- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Ezt most nem értem.
Eleve nem veheted USD ért, csak ha amcsiban élsz, írtam is nekik hogy francért szivatnak ezzel az idióta konvertálással, azt mondták így jártam, menjek amcsiba ha fáj a felár
Viszont a lifetime opció most is elérhető : [link] hogy érted hogy nincs ilyen? van benne egy apróbetűs rész ami alapján ezt mégis frissítgetni kell 4-5 évente v mi?
-
trialboj
őstag
Te az ő oldalukon vetted 50euró körül vagy máshol? Találtam én is 2 lejárt hírdetést ahol 50 ért árulták, ha egy ilyet találnék, akkor végleg megoldódna a kimentési problémám.
Viszont ha tényleg használod, segíts már picit, mert elakadtam a telepítéssel.
[link] Fel akar dobni valami kétes cuccot is, amit általában akkor szoktak felajnálani mikor felesleges cuccot akarnak rádsózni. Nincs vírusírtóm, és nem mertem leokézni, sehol nem láttam videókban hogy bárkinek is előjött volna ez az ablak. Neked volt ilyesmi, a fő telepítés közben?
-
plus44
veterán
Hm... tehat ha teszem azt van egy adag nyers videofajlom, amit jelenleg nem hasznalok, cserebe a helyet foglalja a tobbi munkamtol, ugy megtehetem, hogy az adott 40-100gigas mappat nem szinkornizalom tovabb, de a felhoben megmarad? Nyikvan ez biztonsagtechnikailag nem a legszerencsesebb, de tegyuk fel nekem megfelel.
-
-
moma
őstag
Én itt láttam tőled függetlenül.
szerk: mondjuk ahogy látom ez ugyanaz lényegében. lent viszont most észrevettem egy ilyet: Refer a friend, get $10! hmm -
moma
őstag
Hú, szuper leírás köszi! akkor ezt az 50 gigát összerántom én is. De a fizetősnél jobb a pcloud, mert itt 50 euro lenne egy évre az 500 giga, ott meg sacc ennyiért örökre van. és a pcloud is jó helynek tűnik nekem most így olvasgatva. Na jó én előfizetem
meggyőztem magam.
-
moma
őstag
amit előbb linkeltem arról brutál rosszakat írnak el sem hiszem, hogy ilyen van... túlszámláznak, nem adják vissza a pénzt ilyenek.... jó, hogy utána olvastam...
hubiC-t az jó? hogy lett ott 50gigád?
nekem sacc optimális lenne az az 500 giga a pcloudnál,. gondolkodom még rajta. vagy az vagy veszek egy külső vinyát... de akkor szerintem az jobb.
-
moma
őstag
Nem tudom, hogy keveredtem erre a linkre, de ez elég jónak tűnik, ha él, de csak egy év. Utána jöhet a macerás költözés... van értelme egy évre így befizetni azon agyalok.
Szerk: Mondjuk közben nem olvasok róluk jókat...
-
Mennyire stabil? Fel megy értemles sebességgel egy kezdeti párszáz gigás backup?
Asztali szinkronizálóval vagy hubicfuseval használod?
Egy ideje keresek olyan backup megoldást, amit linuxra fel lehet csatolni meghajtóként, és felmásolom amit akarok.
A backup jelenleg egy sima külső vinyón van, és a szinkronizálás nem játszik, mert nincs mindig csatlakoztatva a géphez a meghajtó.A hubicfuse nevű okossággal szemeztem. Azzal van tapasztalata valakinek?
Köszi.
-
galaxys80
veterán
Ha ezt tényleg meglépik, akkor leírtok minden microsoft terméket a készülékeimről az tuti. Hát hülyének nézik ezek az embereket? Ha januárban meglépik ezt, akkor még azt mondom hagyján. De, hogy bejelentik, hogy mégis megmarad a 15 gb és utána ennek ellenére megvágják....
Mindegy. Újra lett 50 gb tárhelyem 2 évig a Dropboxnál. Maximum megint visszaköltözök oda. -
Bohus
aktív tag
Ez az visszamenőleges zsugorítás nem túl etikus lépés. Akinek Windows op-rendszer vásárlásakor az is döntő szempont volt, hogy ezzel 15GB online tárhelyhez jut, akkor nem is már nevezhetjük ingyenesnek a szolgáltatást, mert a felhasználó az op.rendszer együtt a felhő szolgáltatást is megvásárolta. Persze lehet érvelni, hogy nem, a OneDrive az egy külön ingyenes szolgáltatás. De ez is sántít, mert úgy bele van gyúrva a windowsba, hogy még leszedni sem lehet, csupán inaktiválni.
-
maestro87
őstag
Ismerem a megoldást, van hozzá egy jó program is, csak nem teljesen tökéletes, az eredeti fájlt nem tudja törölni, így csak a módosításokat tudod szinkronban tartani, a törléseket nem.
Itt felvetettem már a kérdést, hogy van-e más alternatíva rá.Hubic regem van, csak évek óta be se léptem, most meglesem miért is nem.
Egyébként találtam egy jó kis listát a szolgáltatókról.
-
maestro87
őstag
Sajnos tényleg nem jön össze a szinkronizálás Picasa 3-mal sem, ami a névjegy szerint 2015-ös verzió. Ha bekapcsolom egy-egy mappánál a szinkronizálást, akkor a mappát feltölti ugyan albumként a gyűjteménybe, de hiába törlök egy képet a felhőből az nem törlődik a számítógépről és fordítva. Viszont ha új elemet teszek a mappába, akkor azt feltölti a felhőbe.
Google-től azért többet várna az ember... Vagy kiakarják irtani teljesen az asztali gépeket, hogy mindenen csak android fusson amin még dolgozni sem lehet?Nincs semmi alternatíva erre a célra? Flickr-hez sincs tudtommal szinkronizáló, csak feltöltő program.
-
Nos, megcsináltam, de mégse. Ha elmentem a beállítást, majd kilépek az oldalról és vissza, eltűnik amit beállítottam. Nem értem miért, pedig rányomok a mentés gombra.
Szerk.: Közben kipróbáltam Internet Explorerrel a dolgot. Elmentettem, kiléptem majd vissza és megmaradt a beállítás. Megnéztem Chrome-ban is, ott is jó. Úgy tűnik valami böngésző hiba lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest