Hirdetés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Szia!
Ha tudsz várni holnapig, kb délelőtt 11 körül jövök fel, akkor dobok neked pár linket!
Más. Voltam fent az oldalon, és csináltam egy Mod pakkos nevű mappát is, ahova pl.: Kamion a hozzá való Trailerrel, 1 Db Zip mappába csomagolva a 2 Db Zipes mappájukkal, fel lehet tölteni oda.
Arra figyeljetek viszont, Te és a többiek, hogy ha feltesztek valamit, akkor amennyire lehet, úgy tegyétek fel, hogy vírusirtó át tudja nézni. Van pár cucc, amit nem tud átnézni.
Amit mutattam képen nem rég, az 5 kamiont a hozzájuk csatolt Trailerekkel, azt a pakkokhoz fogom feltölteni majd, és a hasonló cuccokat is. Teszek fel majd Hígtrágya szórót, sima trágya szórót, és műtrágya szórót is. Ma átnéztem pár cuccom a gépen, és ami olyan volt, 10 vagy 11 mód, ami errort írt, vagy stb, azt töröltem. Báár, még nem volt időm átnézni az Új txt log fájlt, hogy vannak e hibák benn. De szerintem lesz megint majd benn, mert tettem be Újabb új módot és teszteltem, így szerintem lesz pár error és warning is, mert akadt a játék alap pályán. Holnap ezekről is majd írok infót. -
Kiss70
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy tutira jó Fliegl pótkocsit . Forgózsámolyos szép darab előnyben.
Meg valami híg trágyára terítőt.
Köszönöm előre is. -
-
apach
senior tag
No. Elvileg megtaláltam azt a Darus kocsit, amit mondtam az este nektek.
Szedje le akinek kell, és tesztelgesse.
[link]Remélem jól működik és nem hibás a log fájlban sem. (ha igen, nem biztos hogy a gép hibás, lehet hogy keveredik másik gépekkel)
-
zarew
senior tag
Szia!
Légy szíves linkeld,vagy Obigabi sky rája tedd fel a daruskocsit ,mert este egy órát kinlódtam egy másikkal,de ott meg a kötél leengedését nem találtam.Nem is tudtam játszani,csak mérgelődtem.
Nincs valami leírás hogyan lehetne magyarítani a gépeket ? Megcsinálnám a kedvenceket.Az a baj nincs időm kisérletezgetni.
Előre is köszönöm. -
apach
senior tag
Üdv.
Tesék, én ezt használom.
De, NE menj túl közel semmihez, mert kicsit túlnyúlik asszem a trigger vagy mi, és elakadhat, vagy pedig pl felborít más gépet stb.
Ettől független, szuper kis permetező!!De ha zavar, akkor HOLNAP keresek neked napközbe másikakat, és beteszem linket.
-
Sabber
aktív tag
Sziasztok
valaki tudna jó permetezőt ajánlani amit fel tudok rakni előre?
köszönöm szépen
üdv.
-
zarew
senior tag
Szia!
Közben utánaolvastam,szóval van egy 1:1 irányzat,ott a map és a cuccok is ilyen arányúak. De viszonylag kevesebb a választék. Tudja -e valaki miért van két féle méret,miért nem az 1:1 est használja a többség? De lehet még egypár óra olvasgatás után tudni fogom.Nekem a dupla kamionnal az is volt a gondom,hogy a legtávolabbi nézetbe sem fért bele az egész.
-
apach
senior tag
Hali
Az 1:1 arány azt jelenti, hogy a Gép, vagy bármi ami van, az alkatrészeik, de mondjuk inkább azt, hogy maga a játékbeli gép, minden egyes része, ahogy írtad is, arányosak egymással, pont úgy, mint az eredetinél.
Viszont, a játékban nem tudom hogy méretarányosak e a gyári szerkesztések minden téren, mert nagyobb a gyári pl Deutz Agrotron X gép mint az 1:1-es arányú mása. Vagyis, a gyári gépek nem tudom méretarányban készültek e.
Én a képeken látható kamionokkal szoktam részben szállítani már ha tudok játszani egyáltalán a játékkal. Viszont, sajna a kamionokkal, és hasonlókkal, nem lehet úgy tolatgatni stb mint az eredetiekkel, mert hát, mégsem ülünk a fülkéjében a játékban is.
Ezért én a távoli nézetet használom.Ezt a Liebher darut kidobhatod mert szar egy szóval. Nekem egy Piros tűzoltós van elvileg ugyan ez, de az szuperül működik. Már ha beteszem játékba egyáltalán.
-
zarew
senior tag
Na most akkor tisztázzuk az 1:1 akkor mit jelent? 1.a traki alkatrészei arányosak egymással pont úgy mint az eredetinél. vagy 2.A tereptárgyak és a traktor méretei arányosak,tehát a 2,5m magas jelzőtábla pont az igaziban is 2,5m magas pótkocsiig ér. Mert ügye természetesen inkább a terephez kéne igazodni.
Próbálkoztam többször is két batyus kamionszerelvénnyel.A DAF fal meg egy Kenwoorth kamionnal.Hát biztos én vagyok béna,de 20 perc volt mire összeraktam a szerelvényt,és tolatni pedig nem is bírtam vele,úgyhogy töröltem is az egészet.Meg gáz,hogy a kamion is ugyanannyival ballag mint a traktor.Ha valaki tud valami nagy méretű nem pótos teherautót ossza meg velem.Bár végül is a nyergessel sincs semmi bajom.
Szereztem egy Liebherr nagy daruskocsit. Leírás szerint a numpad enterrel indul.Na mármost nekem sehogy.Valaki használta már? Vagy kéne egy daru amivel a vízből kiszedem a cuccom.
.Érdekes ezen a képen Num 5 gombra indul.Nálam ebben az info mezőben üres az gomb neve.De a gép .txt ben a nulla van. 
-
Tomcsi2012
tag
Üdv !
Ha valamit nem tucc megoldani,amit most neked leirtak,szivesen segitek neked a sky megtalálsz tomcsi8063 néven.Tul dramatizálva van a leirás és ezt egyszerüen is lehet fogalmazni.Ha kel segitek,most is fentvagyok és beszélgethetünk mikrofonon keresztül,kamerám nincs.
-
ObiGabi
aktív tag
Itt aztán van minden... Túl sok a hibás mod.
Javaslat:
Indítsd el a mentett állást és az alábbi gépeket, szerszámokat add el (már ha nem trigger):
A9540ByKamil13D, Fendt936V5, hw8011l, NH_T8390_V1, A9540ByKamil13D, Traktor16245.
Most mentsd el a játékot és lépj ki belőle teljesen. A mods mappából töröld fenti a zip-es cuccokat, ill. töröld a log fájlt is.
Indítsd el újra a mentett állást, majd mentés nélkül lépj ki, zárd be a programot. Nyisd meg a log fájlt és nézd meg, hogy van-e ERROR-os sor. Ha van, akkor azokat a modokat is töröld! A WARNING-os bejegyzések nem okoznak gondot. -
zarew
senior tag
Szia!
Köszönöm,értem.De ha a pálya arányaihoz szeretnék igazodni akkor az 1:1 es méret a nyerő gondolom.
Más: a bála becsomagolásának fóliával gondolom semmi jelentősége a játékban.Mert igazából a füvet szokták így ami légmentesen lezárva megerjed,és fűszilázs lesz belőle amit a bociknak lehet adni.A játékban gondolom csak a két alaptakarmányt eszik.
Érdekes nekem az alapnagypót alján átjön a kukorica ha áthúzom a földön. -
Kiss70
aktív tag
Köszönöm.
Valaki tudna segíteni?
Folyamatos kifagyással szenvedek.
A gépem főleg jó.
A játék eredeti.
Log fájt fel töltöttem a data.hu ra.
Remélem valaki tud segíteni.Log.txt
-
ObiGabi
aktív tag
-
apach
senior tag
Szia!
A méretarányos módot úgy lehet észrevenni, hogy mielőtt letöltöd, pl a modhosterről a Deutz
Fahr DX 160 gép neve is ahogy láthatjátok kiírva:A neve legelejére oda van írva, hogy 1:1
(1:1 LS 2011 : Deutz Fahr DX160 v 1.0 [mp])
Így pontosan kimásoltan.
Így van kiírva több mód is ami 1:1 es méretarányos. Vagyis az eredeti igazi gép pontos méretének kicsinyített mása.A 27 méteres vetőgép viszont igazi IS lehet, mert hát, nagyon sok gépnél láttam a gépről feltett Igazi fényképet is, hogy hogy néz ki igaziban is. Vetőgépet, Fortshritt ZT303-at is pl.
Vagyis, nagyon sok gép, cucc stb eredetiben is létezik vagy létezhet akkorában mint itt játékban. Csak épp jobb kidolgozásban és megoldásban. Vagyis, pl a 27 m-es vetőgép létezhet, csak épp, más megoldása van az összecsukhatóságának. Vagyis, nem megy bele egyik vető fej a másikba amikor összecsukódik, mint pl a pronto27-es vetőgép.
Azért baj nekem a méretarány, mert nekem ezekszerint, nem méretarányosak a többi, kb 200 eddig letöltött és megtartott módom ami a játékban van. És hát, pl a modhoster oldalon található MTZ pack aminek itt a linkje:Aki rá klikk, az a képeken láthatja, hogy a 4 gép végül is teljesen ugyan az, csak épp, a mérete 2-nek kisebb, vagy épp nagyobb. Ki honnan nézi.

Nekem a Nagyobb verzió kellene, nem a kicsik, ugyanis a kicsik azok, (amik a képen is láthatók), tehát a kicsik azok, amik 1:1 es élethű méretarányba készültek el. A nagyobbak nem feltétlen jelentik azt, hogy nem méretarányba készültek, csak lehet hogy nem 1:1-es, hanem másabb arányba készültek.
De ha az 1:1-es méretarányos Deutz Agrotron-t oda teszed a játékbeli, EREDETI játékbeli Deutz Agrotron mellé, akkor könnyen lehet, hogy az 1:1-es Agrotron, szintén kisebb lesz mint ahogy a linken található képen, az MTZ-k.
De ennek asszem valamikor utána is járok. Megpróbálok keresni egy 1:1-es arányú Deutz trakeszt, és egymás mellé állítom a gyári játékbeli megfelelőjével.No, most miközben írtam, gyors benéztem a modhosteren a Deutz trakeszokhoz, (van több mint 200 gép feltöltve), amiben kapásból az első beadott oldalon, találtam is kapásból 3-4 db 1:1 arányba csinált Deutz Agrotron gépet. Többek közt. Merthogy, a Deutz gépek különböző verzióiból is csináltak 1:1 arányút.
Van egy ilyen gépezet, lesd/lesse meg akit érdekel a méretarány.
Ezt keresd meg és nézd meg. (1:1 LS 2011 : Deutz X720 mit Frondlader v 3.0 [mp])
Ez a Deutz gép, 1:1-es arányú, és ahogy gondoltam is, az eredeti, játékbeli Deutz gépnél kisebb az 1:1-es arányú.Nah. Ezért nem tetszenek az 1:1-esek.

A link:[link]
-
apach
senior tag
válasz
rudi114
üzenetére
Hali
Ezt a kérdést/választ passzolom sajna. De lehet hogy a felbontáson kell alkotnod valamit. majd csinálok képet az Én beállításomról, aztán feldobom a képmegosztóra, és aztán ide nektek. Nekem nvidiás a kártyám, 512-es. Pontosabban mondva párom gépe.

Ezt ezért is inkább, egy olyannal beszéld meg, akinek szintén ATI-s kártyája van benn. -
rudi114
csendes tag
sziasztok,nekem segítségre lenne szükségem,a játékkal kapcsolatban!az a problémám,hogy nekem egy ati radeon 9600 xt videókártyám van,és amikor megnyitom a játékot,a menüt tisztán beadja,viszont ha rálépek a karrier módra,szét esik a kép!mit tegyek?
-
Kiss70
aktív tag
Valaki esetleg tudja ezt kezelni?
FastSwitcher
Egyáltalán ez singlén működik?
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Szia!
Hát, a hangjukat nem igen tudom hogy milyenek, de szépen kanyarodnak, sok a világítás a Scaniákon elöl hátul, sőőt, a Peterbilt Trailere olyan, hogy van a hátulján, az ajtókon egy autó képe, és úgy van megcsinálva, hogy amikor be van kapcsolva a világítás (este), akkor a kocsi (a kép) lámpái is világítanak.
K...a jó.
Egyszóval, a hangjukon kívül, a képen látható nevezzük Paknak, mindegyik része szépen működik, kanyarodik, nem akadozik a játék, stb. Ezt A gyári alap mapon teszteltek mindegyik, még a trakeszok is. Hozzáteszem, hogy a Gép, 2 gigányi 800MHz-s ramokkal van, és dualos 2.51 gigás procival, IDE-s 40 gigás wonyóval, Gainward 512-es passzív vidi kártyával. Vagyis, mondhatjuk azt, hogy kőkorszaki gépen teszteltek.
Én is vadászgatok géprekre, de az 1:1 es méretarányos cuccokat utálom. Vagyis, pl az MTZ packot a Modhosterről leszedtem, szépen mentek is stb stb, mondhatjuk hibamentesek, de 1 a baj velük. Az, hogy 1:1 méretarányosak, és az eddigi cuccaim közt nem passzolnak. Ez a bajom velük. Leszedtem 2 Scaniát is, de azok is 1:1 es méretűek voltak így töröltem inkább. Még annyit, hogy a képen látható Trailerek hátsó vége hirtelen kanyarodáskor sem repkednek ki egyik irányba sem. Legalább is így emlékszem, meg hát, alapból meg se tartottam volna Őket. 
Áh. És még 1. Van a Kék-Fehér Scania a hozzá való Trailerrel. No már most. Azt a trailert, én kerestem hozzá, és Én tettem rá a Scania Zip mappájába tett Trailer skin-t.

Majd lesznek még egyéb képek is a többi cuccomról.
A Peterbilt Kamion-Trailer mellesleg, egymáshoz passzol, vagyis, a 2 cucc, 1 be tartozik a készítő által! A többit Én állítottam össze. A Zöld Trailer egy Bóvlibb Merci Actrossal van Packba csomagolva eredetileg, de a mercinak csak a Világítása a luxus.
Ellentétben a Scaniáknak, amiknél elől 3 féle világítása/helyzetjelző fénye készült. Emellett, Pl tolató vénye is van nekik. A Peterbilt gép kicsit keveset tud ilyen szempontból, de kifogástalan a működése nálam! Pontosabban írva, mondhatni mindegyik, a képen látható szerelés kifogástalan igazából NEKEM!
Ti meg majd tesztelitek, amint fel tudom tölteni az oldalra, ahova Te is Gabi regisztráltál. 
-
zarew
senior tag
Naszóval,ha a my games mappában lévő cuccost mentjük,oprenszer csere után elég visszamásolni az ugyanolyan nevűbe és megy a játék ahol abbahagytuk.
Videokártyát is cseréltem,meg az xp-t is 7 re 4.9 az élményindexem. Azt írja a proci a gyenge pont.Egy C2D E6300 as. Valami 1.86 on megy,de akitől vettem 3.0 használta.De én nem értek a tuninghoz.4x1 G 800 as ramom van.Gygabite Ds4 alaplapban.Valami jó ár,érzék arányú procit vennék.De mindezt emiatt a parasztosdi miatt.Utálom
-
apach
senior tag
Üdv ismét!
Mielőtt valaki is MEGINT megjegyezné hogy mért nem szerkesztem a korábbi írásom, ismét mondom, hogy NEM tudom mert LEJÁRT az idő már rég, ezért KÉNYTELEN vagyok így, újat írni!!!! Csinálják meg az oldalt olyanra, hogy a hozzászólásokat az adott napon, egészen éjfélig lehessen Újra szerkeszteni, és akkor nem lesz gáz. :S
No. Hoztam nektek egy kis Gép park bemutatót még. De, ezek már Kamionok.

Mondhatom azt, hogy a Kedvenceim.
Báár, NEM az összes. A képen látható gépeket a hozzájuk csatolt Trailerekkel együtt, Pack-ba akarom majd tömöríteni, és fel akarom tölteni a már ObiGabiék által írt oldalra ahova már töltöttek fel ha jól emlékszem Ők is gépeket. 
Valószínű, hogy a korábbi hozzászólásomban betett linkeken található, nevezzük Packoknak, tehát, azok a gépek és a rajtuk levő eszközökkel szintén packba kerülnek Tőlem igen valószínűen.

Tehát, a link a képpel.

Remélem Tetszeni fog nektek a képen látható cucc.
Visszajelzéseket várok, hogy ki az akit vagy akiket érdekelnek. 
Ezen a képen látható egy Amerikai (Csőrös) Kamion is egy hozzá való Trailerrel, amiben Sört húst, halat stb lehet szállítani akár. Vagyis Hűtős gép.
Szuper a gép legalább is az alap gyári pályán tesztelve. A Zöld és a V8-as Scaniák viszont, más mapokon is szépen mennek. -
apach
senior tag
1-2 képet hoztam nektek, linkeken. Épp teszt melóban volt a cuccok egy része.

pl vetőgép és permetező gép.
második linkek. mindkét kép egyszerre készült tegnap.
remélem megnézhetők valamelyik linken, a megadott 4 féle linkből (mindkét képnél,4-4 link),A permetezős/vetős képnél, ha megnézitek, akkor láthatjátok, hogy a permetező amennyivel szélesebb sávot csinál, a következő sorba forduláskor viszont amolyan Gép vezető sávnak is használható, ahogy láthatjátok is, és a vetőgép szélessége is elég jó így, mert rálóg kicsit a korábbi vetett sorra és így nem hagy el részeket.
A Szürke/Chrome os felnis John Deere egy Új szerzemény amúgy, az oldalra fel is kerül majd remélhetőleg ahova többen is teszünk fel páran tesztelt gépeket. 
A piros borona pedig már általam többször is írt és be is linkelt, gregorie besson XXXL verziós borona, ami után a látott Permetezős/vetőgépes szereléssel azonnal utána vethető a föld.
Vagyis, NEM kell szántani így ezekkel a kombinációkkal. Majd még dobok fel képeket 1-2 cuccról.
2 kedvencemről is még pl. -
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Több lesz-e a termés ha szántok vetés előtt vagy elég egyszerűen tarlóekével végigmenni a földön? -
larpi
tag
válasz
gerzsol
üzenetére
Helló!
A Bergmann az siló szállító pótkocsi, ha az apró betűs részt elolvasod ott azt írja (siláz).
A silózóhoz azért nem kapcsolódik, mivel kardánhajtásos a kitárolás és a silózón nincs kardán meghajtás.
Az alap készletből silózó után csak az első három billenős rakható.
A silózást lehet autópilottal is végezni. A silókombájnt beállítod a föld szélére a vágás irányába és megnyomod a H-t, akkor átszállsz egy traktorra ami után van pl.: egy Bergman kocsi és ezzel a silózó mellé állsz, ekkor a silózó elkezd dolgozni, csak haladni kell mellette. -
gerzsol
aktív tag
Sziasztok,
Nekem a Farming Simulator 2011 Platinum edition, magyar van meg.
Kérdésem, hogy a Bergmann HTW 65 gabonaszállító az mire jó?
Magyar verzióban gabonaszállítónak van írva, de Se a silózó kombájn után nem tudom kötni sem pedig a kombájn alá állva nem történik bele töltés.. akkor hibás a megyar fordítás?Meg tudnátok kisujjból mondani, hogy melyik a legnagyobb pótkocsik amelyet silózó után lehet kötni? és melyik a legnagyobb pótkocsi amibe a kombájn tud tölteni?
Persze az origi játékban lévő eszközök közül ajánljatok, modokat nem használok.
Köszi a segítséget előre is.
üdv
Gerzsol. -
apach
senior tag
szia.
én max a 2009-játékon működő módokat tudom átírni a 2011-es játékra hogy működjenek a 2011-en. mert ha nincs át írva, akkor nem is jelenik meg a 2011 játékban az adott mód.
én majd sárga villogót akarok 1-2 gépre rátenni, de azt is most egy ideig sajna nem tudom, mert nincs itt a saját gépem. -
apach
senior tag
hali.
passz, nem tudom mert nekem a C meghajtón volt eddig mindig a játék. bár, a platinum ami a mostani platinumom előtt a gépemen volt, azt az E meghajtóra tettem fel és működött. igaz, azt nem tudom hogy a mentést vissza adta volna e a játék. Próbáld meg aztán meglátod. De az eredményről írj nekünk ide. -
zarew
senior tag
Ha a winfost újrarakom ,és a doksik mappa másik meghajtón van a játék újratelepítése után ügye visszakapom a mentett játékom.?
-
Kiss70
aktív tag
Van esetleg valaki aki ért a modókhoz.
Lenne egy két nagyon jó traktor amit kicsit fel kéne dobni pár aprósággal.
Pl duda,index.Aki esetleg vállalkozna rá kérem írjon köszönöm.

-
Tomcsi2012
tag
Beállitásnál a modot,akkor nemlehet kitürülni,ha más nyelvre van állitva és nem azon,amely a játék eredetileg felrakta,vagy állitota.Én mindig a beálitás menübe a mod törlö gombot használom,nem a save mods kövyvtárt használom,vagy onan törlöm.Célszerü a menüsorbol türülni,mind a save fökönyvtárában.Ha nemtudod türülni 1 oka van,hogy valamelyik használja a mods könyvtárat,az anyit jelent,hogy irásvédett modban állt,igy nemengedi,hogy kitürüljed.
Vagy csináld azt hogy a mods mapát kimented,vagy áthelyezed és törlöd az egész játékot,majd utána visszapakolod,amit kimentetél,vagy áthelyeztél.Kel hogy sikerüljön. -
Sabber
aktív tag
úgy csináltam mindent ahogy írtad, a játékon belül azonban nekem a modok közül nem enged törölni, ha rámegyek a törlés és igen-re akkor semmit sem csinál várhatok évekig

a mods mappában pedig már régen nincs meg adott esetben egy dolog de a játék még hozza
nem tudom mi lehet a gebasz

-
apach
senior tag
Hali
Szerintem lehet nem jól csináltál akkor valamit. Én a mods nevű mappából törlöm ami nem oké, aztán kész. utána akkor nem lenne szabad megjelennie a listán!
Vagy pedig, ezt csináld meg, hátha jó.1. Töröld ELŐSZÖR a zipes mappáját a mods mappából a cuccnak,
2. ezután indítsd a játékod el, aztán beállítások, és ha ott is látod, akkor ott is töröld, majd a mentésre katt,Ekkor elvileg újra betölt a játék, és akkor már nem lenne szabad tényleg ottlennie a módnak semelyik helyen. Esetleg, töröld még a korábbi játék mentéseid, pl ha van 3 mentés, és a 3 as az uccsó, akkor a 3-ast hagyd meg, a többit töröld. Én ezt alapból is szoktam. nem vettem észre, hogy ettől hogy a korábbi mentéseket töröltem, hiba lett volna. Ugyanis minden újabb mentésben ismétlődően meglesz ugyanaz a mentés ami korábbiba is volt, csak épp, az újabb adatokat teszi hozzá a játék. legalább is szerintem.
-
Sabber
aktív tag
Nálatok sem törli a modokat a beállítások mod-ok között? ha rámegyek hogy törlés és igen akkor semmit nem csinál, ha nem akkor visszamegy a listához

Hogy tudnék törölni modokat? Ha a dokumentumok savegame mods közül kiveszem a zip-fájlt attól még bent marad a játékban :S
valaki segítsen legyen szíves...
-
apach
senior tag
Hali.

Hoztam nektek egy Körbála szedő utánfutót.
Ez is már automatikusan szedi fel, autostack verzió, mint a kockabálaszedősek amik már régóta megtalálhatóan 48 bálás verzióban is. Ez viszont mint írtam, körbálaszedő. Ennyiben különbözik.8-14 és 20 KÖRbálát lehet szedni velük.
Tesztelgettem mindhármat már szedegetés nélkül, de a közepes verzió élesebb kanyaroknál kivágódik oldalra, vagyis repked. A kicsi és a legnagyobb megfelelő.
Ez nem olyan nagy vész, mert ha a legnagyobb már működik szépen, akkor nyert ügy, ugyanis, egy JÓ tulajdonságuk az, hogy többet is egymás után lehet csatolni, mint a legtöbb utánfutót. Vagyis, 2-3 akár a 20 bálaszedő verziót is egymás után csatolva, 4 vagy 60 körbálát is be lehet szállítani egyszerre.
Tehát a linkje:
[link]persze, aki modhosterezni jobban szeret, (mint én), az ott is megtalálhatja úgy emlékszem.

-
ObiGabi
aktív tag
Szia!
Krone Big X:
Józsi bácsi nem hülye! Most jött vissza silózásból, szépen legyalulta a kukorica földet. Sőt, az egyik búzatáblát is bedarálta
Ebben a 8.1-es verzióban javításra került egy korábbi hiba is, így most teljesen tiszta a log fájl.
Lehet, hogy valamelyik mod-dal akad. (Esetleg adhatnál egy kis pénzt Józsi bácsinak, attól talán rendesen fog dolgozni.)
-
Sabber
aktív tag
No hali
megoldódott a traktor pótkocsi mizéria

találtam egy fendt 936 modot amit árírtam kicsit és most már TÖKÉLETES ha ráteszem az általam 200.000 kg kapacitású Gigant ASW 488 trélert akkor úgy viszi mint az álom, semmi késlekedés semmi olyasmi hogy a futó eltolja kanyarban.
átírtam a traktor gyorsulását, végsebességét, és a fékerejét így már hibátlanul működik.
Most mással van gondom már csak, mégpedig azzal hogy a Krone BigX 1100 8.1-es verziójában is hülye az AP egyszerűen ha a föld végére ér befejezi a munkát
nem hajlandó megfordulni és továbbmenni
ezen még agyalnom kell kicsit, hogy miért nem működik....u.i. vettem egy 4 Tonnás súlyt az orrára amit átírtam 10 Tonna tömegűre a Fendt-nek meg se kottyan de kíváncsiságból feltoltam pl egy Xerion 5000 orrára és úgy orra esett hogy öröm volt nézni

u.i. 2
: arra gyanakszom, hogy a Fendt azért tudja elvinni a pótot mert ott van egy maxweight nevű címsor az xml-ben és ez tuti nem a rárakható súlyra utal, szerintem ez talán a súlya a gépnek, azt nem babráltam mert enélkül is tökéletes... 
u.i. 3: az alient ki fogom próbálni az NFS-t pedig megvárom az októberi legújabb részét azzal letesztelem mit tud a mákdaráló...
-
Tomcsi2012
tag
válasz
Darius26
üzenetére
Üdv nekedis ! Darius 26
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011 és legalul találod a log fájt.ugy is van irva Log.Ha igy van irva a log fájban:Error: Failed mod name.megkeresed a modas mapában az a fáj nevet amire hivatkozik és törlöd,de elöte lépjél ki a játékbol.
-
Tomcsi2012
tag
válasz
gerzsol
üzenetére
Üdv !
nekemis van,de nem logitech,de nekem sem müködik igazán.Én a billentyüzetet használom,mert jobb nincs,meg hát megszoktam evel irányitani mindent.A UK.Truck.Simulator,Flat Out Ultimate Carnage,Grand Theft Auto IV,Need.for Speed Hot Pursuit stb billentyüvel nyomom a kanyart,mert már ezt szoktam meg.Még a botkormány sem jön be nekem,nem áll a kezemben ugy ahogy én szeretném és nagy helyet foglal el mind a ketö.
-
Darius26
csendes tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Üdv Tomcsi2012 átnéztem az összes billentyűt ki próbáltam egy másik billetyűzetel,de így sem mükődik,letöltőttem több helyről,de így sem mükődik.
A log fájlt hol találom és mit kell kítörőlni.
A segítséget előre is köszönöm. -
Tomcsi2012
tag
Ezt a technologiát nemismerem,ami neked van.Nekem 3x 500 sata gigás vinyom van és 2 lemeziro,olvaso van a gépben,meg 1 850 wat táp.Ezenkivül 2 usb sata vinyom van,amiben külömbözö programokat,játékokat és stb tárolok.Töb mind 15 éve van internetem és az elsö gépem Penti 1 volt.Régeben analog modulok voltak,utána jött az ISDN,majd követte az ADSL
De ha öszinte akarok lenni commodor 64,64 bites és primo számitogépel keztem,ami az egyik szenzoros volt.Nekem megvan minden tartozék,majd jo lesz a gyerekeinknek.Bár már a fiamnak van 1 laptopja,amit nemrégen vetük,hogy valami ragadjon és müvelödjön a korával együt
. -
gerzsol
aktív tag
Sziasztok.
tolja valaki Logitech Driving Force GT kormánnyal a Farming simulator 2011-et? Nekem nem igazán sikerült belőnöm ezt a kormányt.
Segítségetek előre is köszönöm.
üdv
gerzsol -
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Az igen is számít, hogy eredeti e a játék!!! Tapasztalat!! Nekem a Platinum nem volt az első eredeti, és voltak is vele gondjaim, sőőt, itt fent is írtunk egy pár tagnak infókat, és a végén kiderült, hogy nem eredeti, hanem tört játékuk volt. Meg is volt a gond forrása!!
Nekem már CSAK eredeti lincenszes lemezeim vannak, pont emiatt! 2 Normál lemezem van, és 1 Platinumos verzió.
Persze a Platinum felrakása után, lemezcsere van és a sima lemezt teszem be, hogy ha véletlen megsérülne, akkor a Platinum miatt gáz lenne, mert vehetném meg újra a Platinumost. -
apach
senior tag
Hali.
Sajna nekem is volt/ van is ilyen pót és szállító trailer, aminél a gép vagy épp, kamionok eleje égnek ugrik és ennyi a menetből.
A Pótkocsik hátulja hogy kiperdül, azt viszont nem tudom hogy kell átírni úgy, hogy ne pördüljön ki a pótkocsik hátulja. Nekem már ez is elég lenne, mert van egy Giga vagy milyen nevezetű 5 tengelyes Kék pótkocsi, ami sajna emiatt nem jó nekem játékban.
Pedig jól jöhetne a játékban a 4 szeres méretű mapokon. Mint pl, a Gross_Kern_Land alap verziószám megjelölés nélküli mapján. Emellett, a trakesz súlyát is szívesen átalakítanám én is úgy, hogy ne ágaskodjon ki megterheléskor. 1 fendt 936 vagy 939 es dual felnis gépem van, ami elbírja a terhelést tökéletesen, úgy, hogy ráadásnak még, akár 100Km/h val húzza.
Vigyázok is a gépre, nehogy véletlen töröljem a gépemről. 
Lehet ebben lenne jó átnézni hogy mi az a rész. Emellett, fekete bukókeret is van a fülke körül.
Annyi csak a gondom vele, hogy nincs sárga villogó a tetején, szerkeszteni meg, lusta vagyok rá. 
-
Sabber
aktív tag
Igen sajnos mivel ezek a modok nem "gyáriak" így sosem lesznek tökéletesek, mindig fog valami kis gubanc kis röccenés akadás lenni, dehát így kell szeretni.
A kis "erőgép" pedig 2 hete duruzsol mellettem
még szerencsére nem találtam olyan játékot ami megizzasztotta volna 
A 2013-ra meg én is nagyon kíváncsi vagyok, remélem kijavítanak benne minden bugot ami még a 2011-ben elég sok van...
-
apach
senior tag
Huh basszus, neked aztán van erőgéped!
Nekem is inteles procim van, csak nekem 2.93 gigás, i3-as dual procim, 6 gigányi 1333 HMz-s ramokkal. Videókártya meg egy N210-es Gigabyte. Az akadások viszont, sajna a gépek vagy cuccok hibái inkább, emellett, az eredeti dolgokon és mapon kívül, sajna valamiért minden más módokhoz betett dologgal akadozik. Vagyis, sosem lesz sajna tökéletes. Ezt persze, remélem kiküszöbölték a már nemsokára érkező 2012/2013-as verzióban. Az már sajna kérdéses, hogy a 2011 ben használ módok működni fognak e rajta, ha igen hogyan, ha nem, akkor kérdés hogy hogy lehet átírni majd a 2011 es módokat a 2012-re. 2009-ről 2011-re tudom az átírás menetét, de így sem sikerül mindegyik amit szeretnék átírni. Pl, Ifa teherkocsit 10-ből 1 darab indult csak el a 2011 játékon nekem most az elmúlt 2-3 napban teszteltek közül.
Ma leszedtem egy 4 tengelyes Ifát, de nem tudom elindul e. Beindulni beindultak az eddigiek is, csak épp, beállt a játék és a Feladatkezelővel tudtam/tudom csak olyankor bezárni!
Volt 3-4 Scania billencs, póttal. verziónál is, 2 Tiszta Piros volt, ha netán össze akadtok velük, ne szedjétek le majd. Max a Pótok miatt érdemes leszedni őket! Azok mennek szépen. 3 tengelyesek. -
Sabber
aktív tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
a pótkocsinak a kapacitását már megváltoztattam azzal nincs gond, csak úgy érzem hogy kicsi hozzá a traktor ami elvinné, illetve félreértetted kicsit, mert nem a pót repül, hanem a traktort tolja maga előtt mivel túl nehéz neki.
Ezért gondoltam, hogy ha lenne rá mód, hogy a traktor súlyát megnöveljem akkor nem tolná el kanyarban sem, azért gondolom ezt mert ha teszek rá orrsúlyt akkor tudok rá pakolni többet és később kezdi el tolni a traktort.
Sajnos nem találtam olyan lehetőséget az xml fájl-ban ami a traktor súlyát hivatott változtatni... és köszi a súlyokat!
-
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Látom Te is magam szerelem típus vagy mint én. Mindkettő gépem Én szereltem össze saját kezűleg. Viszont, igen is számít az, hogy hány bites a Windows, ugyanis a 64 bittel akár 16 gigáig tudom feltolni ezt a gépet is és a saját gépemet is RAM modulokból. Mivel, olyan lapokat veszek, ami 4 darab ram szlotos, vagyis, 4 darab KÜLÖNÁLLÓ foglalata van és 4 szer 4 gigányi ram belemehet. Így viszont ezerrel tud pörögni a játék, mert nincs akadálya a RAM memóriánál. Ha a winyó 320 gigás, és kb háromnegyedig van, akkor is szépen elmegy.
Nekem így van a saját gépemen. Persze, a 320 gigából szinte a felét a Farmer Szimulátoros módok, mapok, üres mapok, és üres mapra való objektek stb-k vannak. Majd ki akarom írni mindet DVD-re mert zavar hogy annyira tele van.
-
ObiGabi
aktív tag
Biztos, hogy a súlyát akarod megváltoztatni és nem a kapacitását?
Ha az a gond, hogy kanyarban "repül" a pót, akkor az eredeti súly értéket növeld egy kicsit, majd próba. Addig játszadozz vele, míg szépen fog futni a traktor után.
Itt találsz egy jó pótsúly csomagot, 0,2t -tól 2,4t -ig.
-
ObiGabi
aktív tag
Szia!
Itt a legújabb, 8.1-es verzió.
Ennek egyébként pont a bunker a lényege. Szerintem. Míg Te a silóval rohangálsz, addig az AP szépen gyalulja a kukorica táblát. Én csak így használtam, sima póttal nem. Alapból is csak akkor megy AP-val, ha te mellé állsz egy pótkocsival, ha utána kötöd, akkor nem.
-
Sabber
aktív tag
Én egy i5 3450, 8giga 1300mhz ram, és hd 7850 2 gb oc, -val tolom 1680x1050-ben fullon minden maxxon és mégis néha mikor lámpát tolok a traktorokon este akkor néha beröccen, nem hinné az ember hogy mekkora igénye van ennek a játéknak, a 2 giga ram sztem is nagyon karcsú, kéne még mellé egy 4 gigás valamint a videókártya is kevés sztem
üdv.
-
Tomcsi2012
tag
Üdv nekedis !
Valoban jo látod a helyzetet,énis igy tituálom a dolgokat,de ez is az elképzelésem.Valoban ez is közrejáchat a tulzsufolt mods,map a hibás mods szerkesztése és stb.A mapot nemigazán lehet könyen javitani,mert sok összetevöje van.Én ojan mapot töltök le,ami tesztelve volt,igy elkerülhetö a kellemetlen dolgok.A másik 64 bit nemsokat számit a játéknál,hiszen a játékok 32 biten futnak a legtöb.A 64 inkáb a programok futtatására van johatás.A játékoknál a proci,alaplap,ram és vidi kártya ezek legyenek öszhangban,én legalábis igy mérlegelem.Egy éve vetem a cucokat vagy rendeltem meg az interneten és magam raktam össze,de mindig vigyáztam,hogy nelegyenek eltérö az egyik a másiktol.Legyen minden együt öszhangban,mert csak akkor várhato,hogy a játékok tökéletesen müködnek.De amugy teljessen igazad van,jol látod a helyzetet.Puding probálja az evészet

-
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére

Nem igen passzol, de imsét részben jól írtad.

Nekem a SAJÁT gépemen van csak Win 7 Home 64 bites, de EZEN a gépen, mert EZ A PÁROM gépe, csak XP 32 bites van.

Jah, még annyit. A Winchester mérete és telítettsége se mind1 hogy mekkora!!
Ugyanis, ettől lassulhat is picit a gép tudtommal. Ezért is érdekel hogy milyen a procija, dualos e vagy sem, 1 darab e vagy 2 darab RAM modul van e a gépében, és az is hogy hány MHz-s RAMok. Plusz még a winyó is persze. Az oprendszerrel együtt, hogy XP vagy épp Win7 van e a gépén.?Mellesleg, lehet hogy a Map hibás picit. Vagy épp, 300 mega feletti. Ugyanis minél több cucc van egy mapra pakolva, az is befolyásolhatja asszem a játék minőségét játszhatóságát stb.
No még hamar idebiggyesztem ezt is hogy, Az sem mind1, hogy mennyi módot pakol be a módokhoz az ember, mert az is belassíthatja, és hát, a most írtak összessége ,s a most írtaknak egy részében levő pici zavar is a játék hibájához is vezethet.
-
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Szia!
Szerintem nem igen lesznek jók rá a gépek és egyéb dolgok, ezért azokat szerintem ugyan úgy át kell majd írogatni, mint ahogy pl Én teszem a 2009-es gépeket a 2011-re. Nem sok mindent kell átírni, de sajna nem tudom ezt még egyenlőre így előre. Ha át kell őket írni, akkor tuti hogy amint tudom, kiderítem az átírás módját és menetét, ahogy a 2009ről 2011-re történőét is.
Ugyanis, több 100 gigányi gépem és cuccom van a módokból, amiket szeretnék majd abban is használni. De, az se biztos, hogy sokat használom majd a 2012/13 verziót. Lehet inkább megvárom a javításokat, és pakkokat.
Mint pl a mostani utolsó, a Platinum verziót. 
Mellesleg meg, csak közlöm, hogy senki nem mondta azt, hogy 2 verzió jön ki egyszerre, hanem azért írjuk azt hogy 2012/2013, mert év végén jön ki, és lehet hogy itt Magyarországon lehet hogy csak 2013 év első fél évébe fog kapható lenni!
Tehát, ezt a tévhitet hogy egyszerre 2012 és 2013 verziót adnak ki, felejtse el mindenki aki így hitte, ugyanis 1 verzió jön csak ki, és ez a 2012. De mint írtam imént, azért írjuk 2013 nak is, mert lehet 2013 lesz itthon nálunk kapható. Ezt nem tudom, de remélem hogy nálunk is ki fogják idén Októberben adni, és nem csak 2013 elején.
-
Tomcsi2012
tag
Kiváncsi leszek,hogy a 2012/2013 simulator menyivel lesz kompatibilis a mods és a map,ami 2011 re van szerkesztve.Elég fura,hogy majd nem egyszere jön ki a 2012 és 2013 simulator,ahogy hallotam és olvastam a cikkeket.
-
Tomcsi2012
tag
Lehetséges nemis vitatom,de nem 1 kokrétan alapoztam 1 re,hanem álltalánossan véve vetem a dolgokat.Sok minden az okozoja,ha valami nem megy ugy ahogy ez menie kel,kéne
De ha win 7 használ az már több mind 1 gigát elvesz,amit neked nem kel különössen hangsulyozni,hiszen nekedis ez van fent,mind nekemis.De ha elödjét használja,akkor sokat nevárjon.Amugy láthatatlanba nehéz megvitatni,hogy miokozza a lefagyást,mert okozhatja a rossz beállitások,a frissitések és egyéb dolgok. -
apach
senior tag
válasz
sarkany92
üzenetére
Hali!
Figy, az előző hozzászólásomban írtam le 1-2 dolgot egy másik tagnak, aki szintén írt neked.
Vagyis.1. A proci Bőven elég!!!
2. A ramokra tippelek első sorban,
3. Ha a ramok giga mennyisége jó, akkor hibás gép miatt IS akadhat a játék!A 3 verziót, úgy teszteljétek le, vagy, úgy tesztelje le, hogy a GYÁRI eredeti pályát indítja el, és egyenként vegyen és menjen a gépekkel, miután ez megvan, egy ALAP GYÁRI Deutz géppel tesztelje/teszteljétek le az esetleges ekéket, boronákat, és hasonlókat. De.
Abból, hogy amiről most írok gép, ami a páromé, 2 gigányi, 800MHz rammal megy és dualos procival. (régi gép már pedig), NEKEM IS AKAD ezen a gépen a játék! Ez tippem szerint azért lehet, mert kevés lehet a ramok giga mennyisége, vagyis, ezen XP fut, ami nem használ sok memóriát. Vagyis, szerintem először tegyen bele minimum 2 gigányi ramot még, és utána hajtsa meg.Ha nem a ramok miatt van hogy kevés a giga, hanem mástól, akkor sem járt rosszul a beruházással, mert így legalább várhatóan a 2012-es Új Farmer Simulator játék is el fog szerintem futni rajta.
De, ha nem is ezt vesszük, akkor is! Sok mindenre jó ám ha sok ram giga mennyiség van a gépben! Én már csak tudom!
a Farmer Simulator 2012/2013, IDÉN Októberben várható a piacon, ha érdekel. Ajánlani tudom a gépek és cuccok bővülése stb miatt, emellett, sokkal több minden lett már benne.
Persze, ez is NEKÜNK EREDETI játékot megvásárlóknak lehet köszönni, mert a MI pénzünkből tudták fejleszteni részben jobbá az Új játékot!Visszatérve erre a gépre, netezni nem is tudunk, mert fagyni kezd a gép miatta. Vagyis, ha játszani akarok, akkor a netről, vagyis a böngészőből teljesen ki kell lépni. Báár, a Facebookot még elbírta.
Többet sajna nem! Tehát, EBBŐL hiszem én azt, hogy kevés a ram giga a gépünkben nekünk is. A saját gépem, már 3 szor brutibb ennél! 
-
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Sajna nem épp jól írod részben, mert a RAM kevés szerintem. Ebben a gépben ami a páromé, (enyém volt a komplett alaplap előtte), 2 gigányi DDR2 800MHz-s ramok vannak, és egy 2.51 gigás Dual core proci. Vagyis, a proci kb 5 gigányinak felel meg tudtommal! Vagyis, A procija mint látom 3 gigás, vagyis, az bőven elég hozzá!! Az akadás az alábbi dolgok miatt (IS) lehet többek közt első körben!
1. Kevés a 2 gigányi RAM memória
2. Hibás mód lehet a módok közt, és az is okozhatja.Vagyis, a MHz az szerintem neki Jó, ha, minimum olyan a gépe mint ez ami a páromé!
-
Tomcsi2012
tag
válasz
sarkany92
üzenetére
Nembiztos hogy proci,bár lehet köze hozzá,igy nehéz eldönteni,hogy ki kinek az okozoja,vagy miért,hogyan.Sok tényezöje lehet a dolognak,de leginkáb a MHZ folyásolja be a játék menetét.A gépnek a fö eleme ami befolyásolja a dolgokat maga a proci sok MHZ val és 1 hozzáillö alaplappal,majd ezekre épitjük a töbi dolgokat,ram,vidi kártya és stb.
Ha veszünk 1 játékot,mindig a gépünknek a teljesitményét kel nézni,hogy nelegyen gond mikor feltelepitem a játékot.A 2 öt mindig egyeztetni kel a gépét és a játék teljesitményét.Vanak már 1 magos procik,ami sokkal többet lead,mind MHZ,mind amit leirtál.Soknál az a baj,hogy mindent játékot megvesznek és soha sem egyeztetnek a gép teljesitményével és mikor elindul a játék akkor döbenek rá,hogy valahogy nem ugy megy ahogy kéne. -
Tomcsi2012
tag
Probáld meg mással öszhangba hozni,hiszen anyi cucok,gépek és kiegészitések vanak,hogy akár 1 több száz stadiont belehet telepiteni vele
Probáld meg a cucokat összeegyeztetni,hogy ne nagy eltérés legyen a 2 ö között,nemhiszem hogy nemlehet ugy összehozni,hogy nelegyen jo.Adig komponálj,mig jo nem lesz
nincs lehetetlen,amit nemlehet lehetövé tenni. 
-
Tomcsi2012
tag
válasz
Darius26
üzenetére
lehet hogy nincs szinkronal az eredeti játékal,vagy más parancssoral hozod elö,probáld meg a összes billentyüket kiprobálni,vagy ha igy sem megy keresél 1 másik ugyanezt,ami nálad rossz.Már irtam,hogy ha valamit sikerült letlteni nézétek meg a zip fájt,hogy milakozik bene,vagy csomagoljátok ujra,mert ez is lehet 1 hiba forrása.Nekemis ugyanez megvan,de nekem tökéletessen müködik.Van még 1 nézd át a log fájt és a rosszakat szed ki,ha van.
-
sarkany92
tag
Hali!
Az egyik Barátomnak a TSZ MAP V3.11 akad!
Mitől lehet ? Proc : P4 3GHZ, ram.: 2gb, vga: Ati x850 én a procira tippelek hogy az miatt
de már mondtam neki hogy vegyen új gépet de nem hiszi el hogy a gép miatt van ez. -
Sabber
aktív tag
Megint én vagyok
Az a kérdésem lenne, hogy szerintetek lehet változtatni a gépek súlyát?
Gondolok itt arra, hogy pl megváltoztattam egy pótkocsi rakodási súlyát 200.000-re viszont így rettentően viszi a traktort még egy xerion 5000-t is mintha tollpihe lenne úgy dobálja 40 fölött. viszont ha teszek rá orrsúlyt akkor kicsit helyreáll a helyzet de még így is tolja kanyarban a traktort a pót, viszont ha meg tudnám növelni a súlyát a gépnek akkor véleményem szerint nem tolná el hanem szépen vinné.Esetleg van erre egyeltalán lehetőség?
Valaki ha tudja a megoldást kérem ne tartsa magábanKöszi szépen
Üdv. -
Sabber
aktív tag
Helló
valaki tudna nekem egy olyan krone bigX 1100 pakkot mutatni ahol működik az auto pilot? amim van abban csak úgy működik ha a bunker shuttle van fent ellenkező esetben fel se ajánlja az autopilótát viszont ha elindítom akkor azonnal leáll ha újraindítom akkor szintén
http://www.modhoster.de/mods/krone-bigx-1100-beastpack--5ezt használom(nám) most ha működne a pilóta

valaki esetleg tud erre megoldást?
köszi -
Darius26
csendes tag
Üdv.szeretnék egy kis segítséget kérni .nekem van ez a bga control v2 http://www.modhoster.de/mods/bga-control--5 .de sehogyan se tudom előhozni hiába nyomom a sima 5-ös nem jelenik meg.bga mapon játszom .
-
apach
senior tag
Haligali.
Tesék, meghoztam nektek a már nem rég említett 3 tengelyes trailer packot.

használjátok szépen, remélem jól működik nektek is majd! De, erős gép után dobjátok a duplát mert nem biztos hogy elbírja egy gyengébb kamo.

-
Tomcsi2012
tag
Akinek nem ez a verzioja van meg,melybe a turbinák vanak,valoba jo a money,könyités céljábol,de lehet a Cheat Enginét is erre használni,vagy a careerSavegame résznél modositami a $.Amugy elégé ismerem a 2011 ver,bár lehet nem ugy mind te,de mindig anyit veszek,tanulok amenyi éppen kel,vagy szükség kiványa.2009 es nekemis megvan valamelyik lemezen aval is sokat játszotam,ha volt rá idöm,kedvem és türelmem
.Ahogy olvastam a 2013 jobb lesz mind az elödje,több lehetöség,nagyobb tér,uj jármüvek és kiegészitök és stb.
Amugy találtam 1 et:Endpacken Gross Kern Land Edited by HMBig Maps Englis.300 MB fölött van. -
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Az alap verzióját szeretem, de most valamelyik verziója fent van ezen a gépen is, de most nem tudom hogy melyik ez. :S
-
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Mivel nekem is MÁR a Platinum verzió van meg, tudom hogy abban még az üvegházak is adnak valamit, vagy épp, a napelemek. Lehet nem látszik, de elég sokat tudok már a játékról, legalább is így érzem! Vagyis, attól hogy az általad írt szélturbinákat stb nem írtam, még tudom, a kezdettől hogy ezek léteznek. A pénz módot KÖNNYÍTÉSNEK adtam!
Pl. 2009-es gépeket, eszközöket stb, írok át a 2011 játékba, vagy épp, mapot szerkesztek, vagy épp, át szkinezek gépeket stb. -
Tomcsi2012
tag
Amugy a szél turbina,vagyis a generátor is csinál pénzt,anyit,hogy mást is lehet veni belöle.Még élesben is kifüzetö az áram áladás,nincs értelme money cseatot használni.Nekem a generátor hoz anyi pénzt,hogy untig elég,gyors kényelmes és nincs vele munka szépen termel a farmon.
-
ObiGabi
aktív tag
A kaszálást továbbra is neked kell elvégezni, de így is nagyon jó móka

Én így csináltam:
Vettem négy traktort, az elsőre mentek a fűkaszák, a másodikra, a forgató, a harmadikra a rendsodró és végül a bálázó. Miután összeállt a csapat elindultunk füvezni. A tábla szélén megálltam, majd átváltottam a következő gépre és bekapcsoltam a forgatót. Ezután a rendsodrót és végül a bálázót, majd vissza az első gépbe és indulás! A meló végeztével szépen szállítási pozícióba a szerszámokat és irány a farm.Ha már vége a csapatmunkának, akkor elég a vezető gépnél megnyomni a jobb CTRL+L -t, így a többi gép már nem követ.
Ha olyan traktorral akarsz csapatban dolgozni, ami nem indul el automatikusan a beszálláskor, akkor azt be kell indítanod.
Néhány kép a kis csapatról.
-
apach
senior tag
No. Én viszont, szintén egy amolyan ajánlással jöttem még pluszban.

Ez a kamion/trailer pack igen jó, bár a trailert nem ajánlom személy szerint, mert nekem nem jött be pár dolog miatt. Pl hirtelen vagy éles kanyarnál kirepült a trailer vége ha jól emlékszem, így csak a gépet hagytam meg, de az használható szépen!
tesék a szimpla pack linkje:Viszont a következő linken levő packban már több féle szín változatban is megtalálhatjátok ugyanezt a cuccot amit az imént linkeltem, báár, ezt az utóbbi "nagy" packot még NEM teszteltem! De szerintem csak a színüket változtatta meg a tag, magát a gépeket nem hiszem. tehát a link:
Ebben a packban 4 féle színű kamion, és hozzájuk a 4 féle színben levő trailerek.

Fekete, Piros, Fehér és Kék.
Báár, én a Scaniákkal alkotok, amit már korábban linkeltem nektek/ObiGabinak.
Most összedobtam egy Másik amolyan saját verziós packot. Az eredetiben egy Merci Actros volt egy állatszállító trailerrel, egyező színnel, de én kicseréltem a modhosteren talált Fekete/zöld színű Scaniára.
Állati jó lett.
Nagyon passzolnak, csináltam a Kék-Fehér és a Fekete/Zöld Scaniáról, és persze a 2 Trailer rajtuk .
Mint korábban is írtam már, ha tudom, összedobok egy packot, (vagy egyszerre több részes packot), aztán valahova feltöltöm hogy leszedhessétek. 
Ezt a Pénz módot pedig azért hoztam csak, hogy tudjatok pénzt csinálni ahhoz, hogy az Új módokat tesztelni tudjátok azonnal is. NE mentsétek a játékot a pénz móddal, ha nem akarjátok hogy a sok pénz meg is maradjon.

Ezt használom a kép alapján gondolva, én is. Bár, én a játékban is használom, de csak addig és annyit, hogy a teljes gépparkot jobbra gyorsabbra cseréljem.
Nekem nincs türelmem ahhoz, hogy a kis trakesszal meg a rozoga kombájnnal totyogjak. Már csak azért is, mert én nem az eredeti gyári mapon, hanem egy 4 szer nagyobb mapon szeretek játszani, mint pl a már sokat említett, Gross_Kern_Land mapon.
Csak én a régebbi, mondhatni, "csupasz" verziót szeretem, ahol óriási terület van, és sok idő míg a 30 Km/h sebességgel odaérek a túl végére, mint egy 50-60 Km/h sebességűvel.
A túl monopolizált verzióiból 2 amúgy sem indul el a játékban! 
Nah, tehát a pénz mód:Remélem tetszenek a cuccok ezek is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF RTX 2060
- Vostro 3580 15.6" FHD i7-8565U 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar bill új akku gar
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/8GB/256 GB NVMe /14" FULL HD garanciás magyar laptop eladó
- Lenovo ThinkPad T440S, 14" HD+ kijelző, i5-4210U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Közvetlen letöltéses.

ezen még agyalnom kell kicsit, hogy miért nem működik....