Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
Köszi a tippeket srácok.
Próbálok sokat kajálni, de sajnos a csirkehús nekem drága..
(Magyarország rulezz..)
Viszont nézelődtem a neten, és találtam egy-két patent oldalt, ahol több, olcsóbb kaja is fel van sorolva, pl. banán, tojás, túró, stb..
Bár most az elmúlt két hétben 40 kilós dobozokat emelgettem karból, meg vállból (és még nincs vége...), szóval csak hasra meg lábra kellett edzenem.. nap végére ígyis úgy fájtak a karjaim, hogy majd befostam.. Ja azt nem tettem hozzá, hogy raklapon állva, 6 méter magasban..
De hát így jár aki lassan végzős informatikus, de raktárban dolgozik..Tibi, neked meg bármilyen műtéteid is lesznek, jobbulást, és gyors felépülést kívanok!
Ja, magasság: 183
, és igen, én is bólogatom szépen a kapaszkodókat..
-
Bóti
senior tag
válasz
kolosanyi #2218 üzenetére
Nem-nem Sanyi (druszám
).
Szó sincs arról, hogy koxnak gondolnám a fehérjét, sőt, ma is ittam kakaót!
Nem erről van szó, csak szeretném inkább kajával megoldani a dolgokat (rizs, hal, csirkemell, banán, narancs, sajt, további tejtermékek, tojás, stb).
Ehhez kapcsolódóan írtam, hogy jó lenne vmi étrend tömegeléshez.
Olvasgattam, hogy edzés előtt 1 órával jöhetnek a fentebb említett kaják, az edzés végén meg jöhet kicsit szénhidrátokban dúsabb kaja is (pl. süktkrumpli), ezt helytálló, vagy baromság?
Köszi! -
Bóti
senior tag
válasz
kolosanyi #2205 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Igazából 2 oka van, az egyik a pénz (sajnos), a másik pedig, hogy nem akarok semmiféle nem természetes dolgot bevinni a szervezetembe (tudom, hogy a kaja is teli van ízfokozóval, tartósítóval, stb, de akkor sem).
Valahogy nekem nem jön be ez a "vegyél két deci tejet, öntsél bele port, kutyuld össze, idd meg" téma.
Ne haragudjatok, nem akartam senkit megsérteni ezzel.
Nincs vele bajom, csak nekem nem jön be.
Szóval akkor kajálni kell, mint a disznó.. hmm.. oké, menni fog. -
Bóti
senior tag
Szevasztok!
Kb 5 hónapja kezdtem el a Wade-féle fegyencedzést.
Jelenleg 80 kg vagyok (184 centi körül), alapból sem volt rajtam fölösleg, de mostanra egyáltalán nincs.. Viszont megálltam a növekedésben..
Szálkásodtam rengeteget, de kéne egy kicsit tömeget is növelni, a kérdés: hogyan? (bármiféle turmix, kiegészítő kizárva)
Köszi előre is! -
Bóti
senior tag
válasz
Oppenheimer #1389 üzenetére
Én is kukkoltam Erzsébeten.. kapufa..
-
Bóti
senior tag
Öcsééééém...
Ma kicsáráztam magam...
2. szinten (kivétel fekvő, abból normál) mindenből 18x2..30 fok a lakásban..cirka fél óra.. Remegnek a karjaim, meg még most is izzadok, pedig már le is fürödtem..
westcoasog én úgy csinálom, hogy 4 nap edzés (H,Sz,P,Sz), 3 pihi, és minden gyakorlatot megcsinálok.
Szvsz ha úgy csinálod, ahogy írtad, akkor hetente mozgatsz át 1-1 izomcsoportot=>kevésbé fejlődsz. De ez csak szubjektív vélemény.
Viszont az L tartásod patent. -
Bóti
senior tag
Sziasztok újra!
Arra a posztra válaszoltam, amikor feltettem a kérdést, hogy mit, hogy, merre. Beszereztem a könyvet, elolvastam (tényleg sok a púder az elején
), nem végig, csak amíg nekem kellett, aztán elkezdtem edzeni kb május legelején. Húzódzkodást végülisbajtókerettel oldottam meg, addig hátradőlök amíg tudok, a lábam annyira előre rakom, hogy még épp ne essek el, és húzom magam.
Iszonyatosan hatékony ez az edzés.
Sokkal erősebb vagyok, és olyan izmaim jelentek meg, amiről nem is tudtam, hogy vannak..Heti 4x edzek, még csak a második szinten vagyok, 2x15-ös sorozatokkal, de már így is brutális a fejlődés (persze nyilván magamhoz képest). Megjelent a mellizmom, a hasamon kezd kirajzolódni a "six pack"..
Munkahelyemen azokat a 20 kilós dobozokat, amiket eddig két kézzel vittem, most egy kézzel emelgetem.
Arányosan növekszik az izomzatom, épp úgy a hátam, a karom, a vállaim, mint a lábam.. Egyedül a fekvőnél vagyok előrébb picit, azokból "normálisat" csinálok.
Szóval köszönöm mindenkinek, aki segített, és mindenkinek ajánlom, aki elkezdi, és sok siket nekik.
Ui.: Nekem az volt a célom ezzel, amit a könyv ís ír: ha rám néz valaki, azt sugalljam, hogy "meg se próbáld". Persze még most sem vagyok drabális állat, de valahogy a beszólogatások kikoptak..
Ui2: Bocs a hosszúra sikerült posztért! -
Bóti
senior tag
Köszönöm a válaszokat Uraim!
Igen, húzódzkodni nem tudom, hogy hol fogok, majd megoldom valahogy. -
Bóti
senior tag
Sziasztok!
El szetetném kezdeni a fegyencedzést, mert kicsit elegem van már belőle, hogy majdhogynem stickman vagyok..
A kérdésem az lenne, hogy hogyan kezdjek neki? Van-e valami edzésterv? Étrend? Hány napot kell edzeni egy héten? Stb.
Társas házban lakom udvar nélkül, 185 cm körül vagyok, és kb 80-82 kg (nem tudom, hogy ez mennyire számít).
Köszönöm szépen a segítséget.Szerk.: amit elfelejtettem, mindenféle tömegnövelő, étrendkiegészítő kizárva, és sajnos pénzem se nagyon van súlyokra, de ha jól olvastam, akkor pont az a lényege ennek az edzésfajtának, hogy a saját tömeged "használod" súlyként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest