Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz tutikas #4449 üzenetére

Szia!

Köszi, de ezt a gépen így csak a letöltő linkről nem ismerem, nem látom sajna, és szeretném látni pl képeken, vagy leírást mellette róla. :) Tudod az oldal linkjét adni, ahonnan erre a letöltési linkre vezetett? pl modhoster, vagy stb.

vacs.: igen, igazad is van, sőőt, nekem a 11-n a modhosteres Fendt asszem 936 packok meg is vannak, báár, sosem jutottam el addig, hogy szervizelni kellett volna. :) nem mentem velük annyit, az is azért, mert alig játszottam alapból is a játékkal. :( Remélem a 13-al többet fogok tudni játszani. Csak most is pl épp a letöltött módokat tesztelgetem h logba hibátlanok legyenek, stb. Sajna van egy olyan szitu, hogy igaz, Num 7-8 vagy másiknál az U gombbal kapcsolható a dual kerék, de sajna azon át meg minden a keréken. :( vagyis asszem bugosnak nevezik, de a gép szerintem szupi. már csak egy régebbi 850-s Axiont kell találnom, mint amilyen a 11 en van 1 db, amit hónapok alatt találtam meg/rá, és mondhatni tökéletes nekem. :) kerekein se lehet átmenni semmivel, mármint a kapcsolt dual részeken. Az volna a jó, ha raklapos verzióba lenne a dual felni rész szerkesztve a géphez, mint az adott Fendt-ek amiről egyikről linket tettél, vagy beszéltem. :) Odaállnék, felkapcs, aztán kész. Sajna senki nem segít ezekben a dolgokban nekem, így hozzá se nyúlok már az editorban. pedig a legfrissebb editorral gépet is lehet elvileg alakítani.

Új hozzászólás Aktív témák