- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
Én a fallback módot sajnos/szerencsére nem használtam.
Ami biztos, a gnome-shellben, ha megy rendesen, nincs tálca a programoknak, így lett tervezve, és nem is lesz benne.
És nekem úgy tűnik, hogy ezzel nincs is baj, alapvetően belőlem kikényszerítette a masszív alt-tab használatot, és ezzel felgyorsított. Ha mégis egerezek, az overlay-be lépés animációval, és a program kiválasztása nem tart tovább, mint a tálcán kibogarászni hogy melyik ablakot kell eltalálni, az overlay-ben ugye nagyobbak az ablakok mint a tálcán, szóva az ainmált váltáson bukott időt visszanyerem a könnyebb célzáson. Az is hozzátartozik mondjuk, hogy én sokat touchpadezek, lehet hogy egérrel az igazi profiknak gyorsabban megy, nekem nem tűnt fel úgy sem differencia.
Lényeg a lényeg, használható, jól használható, de máshogy használandó. User két dolgot tehet, adaptálódik, és kihasználja az új rendszer előnyeit, vagy forradalmat hirdet, és elpártol. Én el tudom fogadni az utóbbit is (csak ne nekem hisztizzenek :-)), de az előbbit tartom konstruktívnak :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Borderlands 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- sziku69: Szólánc.
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest