Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
A pCloudnak van még normális linux kliense amit ismerek. Viszont drágább mint a Onedrive.
-
Rimuru
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Normalis kliense dropboxnak van (ez 10usd/fo), vagy esetleg valami own/nextcloud/seafile-ra epulo szolgaltatasnak.
-
válasz
Neil Watts
üzenetére
Google Drive havonta 690, de 1 évre 6.900 (2 hónap ingyen), nekem most német lakcím van beállítva így bruttó 19.99 euró az 1 év (kb. 6.000 forint).
-
válasz
Neil Watts
üzenetére
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Az elég durva lett volna.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
500mb feltöltésenként adott nekem bónuszt.
Tehát feltöltesz 500 megát és az 501-nél szól, hogy kaptál plusz 500-at, hogy tudj még feltölteni, egészen a 3. gigáig.
-
Deck
titán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ha elakadnál vagy segítség kellene benne, írj nyugodtan segítek

-
Deck
titán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Hát képfeltöltés 3GB + 500MB mert, bekapcsoltam, link megosztás, hogy kiraktam twitterre, facebookra, telefonomra feltelepítettem. stb. Meg ugye 16GB a meghívásokból. Virtualboxal csináltam

Feltelepítesz egy xp-t virtualboxba, majd kirakod a saját linked ami alá be kell regisztálni és letöltöd a dropbox telepítőjét. Ezután rámész a teljes klónozásra, majd a klónozottnál: Hálózat -> Haladó -> MAC cím frissítése (és akkor újat kapsz a dropbox ezt nézi) Ezután minden klónozásnál új MAC címet kérsz és nyugodtan beregisztrálsz magad alá. ANnyi az egész csak, hogy mindegyikhez új email cím kell, és a legtöbb szolgáltatónál limitálva van, de a yahoo-nál nincs. Összesen 32 email cím kell úgy lesz meg a 16 GB
De ha megvannak az email címek fél utána klónázás regisztrálás mindössze 5perc volt nálam. Email címek regisztrálása is mindössze fél óra volt összesen.Na így lett ennyi.

-
Deck
titán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nekem 21,88 GB

-
válasz
Neil Watts
üzenetére
Á, már meg is van
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi