Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani19910108
csendes tag
hát a program files farming simulator data maps mappápa tettem a kicsomagolt fájlokat
-
nevo
aktív tag
válasz
jani19910108
üzenetére
Az amit belinkeltél letöltöttem, és rögtön az első kérdésem az lenne hogy a mods mappába úgy ahogy van tetted át, vagy azokat tetted be amik a rar fájlban voltak benne (zip fájlok)
Végül le is teszteltem. A probléma annyi hogy a térképet tényleg nem tölti be csak a kiegészítőket, majd még belenézek hogy mi lehet a gond.
-
nevo
aktív tag
válasz
manolo1985
üzenetére
milyen vidi kártyád van?
-
manolo1985
csendes tag
üdv mindenkinek!!! tudna nekem valaki segiteni abban hogy szeretnék játszani a farming szimulátorral de mindig kapok egy hibaüzenetet hogy telepitsem a vga driverét de 2.0-nál frissebbet . megtettem de akkor is u.a. irja !!! mi lehet a baj???? ha tud valaki segiteni nagyon megköszönném!!!!
-
jani19910108
csendes tag
http://www.fsmods.com/janowo-v1-ls-2011/ ezaz a map
-
nevo
aktív tag
válasz
jani19910108
üzenetére
Ha belinkeled azt a map-ot amit nem tölt be, akkor majd többet fogunk tudni mondani

-
jani19910108
csendes tag
ez miéért lehet vagy mitöl köszi a segitséget elöre is
-
jani19910108
csendes tag
sziasztok az mért van hogy ha beteszekegy uj mapot páját akkor van ameiket beadja de van olyan ami nem tölt be
-
Kigyodoki
tag
Szia!
Azért mert valószínüleg a mapba nincs beleintegrálva, hogy elfogadja az extra növényeket. Nem elég csak a MapFruit.zip fájlt berakni mods-ba, azt GE-ben is be kell állítani.
Talán érthetöen írtam le...
Más: Van olyan, akinek meg vannak a hivatalos Giants DLC-k?
Sparrow
-
Ogre22
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy leszedtem egy módot és van benne olyan,hogy répa káposzta borsó ültetés.De sehogy sem akarja elültetni hiába töltöm fel a vetőgépet.
Mi lehet a hiba ? Válaszotokat előre is köszönöm! -
Bad Allocation hibaüzivel dobál ki a játék, ötlet ?
-
Beepee01
csendes tag
csak nekem fagy ki a többiek vigan játszanak tovább én csak player vagyok
-
Beepee01
csendes tag
hali
Srácok nekem multiban bizonyos időközönként kifagy a game. Viszont single playerben semmi baja. nincs valami ötletetek hogy mi baj lehet? Előre is köszi.
-
gabi526
csendes tag
helló azt kérdezném hogy hogyan lehet belerakni a játékba új gépeket és modókat ? még most kezdtem a játékot .
-
Doyle
tag
Üdv minden Farming Simulator 2011 rajongónak!
Az elmúlt hetekben azon gondolkoztam hogy hogyan lehet rádiót csinálni a játékban több helyen is érdeklődtem de nem tudtak olyan tippet adni hogy a zene is menjen de a traktor hangja is megmaradjon.
Ma viszont számomra egy áttörést jelentett mikor ez sikerül megcsinálni 3 óra hossza próbálgatás után sikerült egy általam kiválasztott ún. "prototípus"
traktoron megcsinálni a rádiót és ez nem befolyásolta a traktor hangját tehát volt zene is és traki hang isAz eljárás a következő volt a prototípus traktor az MTZ 550E volt ahhoz hogy szóljon a zene a következőket tettem
1. Az asztalomon létrehoztam egy "Radio" mappát
2. Ebbe egy általam kiválasztott zenét tettem amit előtte átkonvertáltam WAV formátumba
3. Megnyitottam szerkesztésre az MTZ.XML fileot és ott a radioSoundnál beálítottam a következő elérési utat "Radio/zene.wav"
4. Ezután megnyitottam totalcommandert és a mods mappába megkerestem az MTZ 550E.zip - et ezt megnyitottam dupla clickel és a korábban az asztalon létrehozott Radio mappát áthúztam az MTZ 550E.zip - be
5. És innetől márcsak annyi dolgom volt hogy elindítsam a játékot és a beállításoknál azon belül az irányítás menü pontban a "Missing RADIO l10_n.hu xml" nek adtam egy irányító billentyűt ami az R betű volt
6. Ezután elmentettem a beállításokat és már csak annyi volt a dolgom hogy betöltsem a mentésemet miután betöltött "beszálltam" az MTZ 550E traktoromba és megnyomtam az R betűt és már szolt is a muzsika
ekkor nagyon örültem miközben pedig szépen duruzsolt a kis trakiTehát ha rádiót szeretnétek és a traki hangját is hallani akarjátok akkor a fentieket tegyétek

Szerintem ez egy elég nagy fölfedezés mivel eddig tudtommal nem sok embernek sikerült ezt végbevinnie!
Ha kérdésetek lenne nyugodtan írhattok privátot vagy e-mailt : gamer93 [kukac] freemail.hu
Mindenkinek jó szórakozást

-
Kazimír
őstag
Nincs kedve valakinek multiban játszani?
-
jbendi
csendes tag
sziasztok
Egy kis gondom van segitséget szeretnék kérni.Beraktam a TSZ mapot , meg néhány MTZ-t De a gépek gyengék nem birják el a trágyás kocsit.Lehet a teljesitményüket növelni? -
Kazimír
őstag
Értem, köszi.
A K-farm v2-n tárcsáztam tegnap (Rába+ IH 7.2), közben ment egy vetés szintén Rábával, + egy Dominátor kombájn állt a garázsban. Azt hiszem ez még nem sok.
Egyébként a hibás mod akkor is megakaszthatja a játékot, ha nem kerül ténylegesen játékba, csak a mod mappában szerepel?
-
nevo
aktív tag
Persze nagyon sok hibásan megírt mod található mindenhol, talán ezért is lesz jó ha kijön a hivatalos mod pack (magyar járműpark) mert ott biztos hogy optimalizálva van. Sok pályát teletömnek egy rahedli fával amit nem képes a játék motorja megfelelően kiszámolni, hiába van alatta egy nagyon jó vas.
-
Kazimír
őstag
Nekem olyan problémám van, hogy állandóan kifagy a játék.
Alapjáték és a legújabb patch fent van. Ezen kívül csak néhány + mod.
Gondoltam már arra, hogy a konfigommal van baj, de az alap járműparkkal ezt nem műveli. Van aki talált már "hibás" modot? -
barca 789
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni a farming simulator 2011 játékhoz.
Mi a teendőm ha nem tudok vetni egyáltalán mert nem birom feltölteni a magtartályt??? -
nevo
aktív tag
-
Kazimír
őstag
Melyik az a pálya, amelyik viszonylag kicsi, nem jelent nagy megterhelést a gépnek, de mégis sokféle növény termeszthető (burgonyát szeretnék leginkább), és ahol tehenek is tarthatóak?
-
Kazimír
őstag
Nagyon klassz kis játék! Már a 2009-es változattal is sokat ga(rá)zdálkodtam, és ez szintén újabb órákat jelent majd a gép előtt.
-
banday
csendes tag
Köszönöm akkor próbálkozok és patchelek
esetleg a többi patchez is van linked megköszönöm 
-
nevo
aktív tag
Nem tudom hogy mi lehet a baja, de talán az segíthet, valamint nem ártana feltenni egy frissebb patch-et. (innen eléred)
-
banday
csendes tag
Eggyik Sem megy próbálgattam a fájlnevekkel variálni mappába rakni simán oda csomagolni sehogy se jó és nincs több ötletem

újra rakom akkor megjavulhat??
köszi h segítessz
-
nevo
aktív tag
Minden patch-el kell hogy menjen. De mit jelent azt hogy nem nagyon megy? Egyik mod sem megy vagy csak pár darab? A lényege annyi hogy a játék mod mappájában legyenek a kiszemelt gépek zippelt formátumban és utána a játék alatt nyomsz e "p"-t és meglátod őket a mod opció alatt.
-
banday
csendes tag
Sziasztok régebb óta játszom,de eddig modolni nem próbáltam kérdezném ,hogy minden patchel mennek a modok vagy egy bizonyos patchel mennek csak??
Próbálkozom modolni (1.0.2 patch) minden féle módon amit írtatok ,de nem nagyon megy:S
Tudtok légyszi segítsetek!.
Kösziii -
-
ssanyiks
csendes tag
sziasztok!
tudnatok nekem segiteni..,mar leszedtem egy csomo fajta traktor modod a jatékhoz,de alig tudom vlamelyiket hasznalni!csak azokat nem tudom amiket be kell gyujtani egy gombbal!
hiaba nyomom amelyiket kell nem jo egy traktornal se!!
Kérlek segitsetek,surgos lenne!
-
nevo
aktív tag
Ha mégsem lenne a tescoba akkor ezt ajánlom
Egyébként egyre több oldal foglalkozik a játékkal és a mod-jaival, így ha beírod a keresőbe hogy farming simulator 2011 mod nagyon sok haza és külföldi oldalakat dob ki, ahol érthetően le van írva minden. -
Jociska
csendes tag
Ezer hálám

-
Jociska
csendes tag
Köszike akor a jó öreg Tesco

Majd ha meglesz a játék segítetek nekem szerot csinálni ? megköszöném
-
Jociska
csendes tag
Ahha értem

Esetleg egy linket nem tutok adni ahol meg tudnám rendelni az eredeti játékot ? Hálás lenék
-
Jociska
csendes tag
Hát a játékom nem eredeti ugy töltötem le

Hát a letöltöt gépek mind rar-ben vanak de mégsem jó lehetséges hogy az miat hogy nem eredeti a játék
-
Jociska
csendes tag
Hellósztok szeretném megkérdezni mért nem tudok multi player-be játszani ?
Iletve hogy amiket letöltök gépeket nem az öszeset tölti be a játék mért lehetnek ezek ???
-
dekki
csendes tag
Szevasztok! 08óta játszom. Valamelyest értek a modellezéshez, valamicske ingame tapasztalatom is van. GE-ben bármit megcsinálok. Ennyi lett volna a közérdekű rész.

Most viszont segítséget kérnék:
Ubuntu 11.04-em van, eddig Xp-m volt azon természetesen gond nélkül ment. Ubuntun nem tudom elindítani, pedig tudom hogy el lehet. Valaki segítsen... -
Sanya595
senior tag
Az ilyen mapokhoz megvannak a megfelelö gépek.
Van mindenféle map,de nem minden géppel lehet aratni....
De ha megnyitod az adott gép XML fájl-át,akkor ott bele lehet irni bármit,hogy mit lehessen vele szedni.
Ha csináltál már ilyent,akkor ok,ha nem akkor mindig csinálj a fálj-ról bizt-másolatott,mert ha elszurod visszatud állitani a régit.
Kezdöknek nem ajánlott,de az lsportálon biztosan van aki segit ebben,mert Zoliék nagyon jó srácok,csak normálisan kell kérni ökett...
Meg szerintem a forumon is levan már irva párszor...
Ismét egy jó gép:

-
bedopal
csendes tag
sziasztok!
minap felkerült az lsportal-ra egy tuti kis ruszki map, amiben van sárgarépa krumpli ilyesmi
ezeket mivel lehet "aratni"? köszi
-
Sanya595
senior tag
válasz
Telomanikus
üzenetére
A becsomagolt zip-et kell betenni....

Ha nem zip-ben van,akkor zipet kell belöle csinálni. -
Sanya595
senior tag
válasz
Telomanikus
üzenetére
Hát nem....

Nagyon élvezhetö játék..
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Telomanikus
üzenetére
egyébként annyira nem egyszerű
...így első játékra... -
Telomanikus
senior tag
leszedtem magyar verzióba
mert magyarítást nem találtam...de jó game nagyon ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nevo
aktív tag
válasz
Telomanikus
üzenetére
Magyar verzió nem lesz, de ehhez még egy alapfokú angol is túl sok lenne, ami szót nem értesz azt kiszótárazod

-
Sanya595
senior tag
válasz
Telomanikus
üzenetére
Úgy tudom nem készült hozzá és nem is lesz,mert az eredeti magyar játék ára is csak 1990 ft....Szóval nem hiszem,hogy lesz hozzá...

-
Telomanikus
senior tag
sziassztok bocsesz ha már volt róla szó de magyarítás van hozzá? mert gugliból keresem keresem de nemnagyon találok....csak magát ajátékot ami alapból magyar...
mert az enyém angol

előre is köszi -
Elindítasz egy winamp-ot a kedvenc zenéiddel, majd csak utána indítod el a játékot és az opciók között leveszed a hangerőt. Ha magyar nyelvű a játékod, akkor mennyiség néven keresd. Játék közben a billentyűzeted multimédia gombajaival tudsz dalt váltani (ha van ilyen billentyűzeted). Én így csinálom.
-
Doyle
tag
Sziasztok! Azt szeretném megtudni hogy nem-e lehet valahogy saját zenét belebuherálni a játékba ha lehet akkor légyszives írjátok le hogyan.
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

deh sajnos nekem azzal se mukodik eggyik traktor sem..,man mindenfélet kiprobaltam de ugy sem jo! 

...így első játékra...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)