- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Á mindjárt menni fog.
Azt nézd meg, hogy a cherokee az 32-es, vagy 64-es csomag -e! Meg az rrd tool az milyen? Mert az is ütközhet, és azért nem találja. Ha így sem megy, akkor a path-ba kell beírni az elérési útját.
bobby007:
Ha 64-es a fedorád, akkor állítsd össze azt a szoftver környezetet, amit ő is ír, akkor elvileg mennie kell.
-
ko9
addikt
Na úgy csináltam, hogy mikor elindítottam az admin felületet, akkor mögéraktam egy --debug parancsot, mivel phyton alapú az egész, ezért van erre lehetőség. Mikor elindult, akkor kaptam az egyetlen hibát:
[29/09/2011 23:45:47.259] (warning) rrd_tools.c:121 - Could not find the
rrdtool binary. | A custom rrdtool binary has not been defined, and the
server could not find one in the $PATH.Sajnos ez így nekem nem sokat mond

-
Vladi
nagyúr
Nem leltem sajnos. A hivatalos leírást viszont megnézheted.
Egyébként valahová logolnia kell ennek a cuccnak, olyan nincs, hogy a vakvilágba eltűnik egy hibaüzenet. Ha az megvan, lehet tovább piszkálni.
rokefeller: naja. Nekem is eszembe jutott. De a setroubleshooter szólna, ha valami tilosban járna.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem kiterjesztett partíción van.

De mer mér? Kiborulok.
Az nsa dolgozott vagy 10 éve vele, ahelyett, hogy terroristákat üldöz, te meg kikapcsolod.