Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
csendes
üzenetére
Próbáltam. De egy lebutított gnome3-at kaptam.

Most lxde van.
Viszont nemrég próbálgattuk itta fórumon, hogy lehet elfordítani a képet. Jelentem belépek lxde-be és elfogatja. 
Elvileg nem shelles desktopon megy az fglrx. Illetve nem tudom, hogy kész -e a kmod csomag, ha igen érdemes megnézni. Többi atis fedórás?

(#2755) Hokoyumi:
Mennyi ram van benne? Meg kéne nézni, hogy hibásak -e!
Van a telepítőben memteszt. Illetve egy lxde spint javasolnék régi gépre. Arra tuti fel kell mennie!(#2757) kovaax:
Ennek már még értelme is van. Mostmár megnyugodtál, hogy nem vágta szét baltával a vinyód?

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Arch Linux
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Viszont nemrég próbálgattuk itta fórumon, hogy lehet elfordítani a képet. Jelentem belépek lxde-be és elfogatja.