- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
válasz
viralmind #2021 üzenetére
Szóval!
Nekem van a Local Disc D-n egy Images nevű mappám, az összes kepémmel videómmal.
Kiválasztottam, Mega-ban, hogy ezt a mappát töltse fel "felhőbe", jelenleg ha készülnek új kepék, és bemásolom ebbe a D/Images mappába, akkor automatikusan feltölti Mega-ra is (ez volt a cél).
A kérdés, ha windows csere eseten mindent formázok=> D/Images mappa is törlésre kerül, akkor a Mega-ról is eltűnik minden? -
matyi19
őstag
válasz
Sickboy25 #2018 üzenetére
Pont az lenne a lényeg, hogy megmaradjon...
Erről lenne szó, minden képemet ott tárolom... -
matyi19
őstag
Egy kérdés:
Mega-ban kiválasztottam a számítógépen egy mappát hogy töltse fel, ez meg is történt.
Viszont ha valamit törlök ebből a mappából, automatikusan törli a Mega tárhelyről is (ez normális).
Kérdésem az lenne, ha windows csere esetén formázom azt a partíciót ami Mega-n van megosztva, mi történik az itt tárolt fájlokkal? -
matyi19
őstag
válasz
proradeon #2015 üzenetére
Nekem jelenleg, 38 GB-adat van feltöltve a Mega-ra.
Míg nem volt a kliens, böngészőből nekem sem tetszett, nagyon lassú volt. De így kliensen keresztül 3-4 MB-el tölt fel...
Az a helyzet, nekem más nem nagyon jöhet szóban (kivetél a Copy, de az nagyon lassú), mivel jelenleg 38 GB adatom van, ami bővülni fog. -
matyi19
őstag
Amúgy a Mega es Copy közül melyiket ajánlanátok, melyik a megbízhatóbb, gyorsabb?
Mivel még, nem volt a Mega-nak klien-e, elkezdtem használni a copy-t, ahova majdnem 40 Gb-t már fel is töltöttem, viszont hogy itt a Mega kliens átmennék arra, ha azt mondjátok jobb.
A Copy-n elég lassú volt a feltöltés, viszont a letöltés gyorsabb... -
matyi19
őstag
Sziasztok!
Itt mennyire vannak biztonságban az adataim? -
matyi19
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- bambano: Bambanő háza tája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dacia topic
- Spórolós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest