévő mely mappával. Gondolom az utóbbi, ami kell Neked.
Nincs is pCloud mappa, amiben be kell másolni.
Így működik Windows-on is: [link] -
starr
őstag
válasz
Peter.70 #4906 üzenetére
Bármelyik, de ez már fizetős lesz.
Én pcloud-ot használok. Egyszer fizettem érte (kb 16eFt-ot pay pal-lal), kaptam 500GB tárhelyet örökre. Nincs havidíj.
Viszont ott a feltöltés nem megy sajnos max sebességgel, időnként igencsak belassul.
Onedrive, és a Yandex Disk sem rossz, de azok havidíjasak. -
starr
őstag
válasz
trialboj #4716 üzenetére
Gondolom pCloud-ról van szó.
Szerintem csak megjegyzi, hogy mit kell majd felmásolnia.
Viszont valamennyi Cache-t csinál a C-re, a beállításokban megadhatod, hogy hány GB legyen, alapból azt hiszem 5GB. Hs jól emlékszem acache helyét is meg lehet változtani, de azt most nem tudom hol. -
starr
őstag
válasz
bPatrik0521 #4691 üzenetére
Működik minden ahogy kell. Mobil appot nem használok, csak PC-n.
Hibát eddig nem tapasztaltam. -
starr
őstag
válasz
bPatrik0521 #4689 üzenetére
Pcloud 500GB-os lifetime-om van. Backup-ra használom, szóval inkább csak feltöltök.
Max-al indul a feltöltés, majd fél percen belül 200-300KB/s-ra leesik, és sokáig úgymarad. Ingadozik is, de gyors nem volt soha. Szóval úgy van ahogy mondod.Nem az erőssége a sebesség. -
starr
őstag
-
starr
őstag
válasz
trialboj #4610 üzenetére
PCloud:
500GB Lifetime-ot vettem két éve, 50 USD volt azt hiszem. Akkor ki volt írva, hogy egy hét múlva lejár az ajánlat, számolt visszafele, hogy még hány nap. Aztán amikor lejárt, a következő héten kezdődöt elölről. 2-3 hónapig ment így.
A Pcloud-nál alapból nincs olyan, hogy lifetime, csak havidíjas van. Kb évente van ilyen akciót, hogy lifetime-ot lehet venni. Szóval tényleg kamu az eredeti ára, mert nincs ilyen.
Backup-nak használom. Az a tapasztalatom, hogy lassú. PC-vel a feltöltés. max 3-4 Mbps, a letöltés sem gyorsabb.
Tetszik, hogy létrehoz egy virtuális meghajtót, megadható cache mérettel, és emiatt nem foglal helyet a vinyón, és a melóhelyen is mehet, nem fogja lerántani a fent lévő 100GB-omat. -
starr
őstag
válasz
trialboj #4578 üzenetére
Windowscentralon volt azt hiszem 50USD, és még -10% Facebook bonusz is bejátszott, de hogy pontosan hogy volt, már nem tudom. PayPal-al fizettem. Nem tudom mi lehet, amit nem mersz leokézni, nem emlékszem ilyenre. Nincs semmi gond a pCloud-dal, kivéve, hogy nem igaz, amit magukról állítanak, hogy gyors lenne, mert nem az. 95GB-om van már fent egy éve.
-
starr
őstag
válasz
Krisz1000 #4333 üzenetére
Pár éve megelégedéssel használom: [link] 10+32 GB szerezhető ingyen. Majdnem annyit tud, mint a Onedrive, csak valamivel prosztóbban néz ki weben. Yandex az orosz google, sosem fogja lehúzni a rolót.
Nem értem miért ragaszkodnak sokan a DB-hoz, rengeteg alternatíva van. -
-
starr
őstag
Mint minden felhő tárhely kliensnél, a google drivenál is be lehet állítani hol legyen a Google Drive mappa.
A beállításoknál ott kell lennie. Ha nincs akkor jelentkezzél ki a Gdrive-ból, Mozgatsd át a Gdrive mappát a HDD-re, lépjél be újból, és olyankor valahol kell lennie egy gombnak, ahol be lehet állítani.
(Boccs, most nem tudom pontosan megnézni hogy kell, nem otthon vagyok.) -
starr
őstag
Akit érdekel:
A Yandex Disk-en még egy darabig megszerezhető a plussz 32GB tárhely.
[link] -
starr
őstag
[link]
32GB-ot ad most a Yandex Disk a mobilos automata képfeltöltésért.
Megkaptam. +32 GB, azon felül, ami eddig volt. -
starr
őstag
válasz
Ghostman78 #4227 üzenetére
Akkor rájöttek a turpissagra
Valószínű másnak sem fog már menni -
starr
őstag
200GB OneDrive Cloud Storage - New Method http://appraisin.com/article/23102/200gb-onedrive-cloud-storage---new-method
Itt le van írva, hogy kell kihekkelni a 200GB-os Seagate bónuszt. Boccs, mobilról nem tudok linket beszurni
-
starr
őstag
50 GB: pl.:HubiC 25GB alap-ből, de 5db (ön)meghívással gyorsan lehet belőle 50-et csinálni.
Akár ide is mehet mobilos auto feltöltés, minden platformot ismer.
Hátránya, hogy nagyon prosztó a weboldala. A Windows-os kliense tud backupokat is készíteni verziókezeléssel. Megadva milyen időközönként csinálja,és hány előző verziót tartson meg.
De természetesen tud mappát is szinkronizálni.
Ha a mobilos feltöltéshez elég 10-15GB, akkor nagy a választék.A kedvenceim: pCloud, Yandex Disk, Onedrive.
A Google fotókkal vigyázz, áttömöríti a képeket kisebb méretűre, ami ugye minőségromlással jár.
Nekem is most jár le a Onedrive Bing bónusz, és végül befizettem erre: [link]. 500GB örökre (vagy amíg csődbe nem mennek.) -
starr
őstag
-
starr
őstag
válasz
Ereshkigal #4157 üzenetére
Nem adnak.
-
starr
őstag
Beregisztráltam a Degoo-ra is. Kizárlólag backup az egész. Weben nem is lehet megnézni a fájlokat.
PC-s kliensnek kell megadni a mappákat, amiket backupoljon, ill szükség esetén elindítani a fájlok visszanyerését. Egyáltalán nem hasonlít a Dropboxra, és társaira. Szóval nem tetszik. -
starr
őstag
25Gb alapból a Hubic, 5db (ön)meghívással lehet 50GB-od. Ha eleve meghívva regisztrász, akkor 55-ig lehet felhúzni.
Ha a meghívott accountokat törlöd, akkor újra meghívhatod ugyanazt az email címet, és regisztrálhatsz ugyan azzal az címmel.
Hátrányai:
- Übergagyi weboldal
- PC-s kliens néha vacakol. Van, hogy 2-3x feltölt egy fájlt, mire sikerül neki.
Előnyei:
- a PC-s kliensben van Backup funkció. Be lehet állítani mennyi időnként backupolja az adott mappát, és beállított mennyiségű előző verziót is tárol.
- Talán a legolcsóbb, ha fizetni akarsz érte. 100GB - 1 Euro/hó
Az OVH nevű nagy francia internet szolgáltató csinálja amúgy, tehát nem holmi szélhámosok. -
starr
őstag
500GB 60USD örökre
pCloud Premium Cloud Storage: Lifetime Subscription -
starr
őstag
Degoo-t használ valaki? Mi a vélemény?
Februárban lejár a Onedrive-os bónuszom, helyette keresek valamit. -
starr
őstag
válasz
Pikkolo^^ #3973 üzenetére
A Mega windowsos kliense tud ilyet.
Amúgy mklink /J paranccsal bármit be tudsz linkelni bárhova pl.:
mklink /J S:\OneDrive\Audio S:\Audio
mklink /J S:\OneDrive\Video T:\Video
mklink /J S:\OneDrive\Documents U:\Documents
Ilyenkor ugyanúgy szinkronizál, mintha valóban ott lennének az adatok. -
starr
őstag
válasz
okiteki #3916 üzenetére
HubiC esetleg. 25GB, de 5db önmeghívással felnyomható 50GB-ig.
A szinkronja viszont néha vacakol. Van, amikor 3x is feltölt valamit, amíg sikerül.
Előbb-utóbb felmegy minden, azzal nincs gond.
A weblapja rettenet, backupnak viszont kiváló.
Itt egy meghívó, ha valakit érdekel, ami +5GB-ot ér, így 55GB-ig lehet felmenni:
[link] -
starr
őstag
-
starr
őstag
válasz
instantwater #3712 üzenetére
Windows-os klienssel használom teljesen ok.
Kb havonta előfordul, hogy nem tud bejelentkezni, karbantartás, vagy mi lehet.
A 60/6-os netem teljesen kihasználja fel és letöltéskor. -
starr
őstag
válasz
instantwater #3710 üzenetére
Én igen
-
starr
őstag
válasz
haligali72 #3643 üzenetére
Nem kellene így pörögnie.
Féléve még egy 10 éves gépem volt, a tiédnél eggyel régebbi generáció, és az sem pörgött 100%-on.
Nem hagyja abba egy idő után?
Lehet,hogy titkosítja az adatfolyamot feltöltéskor,és az megy neki nehezen. -
starr
őstag
válasz
haligali72 #3640 üzenetére
Nálam is eltartott 2-3 óráig, amikor felraktam az új gépemre, és bemásoltam a Onedrive mappát.
Sokáig pörgött, mire végignézte mit van már fent, és mi nincs. Kb 35GB adat volt 20ezer képpel.
Pedig idén vettem a legújabb Skylake processzorral. -
starr
őstag
Nah, ehhez mit szóltok?
[link] -
starr
őstag
válasz
Mela Kehes #3588 üzenetére
Ha 5GB-nál több adat van rajta, akkor 1 éved van, hogy leszedd. Vagy valami ilyesmi
-
starr
őstag
Akinek 5GB-ra visszaesett a OneDrive-ja felajánlották már az 1 éves ingyenes Office 365-öt ??
Úgy emlékszem azt ígérték. -
starr
őstag
válasz
maestro87 #3498 üzenetére
"mklink /J" paranccsal tudsz olyan mappára mutató linket csinálni, ami úgy csinál mintha tényleg ott lenne.
pl.:
mklink /J S:\DropBox\Audio S:\Audio
mklink /J S:\DropBox\Video T:\Video
mklink /J S:\DropBox\Documents U:\DocumentsÉs akkor nem kell külön tudnia a PC kliensnek a megadott mappák szinronizálását.
Ha érdekel nézz utána pontos szintaktikának. -
starr
őstag
válasz
maestro87 #3498 üzenetére
A kedvencem a hubiC. https://hubic.com
Kapsz 25GB-ot alapból, majd 5 meghívás után 5GB-ot meghívásonként,így 50GB elérhető.
Én 3 email címemet hívtam meg, ebből kettőt kétszer is, (majd azokat töröltem) így lett 50GB.
Akit érdekel küldjön egy email címet privátban,akkor meg tudom hívni, ekkor 30GB-al indul, majd felnyomható 55-ig.
Van PC-re, Androidra, iOS-re, és WP-re is. Automata képfeltöltés WP-vel próbáltam, OK, gondolom a többivel is megy.
Hátránya, hogy a weblapja elég fapados. -
starr
őstag
válasz
maestro87 #3437 üzenetére
Szerintem sehogy. Letölteni is csak egyenként lehetett webről, amikor hónapokkal ezelőtt kipróbáltam.
Emiatt is hagytam a csudába. És amiatt is, hogy még az egész kis méretű képeket is áttömöríti a fájlméret kb 60%-ára, tehát elk.rja képeket.
Célja: Rákényszeríteni az embert, hogy csak felhőből dolgozzon. -
starr
őstag
Néhány hónapja használtam MEGA windows klienst a játszós vinyómon win10 alatt. Pár nap használat után ntfs hibával elszállt a windows partíció.
Aztán felraktam a fő partíciómra win7 alá. Pár nap után az is ugyanúgy ntfs hibával elszállt.
Újra kellett húzni. Lehet, hogy csak véletlen, de azóta a MEGA-t nem merem felrakni.
Le is töröltem onnan mindent.
Tapasztalatok hasonlót? -
starr
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest