- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Én is preupgrade-eltem. Sajnos elég lassú volt a letöltés is, meg a telepítés is. Hiba nem volt, csak plymouth-ot cserélte le megint. Az új háttérkép meg ronda, de lecseréltem a régi solar-ra. Firefox-szal a flash hangja valahogy furcsa, meg néhány animáció nem jelenik meg rendesen, de Opera-val jó. A repokkal annyi gond volt, hogy az rpm.livna.org szokás szerint nem volt elérhető, viszont eddig ez nem akasztotta ki a yum-ot, most viszont igen. de a yum.conf-ban a mirrorlistet kommenteztem és helyette megadtam néhány tükör baseurl-t, és így már ment. Amúgy még kevesebb változást vettem észre, mint 12-ről 13-ra, pedig az sem volt sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Star Trek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oakley topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenMediaVault
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Linux kezdőknek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest