Hirdetés
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nem lesz idén iPhone 18
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Nincs meg valakinek véletlen az autoten rpm-je? Nem tudom letölteni, mert az oldal karbantartás alatt van, de viszont kellene.
-
Mr X
veterán
válasz
szaszayanou
üzenetére
gksu?
-
Mr X
veterán
válasz
rokefeller
üzenetére
Én szeretem látni ezeket, de annyira azért nem,hogy széthekkeljem a gnome3-at. Majd megszokom.
Viszont új kérdés is van.
Felraktam a Deluge torrent klienst, de nem tudom beállítani a .torrent fájlokhoz alapértelmezettként. Egyszerűen nincs a listában, és a program beállításai között sem találtam fájltársítási lehetőséget. Hogy lehetne ezt megoldani? -
Mr X
veterán
válasz
rokefeller
üzenetére
Köszönöm, akkor nekiesek. Az NTFS meghajtó befogása majd később esedékes, csak szerettem volna tájékozódni a lehetőségekről.
Még egy kérdés. Gnome3-hoz milyen IM kliens létezik az Empathy-n kívül, ami képes integrálódni az indikátorok közé? Pidgint próbáltam, de nem tud bemászni oda, így ha becsukom a főablakot, nem látszik sehol.
-
Mr X
veterán
Üdv!
Lenne egy -gondolom elég kezdő- kérdésem. Jelenleg Win7 van fent, plusz egy adat partíció. Arra gondoltam, hogy ebből lecsípek egy darabot és feldobom az F15-öt. Eddig nincs is gond. a Kérdésem, hogy meg tudom-e majd oldani később, hogy a win és adat partíciót törlöm, és a területet felcsatolom Fedora alá, mondjuk /home-ként? Nem fog ez gondot okozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt megtaláltam, de nem volt Deluge a listában. Viszont a Transmission törlése megoldotta.

Felraktam a Deluge torrent klienst, de nem tudom beállítani a .torrent fájlokhoz alapértelmezettként. Egyszerűen nincs a listában, és a program beállításai között sem találtam fájltársítási lehetőséget. Hogy lehetne ezt megoldani?