- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
ismét hali!
Nos. asszem fulladozik a gépem, így MIELŐBB újra kellene telepítenem, ezért jöttem, hogy aki tud olyan fájl tároló/megosztó helyről, mint nekem pl az ulozto.cz, olyan ez az oldal, hogy egybe, másfél gigányi cuccot is fel lehet tölteni, korlátlan a tárhelye, de asszem lassú a fel/letöltés, így aki tud ilyen szintén INGYENES oldalt, az jelezze mielőbb privin légyszi!!!
közel 200 gigányit kellene nagyjából feldobnom. ls11, ls13 stb cuccokat.
viszonyításképp írom:
C meghajtóm 280 ból 172 szabad
D meghajtóm 651 ből 499 szabadTehát van mit. persze mindent nem kell, mert sokat már ulozto-s oldalamra winyó csere előtt 320 winyómról feldobtam, de így is igen sok Új cuccom van. Miért fontos? Mert már nem biztos hogy mindet letudom tölteni, vagy nem biztos hogy pótolni tudom. volt skydrive oldalra csak pl 300 mega mehet fel egyben, legutolsó tudomásom szerint. google drivera meg nem akarom, meg nem is tudom mennyi tárhelyes, plusz h mennyit lehet egybe feltölteni. Mega van még talán de erről vacs pajtást kérem írjon nekem mert Ő használja.
még egyszer köszi!
És, egy ajánlás: a V1 verzióját a nem FL verzióból imádom, így ezt is leszedtem és megvan.
MP képes és tényleg jó, szerintem igen jó minőségű. GPS-s így logban LEHET lesz ennek a módnak a hiánya miatt bejegyzés, de NEM vettem észre eddig amikor tudtam vele játszani, hogy a játékot befolyásolta volna. De, aki ért hozzá, az akár ki is törölheti a gépből ezt a GPS dolgot. pl pokers.
a sima V1 változat, NEM 22 végződésű ezért van meg mindkettő.
nevét beírva keresőbe SOK helyen megtalálható! pl itt is egyik kedvenc oldalamon: itt
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Witcher topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Hobby rádiós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- iPHONE AKKU - KIJELZŐ CSERE GARANCiÁVAL!
- Silverstone SST-TX700-G TFX táp
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

nevét beírva keresőbe SOK helyen megtalálható! pl itt is egyik kedvenc oldalamon: