- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Extended particióra felmegy a Fedora?
Csak igy tudom megoldani a particionálást...
Innen is rohadjon meg a MBR... -
ko9
addikt
válasz
rokefeller #2934 üzenetére
Egy ok.
Mondjuk ez 1 kliensnél - egyelőre - még nem lényeg, csak mivel elvileg nyártól Red Hat alapú szervereken fogok dolgozni, jó lett volna belejönni a Cherokee-ba.
Mindegy, hátha kijavítják majd a bugot. -
ko9
addikt
Semmi
Felraktam az RRD-t is, a hibaüzenet eltünt, de a PHP maradt.
Minden 64bites, yum install-lal raktam fel mindent, x86_64 volt mind.
Az érdekes az, hogy tegnap felraktam egy Debiant, azon ment elsőre. Mondjuk a Stable repóban csak az 1.0.8 volt, itt meg 1.2.99 van (Debianban ez az Unstable repo)
Mindegy, ma utoljára újrahúzom. Milyen webszervert ajánlatok? Főleg PHPMyAdmin miatt kell. Maradjak a jól megszokott LAMP-nál?
-
ko9
addikt
válasz
rokefeller #2929 üzenetére
Configból néztem alapból a logok helyét
És nincs letiltva.
Kiírtam a kérdést fedoraforum.org-ra is, hátha találkozott valaki már ott ezzel. Nem hiszem, hogy én lennék az első perverz, aki F15-re Cherokee-t akar PHPval telepíten -
ko9
addikt
Na úgy csináltam, hogy mikor elindítottam az admin felületet, akkor mögéraktam egy --debug parancsot, mivel phyton alapú az egész, ezért van erre lehetőség. Mikor elindult, akkor kaptam az egyetlen hibát:
[29/09/2011 23:45:47.259] (warning) rrd_tools.c:121 - Could not find the
rrdtool binary. | A custom rrdtool binary has not been defined, and the
server could not find one in the $PATH.Sajnos ez így nekem nem sokat mond
-
ko9
addikt
válasz
rokefeller #2918 üzenetére
Azzal kezdem, hogy kikapcsolom telepítés után egyből
A lognak utánnanézek, erre nem is gondoltam
-
ko9
addikt
válasz
csendes #2911 üzenetére
Konkrétan ezt kapom:
Követtem pontosan a leírást, nem tudom miért lehet...
Jó lenne ezt a Cherokee-t megtanulni, mert csak ez most a legstabilabb, leggyorsabb, és ahogy látom elég könnyű használni. Emiatt meg nem akarok visszamenni Debianra.
Az lehet probléma, hogy yum install cherokee paranccsal raktam fel, és nem én fordítottam?
-
ko9
addikt
Akkor kérdeznék.
Cherokee-t akarok telepíteni ez alapján a leírás alapján.
6. lépésnél van egy kis problémám. Amikor a PHP Wizard-nál rányomok a Create gombra, akkor kapok egy magyarázat nélküli piros - jelet...
Why? -
ko9
addikt
Üdv!
Ennyire nincs gond ezzel a disztróval, vagy csak alig használják PH!-n?
Ma estem neki másodjára. Gond nélkül felment, a gondok telepítés végén kezdődtek. Alapból egy alkalmazás kilépett, már nem tudom melyik. Mondom akkor ápdét. Jó user módjára elkalandoztam a GUI-s update programig, le is kérte a frissítéseket, de telepíteni már nem akarta. Mondom jó kezdés, hajrá: Terminal sudo yum update, hajrá.
Azóta nem nagyon van baj vele, nVidia driver is felment (akmod), a Gnome3 nekem nagyon tetszik (bár ha teszem azt játszok, és ha a Start gombbal kimegyek az Activitiesbe, akkor ha visszamegyek a játékba, a felső bar ottmarad... Néha elég idegesítő).
Ubuntu 11.04 erőltetett Unityje után kellemes felüdülés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest