Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

Üdv ismét!

Mielőtt valaki is MEGINT megjegyezné hogy mért nem szerkesztem a korábbi írásom, ismét mondom, hogy NEM tudom mert LEJÁRT az idő már rég, ezért KÉNYTELEN vagyok így, újat írni!!!! Csinálják meg az oldalt olyanra, hogy a hozzászólásokat az adott napon, egészen éjfélig lehessen Újra szerkeszteni, és akkor nem lesz gáz. :S

No. Hoztam nektek egy kis Gép park bemutatót még. De, ezek már Kamionok. :)
    Mondhatom azt, hogy a Kedvenceim. :) Báár, NEM az összes. A képen látható gépeket a hozzájuk csatolt Trailerekkel együtt, Pack-ba akarom majd tömöríteni, és fel akarom tölteni a már ObiGabiék által írt oldalra ahova már töltöttek fel ha jól emlékszem Ők is gépeket. :)

Valószínű, hogy a korábbi hozzászólásomban betett linkeken található, nevezzük Packoknak, tehát, azok a gépek és a rajtuk levő eszközökkel szintén packba kerülnek Tőlem igen valószínűen. :)

Tehát, a link a képpel. :)

[link]

Remélem Tetszeni fog nektek a képen látható cucc. :D Visszajelzéseket várok, hogy ki az akit vagy akiket érdekelnek. :)

Ezen a képen látható egy Amerikai (Csőrös) Kamion is egy hozzá való Trailerrel, amiben Sört húst, halat stb lehet szállítani akár. Vagyis Hűtős gép. :) Szuper a gép legalább is az alap gyári pályán tesztelve. A Zöld és a V8-as Scaniák viszont, más mapokon is szépen mennek.

Új hozzászólás Aktív témák