- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
csendes
üzenetére
Érdekes cikk, bár néhol marhaság, legalább már egy objektívabb elemzés.
Ha lefordítod végig szépen, feldobjuk a nevedben a sys-adminra. No?
Többször azért kritizál, mert a fedora az fedora. Igen ez ilyen powerusereknek való disztró. Igen sok esetben tesztízű a dolog.
Nem, nem lesz radikális irányváltás.
Egyébként apró lépésekben módosul, ahogy az EL is, csak ezek nem látványosak. Pl: alfa - rawhide leválasztás.Mondjuk lts ubuntut összehasonlítani aktuális fedórával övön aluli. Akkor fogjanak egy mostani 12 és azzal hasonlítsanak. Mert az amúgy el6 alap, tehát jóval stabilabb.
Egyébként érdemes megnézni, hogy fedora fórumokon - pl nálunk is - mivel szopnak a userek. Na azzal fognak az ubuntusok 05, 1 év múlva.

(#2160) rokefeller:
1. De abban igaza van, hogy alapismereteket megkövetel. Ettől egyébként jó tanuló disztró, tehát kezdőknek való. Kicsi uhuzgatás után én is ezzel kezdtem.

2. jah, kde-t én is leszarom.
Még valami: ettől, hogy valakinek bonyolult a multimédia fedórán, én falnak megyek. Ez az első bénázás amit kezdő elkövethet, innentől annyira azért nem hiteles az író.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként apró lépésekben módosul, ahogy az EL is, csak ezek nem látványosak. Pl: alfa - rawhide leválasztás.