- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz0803
tag
válasz
beluschi #2307 üzenetére
nemtudom mivel lehet probléma, de ha lebillentek 1 pótkocsival azonnal lemegy az ára a terménynek, délelőtt játszottam elvittem egy kamion repcét a malomba eladtam 2803 euroért mire visszamentem a farmra a következő kocsiért kíváncsiságból megnéztem az árát már lement 350 eurora
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
beluschi #736 üzenetére
beluschi!
Köszi!
zirigy!
A végeredmény szempontjából mindegy melyik módszert választod.
A műtrágyázás gyorsabb, a szervestrágyázás több játék élményt ad.
A való élettel ellentétben, itt nincs káros mellékhatása a műtrágyának, tehát használhatod bátran, a szervesnek meg nincs szaga -
ObiGabi
aktív tag
válasz
beluschi #399 üzenetére
Igazság szerint, túl sokat szedtem össze a tehénkéknek, több mint a fele a póton maradt. Mivel nem tudtam kiüríteni, arra gondoltam eladom és veszek egy újat - tiszta haszon
Épp a pajta előtt jártam mikor megvilágosodtam: a szalma az bálázva is szalma, meg csak simán felszedve is. És láss csodát! Le lehet pakolni! De mint, ahogy írtad, valóban kevesebb pénz üti az ember markát.
-
progx7
csendes tag
válasz
beluschi #127 üzenetére
Ez a probléma nálam is meg van. Én úgy oldottam meg, hogy én vezetek a föld végéig, majd ott veszem fel a segédet. A vágóasztal egyből összecsukódik és a gép sem aratja a kukoricát, de amikor ki ér a sor végére a kombájn és visszafordul az "X"-el kinyitom a vágóasztalt. A forduló után már megy minden rendesen.
-
SparrowHUN
tag
2013-ban ugyanúgy megy, mint 2011-ben. Tök mindegy melyiket, mikor csinálod. Ha mindkettőt csinálod, akkor sem kapsz több lóvét érte.
Bálázni igazából a tehenek miatt érdemes, amikor már vannak. A szalmát azt bálázhatod, eladási ára kb. ugyanaz, mint a 2011-ben. Viszont. A Krone kockabálázót használtam, és nem számolja annyira a szálakat, mint az előző részben. Tehát relatíve egy 2 ha-os földön ad durvát 10-15 bálát (max.). Füvet is tudsz bálázni, de először kell a fűforgató, aztán a rendsodró, majd végül a bálázó.
Egy jó tanács... Ha bálázol, akkor 2-3 oszlopot rakj a tehenészethez fűből is, meg szalmabálából is, mert az etetéshez jól jön, ha tartalékolod. -
zarew
senior tag
Köszi, gyalog is átmentem a pontokon,csak nem vettem észre a bevillanó új menüt. Egyébként nagyon jó újítás az egér húzogatással irányítható, markoló,raklapvillázó homlokrakodó stb funkció.
A grafika is szebb lett ,szóval tetszik. Csak sajnálom,hogy a rengeteg 11-es modot,az átírt cuccokat most dobhatom ki.Illetve ha lesz időm megnézem ezt az átkonvertálást. Csak hát az IDŐ ! Pénz és én csóri vagyok
Egyébként most raktam fel szűz rendszerre (win7 64 ) a játékot és a printscreen most sem működik a játék közben,egyébként meg igen.Csak egy fekete képet fényképez.Esetleg valami megoldás? XP alatt működött minden. -
SparrowHUN
tag
Mondjuk ennyire Én nem mentem bele a demóba, mivel ahogy írtad is, eléggé le van butítva. Elvileg ma estétől lesz elérhető Steam-en, már elővásároltam.
A bemutatás is abból lett összerakva, amit a pár köröm alatt tapasztaltam, illetve amit a Giants leírt. De annyi biztos, hogy ígéretesnek tűnik még módok nélkül is.
Annyi biztos, hogy ezzel a résszel eltöltünk jó pár óra játékidőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Death Stranding (PC)
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest