- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
válasz
tonyrulez #1561 üzenetére
Ezt én is eljátszottam, minden kilépés előtt kiírta, hogy ha maradok, akkor kedvezményes áron megkapom, majd ezt megcsináltam 4x és a végén már 70%-os kedvezmény volt. De ez nem olyan nagy dolog, mert ennyiért adja más konkurens cég is. Csak bepróbálkoznak először sokkal magasabb áron rásózni a népre. A CrashPlan is 4$-os áron adja havonta az meg ugyanannyi, mint 3€. Csak azt lenne jó tudni, melyik cég mennyire megbízható a sok közül, amiket fel lehet lelni neten.
Egyébként érdekesség: MyPCBackup is owned by Just Develop It (JDI), which also owns ZipCloud, JustCloud, Backup Genie, and StudyBackup, four additional online backup services with similar feature sets and pricing.
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Múltkor nézegettem a Crash Plan nevű szolgáltatót, hogy korlátlan mennyiségű adatot tárolnak felhőben, nincs fájlméret limit és ezt havi 4$-ért, ami egész barátinak tűnik. Van valakinek infója/tapasztalata erről a cégről, hogy kb mennyire jól/pontosan töltik vissza az adatokat, ha elszállna egy vinyó?
Vagy esetleg van hasonló szolgáltató, ami jobb/olcsóbb?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest