- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Mela Kehes #912 üzenetére
A többi nem igazán szakosodott valamire, hanem általános célú, nem nyújtja ugyanazt képekkel kapcsolatban. Már maga a korlátlan tárhely elég sokat megér, nekem pl. 16-17e fényképek van fent, ami a 100 GB-ot közelíti. Ehhez képest még a fullos éves díj is kevesebb, mint mondjuk a Dropboxnál ennek az ötöde.
Ha csak dokumentumokat, alkalmi megosztásokat akarsz fent tárolni, bármelyik jó (Google Drive-on kívül nekem is van mind), a Dropbox előnye a már említett univerzális támogás, hogy szinte minden app támogatja. Persze éppen ezért a legkevesebb ingyen tárhelyet adja, és talán a legdrágább a bővítés is.
-
erdoke
titán
válasz
Mela Kehes #907 üzenetére
Képekre az Everpix verhetetlen, korlátlan tárhely + fotók több szempontú, automatikus (intelligens) rendszerezése, pofás app mobil eszközökre, Flickr-höz képest veszett gyors feltöltés, stb. Hab a tortán, hogy béta tesztelőként anno még 20 dollárért vettem az éves full hozzáférést.
Ezen kívül a Dropboxot használom, mert szinte minden mobilos app támogatja, de náluk. nincs szükségem extra tárhelyre. Egy időben a SkyDrive-ot is gyakrabban piszkáltam, mert ott van 25 GB ingyen tárhelyem, de különösebben arra sincs szükség.
Apple eszközök miatt mentésekre használom az iCloudot, illetve zenékre az iTunes Match-et, ezek is nagyon hasznos dolgok. -
erdoke
titán
válasz
atillaahun #611 üzenetére
Ezt mégis hogy' a pics.ba?
Totál értelmetlen a Drobpox kliens szinkronizálás nélkül, az a lényege.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Google Chrome
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged