- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
csendes #2911 üzenetére
Konkrétan ezt kapom:
Követtem pontosan a leírást, nem tudom miért lehet...
Jó lenne ezt a Cherokee-t megtanulni, mert csak ez most a legstabilabb, leggyorsabb, és ahogy látom elég könnyű használni. Emiatt meg nem akarok visszamenni Debianra.
Az lehet probléma, hogy yum install cherokee paranccsal raktam fel, és nem én fordítottam?
-
válasz
csendes #2899 üzenetére
Igen, közben én is rájöttem, h a catalyst megfelelően telepítve van (megy a control center, etc...). De shell-el iszonyat lassú, hullik a kép szerte-szét...
1. a nyílt driver tényleg nagyon jó, míg nem akar a szegény júzer játszani kicsit. És akkor minek vettem meg a 3. Humble Bundle csomagot is?
2. erre még lehet rápróbálok 3. így használható tényleg, de nagyon megszoktam már a shell-t nem akarnék "visszalépni"...
Már "csak" arra lennék kíváncsi, h mikor akarják javítani a dolgot
-
válasz
csendes #2897 üzenetére
Azért írtam a VESA-t mert a linken lévő képen látszik, azt írja.
Amit linkeltél azokat megcsináltam, semmi változásNézegettem az xorg.conf-t:
Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "fglrx"
Option "OpenGLOverlay" "off"
EndSectionez rendbe is lenne, az Xorg.0.log-ból:
[ 25.284] (II) LoadModule: "fglrx"
[ 25.285] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/fglrx_drv.so
[ 25.432] (II) Module fglrx: vendor="FireGL - ATI Technologies Inc."
[ 25.440] compiled for 1.4.99.906, module version = 8.87.5
[ 25.440] Module class: X.Org Video Driver
[ 25.448] (II) Loading sub module "fglrxdrm"
[ 25.448] (II) LoadModule: "fglrxdrm"
[ 25.448] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/linux/libfglrxdrm.so
[ 25.467] (II) Module fglrxdrm: vendor="FireGL - ATI Technologies Inc."
[ 25.467] compiled for 1.4.99.906, module version = 8.87.5
...
[ 25.622] (--) fglrx(0): Chipset: "ATI Radeon HD 4800 Series " (Chipset = 0x9442)
...eddig is rendbe...
ez kicsit fura, de lehet nem lényeg:[ 25.842] (II) fglrx(0): VESA BIOS detected
[ 25.842] (II) fglrx(0): VESA VBE Version 3.0
[ 25.842] (II) fglrx(0): VESA VBE Total Mem: 16384 kB
[ 25.842] (II) fglrx(0): VESA VBE OEM: ATI ATOMBIOS
[ 25.842] (II) fglrx(0): VESA VBE OEM Software Rev: 11.3
[ 25.842] (II) fglrx(0): VESA VBE OEM Vendor: (C) 1988-2005, ATI Technologies Inc.
[ 25.842] (II) fglrx(0): VESA VBE OEM Product: RV770
[ 25.842] (II) fglrx(0): VESA VBE OEM Product Rev: 01.00
[ 25.871] (II) fglrx(0): ATI Video BIOS revision 9 or later detectedmert később "normálisan" felismeri a dolgokat:
[ 25.871] (II) fglrx(0): ATI Video BIOS revision 9 or later detected
[ 25.871] (--) fglrx(0): Video RAM: 524288 kByte, Type: GDDR3Szóval ahogy nézem az fgrlx-et tölti be (és használja) de akkor a linkelt képen miért VESA-t ír? A nyíltat Gallium3D-nek hívja. És a lényeges kérdésem, h miért nem rendesen használja? kb. 3 hónapja van fent F15 (az uccsó bétától) de nem változott semmi, pedig havonta rápróbálok az fgrlx-re, hátha...
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
csendes #2888 üzenetére
Így néz ki a fájl:
[Added Associations]
x-scheme-handler/http=google-chrome.desktop;mozilla-firefox.desktop;
x-scheme-handler/mailto=mozilla-thunderbird.desktop;evolution.desktop;
text/calendar=evolution.desktop;
audio/x-vorbis+ogg=audacious2.desktop;rhythmbox.desktop;totem.desktop;
video/x-ogm+ogg=rpmfusion-smplayer.desktop;rpmfusion-smplayer_enqueue.desktop;totem.desktop;
image/jpeg=gnome-eog.desktop;
video/x-msvideo=rpmfusion-smplayer.desktop;
video/x-matroska=rpmfusion-smplayer.desktop;
audio/x-mpegurl=audacious2.desktop;
[Default Applications]
x-scheme-handler/http=google-chrome.desktop
x-scheme-handler/mailto=mozilla-thunderbird.desktop
audio/x-vorbis+ogg=audacious2.desktop
video/x-ogm+ogg=rpmfusion-smplayer.desktop
image/jpeg=gthumb.desktop
video/x-msvideo=rpmfusion-smplayer.desktop
video/x-matroska=rpmfusion-smplayer.desktop
audio/x-mpegurl=audacious2.desktop
audio/mpeg=audacious2.desktop
text/html=google-chrome.desktopHa így működne jó is lenne de ha módosítom, vagyis az Added Association részből kiszedem ami nem kell akkor sem változik semmi. A google chrome pedig minden indításnál megkérdezi hogy szeretném e alapértelmezetté tenni de a beállításokban sem tudom azt beállítani. Ez valami bug lehet még vagy én vagyok bamba hozzá?
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
csendes #2884 üzenetére
Sikerült! Big THX
A repok fel voltak téve de mindig a régebbit akarta felrakni, de felraktam ahonnan linkelted és műkdöik!
Egy másik kérdés, hogy ha beállítom az alapértelmezett programokat nem jegyzi meg. Mit kell beállítani hogy az általam megadott progival nyissa meg a dolgokat?
-
válasz
csendes #2822 üzenetére
Átírtam a config file-ban az értéket de semmi. Az a gondom, h a 6 db alaplapi csatiból egyikből se jön ki a mély. Egészen pontosan csak 2-ből érkezik hang a front bal/jobb és a rear bal/jobból. A fentmaradt 4 ből semmi. Azt tudom, h azokból 2 bemenet (mic/line-in), de végig dugdostam mindbe, biztos ami biztos...
Egyébként alaplapi hangkari egy gigabyte 690-es lapban. -
Vladi
nagyúr
válasz
csendes #2753 üzenetére
Próbáltam. De egy lebutított gnome3-at kaptam.
Most lxde van.
Viszont nemrég próbálgattuk itta fórumon, hogy lehet elfordítani a képet. Jelentem belépek lxde-be és elfogatja.
Elvileg nem shelles desktopon megy az fglrx. Illetve nem tudom, hogy kész -e a kmod csomag, ha igen érdemes megnézni. Többi atis fedórás?
(#2755) Hokoyumi:
Mennyi ram van benne? Meg kéne nézni, hogy hibásak -e!
Van a telepítőben memteszt. Illetve egy lxde spint javasolnék régi gépre. Arra tuti fel kell mennie!(#2757) kovaax:
Ennek már még értelme is van. Mostmár megnyugodtál, hogy nem vágta szét baltával a vinyód?
-
Hokoyumi
tag
válasz
csendes #2756 üzenetére
van rendesen kép, csak nemtudom.. nem olyan mintha menne
itt a xorg.conf
# Xorg configuration created by livna-config-display
Section "ServerLayout"
Identifier "Default Layout"
Screen 0 "Screen0" 0 0
EndSection
Section "Files"
ModulePath "/usr/lib64/xorg/modules/extensions/catalyst"
ModulePath "/usr/lib64/xorg/modules"
EndSection
Section "ServerFlags"
Option "AIGLX" "on"
EndSection
Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "fglrx"
EndSection
Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Videocard0"
DefaultDepth 24
EndSection
Section "Extensions"
Option "Composite" "Enable"
EndSectionmásik:
[xxxxxxx@localhost ~]$ aticonfig --initial
Found fglrx primary device section
Fail to link to fglrx-libglx.so, please check whether driver is installed correctly
Using /etc/X11/xorg.conf
Saving back-up to /etc/X11/xorg.conf.fglrx-0
aticonfig: Writing to '/etc/X11/xorg.conf' failed. Permission denied.root-ként ugyan ez
am leszedtem az antix linuxot
3 féle asztalkezelővel próbáltam telepíteni mind megfagy
vicc ez a gép, de sztem vmi hw hiba lehet
memtesztet sikerült rajta futtatnom, abban nem talált hibát, viszont eléggé melegedik a proci meg az északi híd is, nem bírom megfogni a bordát kézzelam még 1 kérdés
fedorán a hálózati beállításokat hogy tudom resetelni?
lent a beállítások gomb el van szürkülve
elnyomkodtam nagyon sztem és most nem lát kapcsolatot, azt észreveszi ha kihúzom a kábelt, de ha visszadugom nem tud csatlakozni
am a megosztott vinyó miatt próbáltam ott álligatni csak nagyon nem jött össze -
Hokoyumi
tag
válasz
csendes #2715 üzenetére
su
yum update kernelazután pakolta fel.
este egész tűrhetőre sikerült összerakni a brazoson a fedorát
pörög mint a veszettdisznó^^
az amd drivernek meg majd 1szer nekiállok...kollégámnál voltam ma t60-asára is feltoltam
neki csak arra kell a gép hogy internetezzen, youtube megy meg van ofisz, ez őt bőven kielégíti
viszont vmiért a gnome 3 nem indult be, sztem vga driverrel lehet probléma
bár ez neki nem akkora gond de majd ha lesz rá alkalom meg akarom csinálni neki rendesen. idő hiányában ott kellett hagynom szóval most csak megy...
xp volt neki a gépen és kb leesett az álla hogy milyen gyors a linux
viszont meglehetősen sokáig települt
dvd-s telepítőről ment 1223 csomagot pakolt fel (asziszem) de vagy másfél óráig szenvedett vele...
am pendriveról telepítttem csak a dvd-s kiadástill elhoztam a régi asztali gépét
asus a7n266-vm lap 1100-as duron proci, gef2-es igp-vel, 256mb ddr1 abból kap 32mb-ot az igp
erre mit kéne feltenni sztetek?
f15 kde felülettel azé má mégse
xfce vagy lxde jó neki?
vagy bányásszak vmi öregebb linuxot? -
pethYeti
addikt
válasz
csendes #2683 üzenetére
Köszi. Másik java cib bank miatt kell, mert az nem eszi meg az open-t.
Még egy kérdés, eddig csak live-ban bohóckodom mert nagyon gondolkodom leváltsam-e a mintet. Ami jelenleg visszatart az a betűk megjelenése, az valami gyalázatosan rossz. Hiába raktam föl a corefonts arial times new roman stb fontokat a kirajzolás weblapoknál továbbra is ronda:S
-
csendes
addikt
válasz
csendes #2629 üzenetére
Tegnap preupgrade-eltem Fedora 15-re, szinte végig a maximális sebességen ment a letöltés. Mindig megfogadom, hogy soha többet preupgrade, mert sokkal lassúbb, mint a Live CD-ről az image-t feltenni, de most is győzött a lustaság. Szokás szerint a kedvenc solar plymouth-omat lelecserélte. Sajnos a fallback panelen forgó szemek éppen nem működnek: ugyan a gnome-applets csomag elérhető, de függőségi gondok miatt jelenleg nem telepíthető
.Esetleg meg lehet próbálni a 3.0-ás verziót a rawhide-ból. Más gond nem volt.
Az mondjuk ronda, hogy a Fedora alatt is más a gtk2 és gtk3 scrollbar, rendetlenül néz ki a Nautilus és a Firefox egymás mellett. Van már néhány olyan kombinált gtk2/gtk3 téma, amivel ezen lehet segíteni, például Derpity [link] (világos téma), Atolm [link] (sötét téma). -
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #2624 üzenetére
Én a fallback módot sajnos/szerencsére nem használtam.
Ami biztos, a gnome-shellben, ha megy rendesen, nincs tálca a programoknak, így lett tervezve, és nem is lesz benne.
És nekem úgy tűnik, hogy ezzel nincs is baj, alapvetően belőlem kikényszerítette a masszív alt-tab használatot, és ezzel felgyorsított. Ha mégis egerezek, az overlay-be lépés animációval, és a program kiválasztása nem tart tovább, mint a tálcán kibogarászni hogy melyik ablakot kell eltalálni, az overlay-ben ugye nagyobbak az ablakok mint a tálcán, szóva az ainmált váltáson bukott időt visszanyerem a könnyebb célzáson. Az is hozzátartozik mondjuk, hogy én sokat touchpadezek, lehet hogy egérrel az igazi profiknak gyorsabban megy, nekem nem tűnt fel úgy sem differencia.
Lényeg a lényeg, használható, jól használható, de máshogy használandó. User két dolgot tehet, adaptálódik, és kihasználja az új rendszer előnyeit, vagy forradalmat hirdet, és elpártol. Én el tudom fogadni az utóbbit is (csak ne nekem hisztizzenek :-)), de az előbbit tartom konstruktívnak :-)
-
Speeedfire
félisten
válasz
csendes #2385 üzenetére
Anno én is arra gondoltam, mivel mintha az xorg feliírta volna. Legalább is a logban az volt.
[speeedfire@localhost ~]$ sudo monitor-edid
mmap /dev/mem: Permission denied
[speeedfire@localhost ~]$Sosincs szerencsém a linux desktopokkal.
Kisebb felbontáson is csak 85Hz a max, valami miatt mintha le lenne korlátozva az egész...
-
Speeedfire
félisten
válasz
csendes #2382 üzenetére
[speeedfire@localhost ~]$ sudo xrandr
[sudo] password for speeedfire:
Screen 0: minimum 320 x 200, current 1024 x 768, maximum 1600 x 1600
DFP1 disconnected (normal left inverted right x axis y axis)
DFP2 disconnected (normal left inverted right x axis y axis)
CRT1 connected 1024x768+0+0 (normal left inverted right x axis y axis) 312mm x 234mm
1024x768 85.0*+ 75.0 70.1 60.0
1280x1024 75.0 60.0
1280x960 75.0 60.0
1280x800 75.0 60.0
1152x864 75.0 60.0
1280x768 74.9 59.9
1280x720 60.0
800x600 85.1 72.2 75.0 70.0 60.3 56.2
720x480 60.0
640x480 85.0 75.0 72.8 60.0
CRT2 disconnected (normal left inverted right x axis y axis)
TV disconnected (normal left inverted right x axis y axis)
CV disconnected (normal left inverted right x axis y axis)
[speeedfire@localhost ~]$[speeedfire@localhost ~]$ cat /etc/X11/xorg.conf
# Xorg configuration created by livna-config-display
Section "ServerLayout"
Identifier "single head configuration"
Screen 0 "Screen0" 0 0
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
EndSection
Section "Files"
ModulePath "/usr/lib/xorg/modules/extensions/catalyst"
ModulePath "/usr/lib/xorg/modules"
EndSection
Section "ServerFlags"
Option "AIGLX" "on"
EndSection
Section "InputDevice"
# keyboard added by system-config-display
Identifier "Keyboard0"
Driver "kbd"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbLayout" "hu"
EndSection
Section "Monitor"
Identifier "Monitor0"
ModelName "Samsung SyncMaster 796MB/796MBplus"
HorizSync 30.0 - 85.0
VertRefresh 50.0 - 160.0
ModeLine "1024x768_100.00" 113.3 1024 1096 1208 1392 768 769 772 814 -hsync +vsync
Option "dpms"
# 1024x768@100.00 Hz (GTF) hsync: 81.40 kHz; pclk: 113.31 MHz
EndSection
Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "fglrx"
EndSection
Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Videocard0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 24
Modes "1024x768_100.00"
EndSubSection
EndSection
Section "Extensions"
Option "Composite" "Enable"
EndSection
[speeedfire@localhost ~]$ -
Speeedfire
félisten
válasz
csendes #2379 üzenetére
Nekem KS17CNJBK van. Nekem 85hz-en enyhén vibrál, de mint fentebb is írtam lehet azért érzem úgy mert már hozzászoktam a 100hz-hez. A modlinemat anno valami programmal generáltam. Fentebb már Vladi linkelte az ubis próbálkozásomat akkor sem jött össze mindig visszaállt 85hz-re. [link]
Hivatalosan a monitorom 1024@104Hz-et bír.
Nekem modline-nal sem megy.
B@ldrick: Úgy néz ki csak én vagyok akkor ennyire szerencsétlen...
Nekem is 3 csík versenyzik mióta fent van az ati driver. -
BaliJack
aktív tag
válasz
csendes #2339 üzenetére
Igen, eddig ilyen problémám nem volt, hogy egy LiveCD hibát írt volna ki, ha RW-s DVD-re tettem. Olyan már volt, hogy installt emiatt rontott, mert CD-ről simán ment (Ubuntu).
A Fedora 14 LiveCD elindult, igaz, nem telepítettem, így nem tudom, hogy boot-olna-e.
Igazság szerint csak meg szerettem volna nézni, hogy milyen ez a CentOS, de lehet, hogy megvárom a 6-os verziót belőle, vagy az lesz, amit rokefeller írt.
Van USB-s imagefile is? Mert a LiveCD-n, a sokCD-n, a DVD-n kívül csak netinstallt találtam. -
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #2317 üzenetére
Érdekes, ma megnéztem indexen egy foci összefoglalót (indavideo, meg tv2), és olyan hangja volt a flash-nek, mintha valami elektronikus zavar lenne a légtérben:-) Azt hittem nálam is előjött a hiba ami nálad, újra is telepítettem a flash-t, namost azóta ugyanolyan rossz, de az indexvideók mennek,youtube megy. érdekes.
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #2317 üzenetére
Ja, a lassú az relatív, én beterveztem egy filmnézést, legalább addig sem kockultam :-)
Némi repo ügyködés nekem is kellett, mert a go-oo-s repo nem ment, de úgyis kipróbálom újra a sima openoffice-t, hátha már nincs benne az a bug ami zavart.
Változás, hát igen, azt én sem nagyon látom, bár ha megnézem a feature listát wikin, nem is igért sokat. Gondolom a közelgő RHEL 6 miatt inkább polírozták a vállalati dogokat, a végfelhasználói feature-ök miatt.
Azon gondolkodok viszont hogy kipróbálom hétvégén a systemd-t, hátha szívok vele vagy két napot hogy visszaállítsam utána az init-et :-)Nem is tudom egyébként mi a jobb, ha van sok új feature, és vele jön a szívás, vagy ha ki van tesztelve, de nincs benne sok újdonság.
-
totyax
aktív tag
válasz
csendes #2177 üzenetére
Helló, ezen már rég túl vagyok, szerintem már túlmagyaráztam így is. Az összes hanggal kapcsolatos dialógusablakon végigmentem és nem volt hang. Attól lett hang, hogy egy adott dolgot ki/bekapcsoltam az alsamixerben. Azért ott, mert sehol máshol ez az opció nem látszott. Szerintem ha elindítod életedben egyszer ezt a progit, meglátod hogy tucatnyi állítási lehetőséget ad és rájössz, ezeket máshol állítani nem lehet.
-
totyax
aktív tag
-
Vladi
nagyúr
válasz
csendes #2159 üzenetére
Érdekes cikk, bár néhol marhaság, legalább már egy objektívabb elemzés.
Ha lefordítod végig szépen, feldobjuk a nevedben a sys-adminra. No?Többször azért kritizál, mert a fedora az fedora. Igen ez ilyen powerusereknek való disztró. Igen sok esetben tesztízű a dolog.
Nem, nem lesz radikális irányváltás.Egyébként apró lépésekben módosul, ahogy az EL is, csak ezek nem látványosak. Pl: alfa - rawhide leválasztás.
Mondjuk lts ubuntut összehasonlítani aktuális fedórával övön aluli. Akkor fogjanak egy mostani 12 és azzal hasonlítsanak. Mert az amúgy el6 alap, tehát jóval stabilabb.
Egyébként érdemes megnézni, hogy fedora fórumokon - pl nálunk is - mivel szopnak a userek. Na azzal fognak az ubuntusok 05, 1 év múlva.
(#2160) rokefeller:
1. De abban igaza van, hogy alapismereteket megkövetel. Ettől egyébként jó tanuló disztró, tehát kezdőknek való. Kicsi uhuzgatás után én is ezzel kezdtem.
2. jah, kde-t én is leszarom.Még valami: ettől, hogy valakinek bonyolult a multimédia fedórán, én falnak megyek. Ez az első bénázás amit kezdő elkövethet, innentől annyira azért nem hiteles az író.
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #2162 üzenetére
Az utolsó mondatod amire reagálnék:
Pont ezaz, mindkettő megy. És igazából egyikhez sem kell pilótavizsga, sőt, a számítógépről, operációs rendszerről mit sem sejtők is ugyanúgy tudják használni.De simán előfordulhat hogy az Ubuntu valamelyik hardverrel nem megy jó, míg a Fedora igen, és fordítva is (új x, kernel, vagy valami konfig miatt). Vagy egyszerűen pont beleszalad az ember egy bug-ba (ami van az ubuntuban is, bármennyire is nem akarja beismerni sok fanboy)
Ezzel szemben viszont évek óta minden értékelésben ugyanaz a nóta: a fedorát gányolni meg reszelni kell. Szerintem meg nem, csak az "újságírók" lusták ténylegesen értékelni, csak puffogtatják a kliséket :-)
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #2159 üzenetére
Érdekes a cikk, számomra két szemszögből
1. Szinte mindig ez a vélemény, hogy powerusereknek való, kezdők próbálkozzanak inkább mással, meg azoknak jó akik be akarnak tekinteni a működésbe, blabla
Én ezzel nem nagyon értek egyet. Ha adok egy <replace me> Live CD-t egy felhasználónak, akkor vagy megy vagy nem. Az end usernek ennyi látszik. Az a disztró az egyszerűbb amelyik hiba nélkül feltelepül és felismer minden hardvert. De ez nem azon múlik hogy a fedora sarkosabb mint az ubuntu, hanem kb vakszerencse.2. A KDE integráció. Kezdek falnak menni attól hogy majdnem minden értékelésből kiderül hogy aki értékel, az KDE user... oké, engem meg nem érdekel hogy neki fáj hogy az oprendszer nem az ő desktopját választotta defaultnak, és nem támogatja akkora erőbedobással. Lehet választani olyan disztribet aminél a KDE az elsődleges, vagy lehet segíteni Rex Dieternek és a KDE SIG-nek kiküszöbölni a hibákat. Ellenkező esetben pedig elfogadni a tényt, hogy egyelőre ilyen az integráció.
-
Vladi
nagyúr
válasz
csendes #2123 üzenetére
Most korábban lett feature freeze, ezért a viszonylag régi csomagok. Az alfa óta már a 14-be pakolják ész nélkül a frissítést, majd alfánál mennek tovább 15-re.
A plymouthtot én sem értem miért nem solar. Sajna erre nehezebb csinálni témát, mint pl egy sima háttérkép, de elvileg már van oldal erre is. Mindjárt megkeresem hogy állnak.
na itt van. Egy nyüves téma nincs még...
-
cigam
titán
válasz
csendes #1871 üzenetére
Na igen, de vmi hiba van a kréta körül.
Gondoltam "pihenés" képpen online rádiót fogok hallgatni.
Frankón kiírta, hogy ehez mp3 plugin kell, mondeom keresse, és rakja fell. Feltett sokmindent, és megszólalt a rádió.Közben tűvé tettem az internetet a totem-gstreamer után, de csak 11-hez találtam.
Gondoltam rosszabb már nem lehet, feltettem a gstreamer-bad és ugly csomagot is.
Ezekután beröffent a hiradó isHát kéremszépen ennyi a történet. (De még nincs vége mert a boinc továbbra sem megy
Ha gondoljátok írok egy step by step leírást (a sys-admin.hu-ra ?) hogy mivel lehet beröffenteni a multimédiás tartalmakat.
-
-
rokefeller
senior tag
-
rokefeller
senior tag
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #1650 üzenetére
tippelhetek? intel gma x3100 vagy afelett, és compizzal? nálam néha előfordul, metacity és compiz váltás közt ilyesmi... kérdés, frissített vagy frissen telepített rndszerről van szó? furán hangzik, de a két accom közül nekem az nem fagy sosem, amelyiknél új felhasználót hoztam létre, és csak pár beállítást másoltam, mint ami maradt úgy ahogy a frissítés előtt volt
-
Vladi
nagyúr
válasz
csendes #1484 üzenetére
Kikaptak a németek
de az olaszok is.
Ilyen teszt csomagokat csak végső esetben tegyél fel!
Esetleg kapcsold ki azt a repót, és várj. 1-2 hét alatt visszaáll frissítésekkel stabilra.
De ha nem tudsz addig várni akkor reinstall.Ha meg nagyon túrkálni akarsz, akkor nézd meg a yum logban, hogy mit firssített és egyessével downgradelsz. Mazochistáknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged