- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Nah megszakitottam a mega accountot is.
NAgy nehezen megertettek hogy nincs szuksegem a szolgaltatasukra csak teszt gyanant regisztraltam, ugy a 4-edik level utan sikerult is. En meg mindig azt mondom hogy ujabb rokabor lehuzasa a megaupload-rol.
Nem tobb ez mint egy filehoster (kb mint a mediafire blikkre) leirtam milyen funkciok hianyoznak szamomra es koszontek meg azt is hogy ilyen sokaig hasznaltam a felholyuket. Lesz egy levelezojuk , ugyanis a lavabit (ahmit en is hasznaltam) lehuzta a rolot. Nem alltak mogottuk igy nem tudtak talpra allni egy hacker tamadas utan, kis szerveruk volt nagyon. Kim Dotcom pedig lecsapott rajuk igy lesz egy beepitett levelezojuk.
Accountem sem ugy toroltek ahogy szokas : megkertek toroljek minden adatot es kuldjek egy valasz mailt ha elkeszultem vele , az email cimet eltavolitottak, ergo csak hozza vannak fuzne es akinek vab igeny toroltetni magat annak a tarhelyet masnak ujbol kiosztjak(#1563) NxAlex
meg lehet nezni miota vannak letrehozva mennyi bevetel-t hiznak rank szerint hol allnak milyen a szerveruk az eleres akar mobilrol is stb.. ez azert nagyban segit. Mondjuk olyan mint a google cloud storage egyik naprol a masikra nem fog megszunni ez 100% viszont meg is latszik az arazasukon. Akik ilyen "olcson" adnak hatarozatlan tarhelyett kicsit gyanusnak tunjetnek de kiszurhetoek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest