Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Preupgrade-del föltettem a 13-at. Minden gond nélkül, illetve egy dolgot rontottam el, mert az inittab.rpmnew-t anélkül másoltam vissza az /etc/inittab-ra, hogy megnéztem volna és valamiért alapból 3-as futási szint volt beállítva, nem tudom miért, és kidobott konzolra az indításnál, de ez csak egy perc volt. Azt nem értem, hogy miért ezt az unalmas világoskék plymouth-ot hagyták a bootnál, párszor a 12-nél lecseréltem solar-ra, de az új kernelek telepítésénél (?) mindig visszajött a régi. Meglepően régi a 13-ban néhány csomag verziója, ami korábban pont fordítva volt, például wine 1.1.38 - már kijött az 1.1.44 - ami nekem gond. Vagy audacious 2.1, amiből már a 2.3 is kijött. Az öt legnagyobb újdonság közül négy engem nem érint: Linux alatt nem nyomtatok (színbeállítás és nyomtatómeghajtók nem érintenek), Intel integrált videókártyám van és nem lett gyorsabb, nem virtualizálok, a "könnyebb használni és stabilabb" meg eléggé marketingszöveg, a 12 is stabil volt és nem látok változást a használatban.
Szóval minden tökéletes, de valahogy mégis van egy kis hiányérzetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Renault, Dacia topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest