Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Disznókat lehet nevelni. Takarmánnyal kell ellátni őket, aztán el lehet adni. Én még idáig nem jutottam, a cukorrépa termelésbe merültem el.
Egyébként az F12-vel előhozható egy menü, melyben az egérrel lehet váltogatni a különböző üzemek, silók, stb-k között. Pl.: a cukorrépát leadom a cukorgyár udvarán, akkor az F12-es menüben kiválasztva a cukorgyárat látható, hogy a leadott mennyiségből mennyit dolgozott fel a gyár és azért mennyi cukrot kapok. Ezt aztán eladhatom a boltnak.
-
őstag
őstag
válasz
Challenger01
üzenetére
-
Challenger01
csendes tag
Valaki nem tud olyan potkocsit vagy potkocsikat amibe a szotyit is lehet űriteni? Ha igen létszives kűldjetek linket linkeket.Köszönöm.
-
jbendi
csendes tag
válasz
Challenger01
üzenetére
A pótkocsi xml-jében nincs szotyi
-
Challenger01
csendes tag
Hello! Valaki találkozot olyanal hogy a szogyolát nem üritete ki a kombájn a potkocsira vagy a kamionra? Aki igen kérem irjon vagy aki ezt orvosilni tudja.
-
apach
senior tag
Szia!
Én sajna nem tudom, mert ilyenen még nem játszottam. Báár, a saját mapom ilyenre szerkesztem/szerkeszteném, ha be is töltené a játék amikor szeretném ellenőrizni hogy minden oké e vele. De sajna valamiért nem akarja betölteni, csak tölti folyamatosan. Ilyenkor nem tölti a be nem épített objekteket meg az épületeket az tuti szerintem. De akkor nem tudom mért nem jó. :S Erre ki tudhatja a megoldást?
-
ObiGabi
aktív tag
-
sacpatrik
csendes tag
VIP Géped van? Nem osztod meg? Akkor mit keresel itt?
Giants Editor - Scripting - És minden ami Farming Simulator! -
őstag
őstag
Elég pontosan kell ráállni mert kicsi, az se mindegy a tartálykocsin hol a trigger pont.
Ha megnyitottad a GE-ben, akkor jelöld ki a milktruckfilltriggert a scenegraphban és nyisd meg a user attributes ablakot és ott láthatod a trigger beállításait.Hozzáteszem, hogy én csak milk autosell mapokat szerkesztgettem eddig, és nem igazán vagyok otthon a témában. Lehet, hogy hiányzik még valami zip, a mod mappából....utána kéne olvasni
-
őstag
őstag
Kell lennie egy milktruckfillTriggernek ahhoz, hogy a tejet tölteni tudd.
De ha ez hiányzik a pályáról akkor az is lehet, hogy eladni sem tudod, mert az meg egy másik trigger.
Ha valamennyire jártas vagy a GE használatában, akkor nyisd meg a mapot, és keresd meg van-e milktruckfilltrigger. Ha nem vagy jártas benne, akkor keress másik pályát.
Sok a selejtes fércmunka, nem érdemes őket javítgatni -
orixon
csendes tag
Hello!
Van egy kisebb nagyobb problemam...mikor kerestem az elozo hozzaszolasaimban egy tejes potot leirtam hogy a mapon amin jatszok nincs tejes kocsi ami elvigye a tejet es azt nekem kellene elvigyem, csak most az a gondom hogy nem tudom potra tolteni a tartalybol ami az udvaron van.
Ezzel a problamaval mar talakozott valaki? Segitsetek kerlek hogy oldjam meg..

Valaszaitokat elore is koszonom.
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Hehe. Nekem mindkettő cucc megvan, A hűtős gép is, meg a pót is. Sőőt, a hűtős mellé még van egy kis pót is ami hozzá van csinálva!
De van Coop os (póttal) És Aldis/Lidl is, szintén pótokkal. De kicsit akadoznak. A Hűtős ha jól emlékszem igen szépen megy. A pótot még nem tudtam sehol sem tesztelni, mert a saját szerkesztésű mapom már be se tölti a játék valamiért.
Eddig még a kiválasztásnál se jelent meg, de töröltem a mapról pár épületet/objektet aztán összejött. -
ObiGabi
aktív tag
Itt bármikor szétnézhetsz, biztos találsz kedvedre való gépet, szerszámot, még tejes pótot is.
Ezt a hűtőkocsit még én is kipróbálom
-
miklos75
csendes tag
Kerlek segitsetek! Miert nem indul egy-egy map? Eredeti jatekom van, es van sok minden amit letoltottem es nem minden mukodik, meg sem jelenik a jatekban?
-
orixon
csendes tag
Hello!
Mi a f.szert van hogy amikor akarom menteni a jatekot kidob egy olyan hibat hogy 'bad allocation' nem minden mentesnel csak mikor akarja, es olyankor minden termes eltunik a foldekrol...semmim sem marad es kezdhetem elorol a jatekot...
Ez kiba..ottul idegesit mar, mert mar nem egyszer es nem ketszer kezdtem ujra ezert a jatekot.. -
ObiGabi
aktív tag
Igaz!
A térkép "Best of LS 2011 v 2.2" névre hallgat. Így utólag picit túlzónak érzem a névválasztást...Most ezt használom: Bassumer Land v4 Ép a magyar cukorgyártást próbálom újra éleszteni
Eddig jól működik, apró hiba: multiban nincs forgalom. Egy kép. -
őstag
őstag
Egy biztos, a gyári map az alap gépekkel semmilyen errort vagy warningot nem rak a log.txt -be és nem is laggol high grafikai beállításokkal sem akárhogy rángatom a kamerát.
És van egy csomó mod ami szintén hibátlan.
De olyan "házilag" készített map -et még nem találtam ami ne nyomná tele warninggal a logot.
Hogy ezen segítene-e ha erősebb hardvered lenne azt nem tudom.
i3540@4.2GHz, 4GB ram, GeForce GTS450 -el high-on elfutkos 60fps körül a legtöbb map amit próbáltam, de ahogy írtam gyors kamera mozgatásokra néha belaggol. Nem játszhatatlan, de nem is olyan mint a gyári map. -
gabitó
tag
Köszönöm a válaszod!
Átszoktam nézni a log.txt fájlt ha új módot ill. modokat teszek be, az error-os modokat küldöm a kukába. A warning-os modokat is dobhatom a kukába? Nekem is akkor laggol, amikor a kamera látószöge hirtelen változik de akkor is amikor nem változtatom! Ja és nálam is van egy elég szép lista a "PhysX warning: Static actor moved" bejegyzésről -
őstag
őstag
A gyári map minden errortól mentes, ha megnézed a log fájlt. Az nekem sem laggol sosem.
A mod mapok között én még nem találkoztam ilyennel, még a hivatalosan kiadott gyári mezőgép map is produkál "PhysX warning: Static actor moved" bejegyzéseket. Amennyire én értem, ezek az egyes objektumok x,y,z méreteinek eltéréseivel vannak összefüggésben. Nálam leginkább olyankor jelentkezett a lagg, amikor a kamera látószöge hirtelen változott.
Ilyenkor leesett 20fps körülire, amúgy 60 felett volt ezeken a mapokon is. Azért furcsa mert ez a fajta lagg low, medium és high beállításokon egyaránt jelentkezett, szóval nem igazán függ össze a hardverrel.Mindenesetre nézd meg a log.txt fájlt, hogy van-e error vagy warning.
-
gabitó
tag
Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy miért akadozik a játék, az alapon megy minden simán de ha teszek bele egy másik pályát azon akadozik Pl: Zölmező mgtsz, vagy az Őstermelő TSZ.! Eredeti platinumon nyomom a hibás módokat kiszűrtem de mégsem jó, kíváncsi lennék, h mivel lehet a gond esetleg vid kártya vagy proci?
-
larpi
tag
Agrar Simulator Historical Farming
A napokban ígérik a megjelenését, a 40-50-es évek mezőgazdasági gépeivel és környezetével.
Keressetek rá! -
ObiGabi
aktív tag
Szia Gab.68!
Korábban kerestél régi gépeket. Ha még aktuális, akkor töltsd le a Bassumer Land v4 -et. Alapból benne van néhány régi, de szépen megalkotott gép és szerszám, ill. a telepítő csomag tartalmaz minden szükséges kiegészítőt. Szerintem nagyon tetszetős.
Egy .exe telepítőről van szó, mely néhány kattintás után a mods mappába kicsomagolja magát. (Én az eredeti mods könyvtárat átneveztem, majd létre hoztam egy újat, így biztos, hogy nincs keveredés, ütközés.) -
Bondyka80
csendes tag
Valaki egykis multizásba benne van??

ha igen írjonn
D

-
Bondyka80
csendes tag
Sziasztok farmer társaim

Megkérdezem már hogy van már Farming Simulátor 2012?
-
ObiGabi
aktív tag
No, megnéztem a map01.i3d fájlt. Megvannak a hivatkozott fájlnevek a textures/foliage könyvtárakban, cukorrépa esetében ilyen sorok vannak:
<File fileId="70" filename="textures/foliage/foliage_sugarbeet_cut_short_diffuse.dds" relativePath="true"/>
<File fileId="69" filename="textures/foliage/foliage_sugarbeet_diffuse.dds" relativePath="true"/>
<File fileId="71" filename="textures/foliage/foliage_sugarbeet_windrow_diffuse.dds" relativePath="true"/>A Map_Fruits.zip bent van a mods mappába (194KB), ennek ellenére amikor a vetőgépnél ki akarom választani a cukorrépát, annak a képe nem jelenik meg. De ha "O" betűvel kiválasztok egy kép nélküli magot, vagy cukorrépát, vagy napraforgót, vagy gyapotot, vagy burgonyát, vagy zabot vetek. Ill. van még néhány kép nélküli növény, de azokat nem is lehet vetni. Így viszont zavaró, hogy nem tudom mi lesz a vetésből, ha megnő.
-
őstag
őstag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Ha nem akarod szerkeszteni, annyit megtehetsz, hogy megnézed a map01.i3d fájlban (jegyzettömbbel is lehet), hogy szerepelnek-e a <Files> bejegyzés alatt a növények nevei. Ez pl a cukorrépa esetében valami hasonló:
<File fileId="10024" filename="textures/foliage/foliage_sugarbeet_diffuse.dds" relativePath="true"/>
Ha igen akkor valószínűleg csak a Map_Fruits.zip hiányzik a mods mappából. Azt csak letöltöd és berakod mint egy sima modot. -
ObiGabi
aktív tag
Húúú... Ez nem piskóta. Az igazság az, hogy nem akarok térképet szerkeszteni, egy más által készítettet használnék. Csak az alkotó elfelejtette mellékelni a szükséges kiegészítőket, de még hivatkozásokat sem írt. (Pl.: MapBGA.zip) A térképen minden szükséges épület megvan, csak a vetőgépnél az "O" nyomogatásával nem jelenik meg minden növény, ill. a megjelenő piktogramok között vannak üres helyek. Egyébként az alaptérkép átdolgozott változata.
Azt hiszem keresek egy működő mapot.
Minden esetre köszönöm a válaszod!
-
Bondyka80
csendes tag
Sziasztok

multizok hawerjaimal és nekik szagat a játék nekem meg nem miért ??
segítsetek kö
nnyi : -
nevo
aktív tag
válasz
Bondyka80
üzenetére
Mint ahogy fent is írtam, 1-2Mbit/sec feltötlés nem árt, bár mi úgy szoktuk megoldnai, hogy akinek legnagyobb a feltöltése az a host. Modokkal akkor tudsz multizni ha minden egyes emberkének ugyanolyan modjai vannak, ha csak egy is különbözik (a host gépi játékos készletétől) akkor nem tudsz hozzá csatlakozni, így ajánlatos megbeszélni, hogy milyen kiegészítőkkel akar játszani a banda.
-
Bondyka80
csendes tag
És milyen internet kapcsolat kell?
meg modokat hoyan lehet játszani többen?
játszatnánk majd egykis multit
-
Bondyka80
csendes tag
Szijasztok

Multizásnál belépek a többjátékos menübe és készítek 1 szervert..
akkor milyen internet kapcsolat kell?
meg amikor bent vagyok a játékba akkor megnyomom az l betűt és ot azt nézzem meg hogy ki jönne fel de azt írja hogy külön hozzáférést kell készítened másoknak az adminisztrációs menübe .
és akk azt hogyan csaináljam vagy mit??
segítsetek könyi :SS
(I)(/I) -
őstag
őstag
válasz
ObiGabi
üzenetére
A búza árpa repce kukorica alap növények. A többit kell hozzáadnod.
A map01.i3d fájlt kell szerkesztened.
Minden egyes új " fruit"-hoz tartozik bejegyzés a files, a materials és a foliagesublayer szakaszokban, ezeket létre kell hoznod.
Kell egy registerFruits.lua script, és szerkesztened kell a map modDesc.xml fájlját is.
Majd a GE-ben az átvételi pont (ahol eladod) trigerréhez is hozzá kell adnod.
Amennyiben a farmon tárolni is szeretnéd ( ez a logikus) akkor kell hozzá egy siló, aminek a triggerét szintén GE-ban be kell állítanod.Itt egy video tutorial, jó 35 perc, a szükséges fájlokkal. Ez bemutatja a fentebb említett lépéseket egy példán keresztül.
Angol tudás elengedhetetlen. Ez egy példa, értelem szerűen tudod alkalmazni az általad szerkeszteni kívánt map-ra és nem egy az egyben. Ráadásul elég nyakatekerten csinálja, egy kibontott map-on belül van neki még egy abból másolgat fájlokat és a végén egy harmadikba illeszti be az egészet.
Amúgy létezik számtalan másik leírás is.
Itt van még egy -
ObiGabi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Szükségem lenne egy multifruit modra/triggere, ami lehetővé teszi: búza, árpa, repce, kukorica, rozs, zab, napraforgó, cukorrépa, burgonya és gyapot vetését.
Sok helyen, sokféleképpen kerestem, eredménytelenül.
Valakinek ötlete, javaslata?
-
Challenger01
csendes tag
Aki akar jőnni multizni Mezőgép mapra vagy alap szóljon akár más mapra is. Köszönöm. Szeretnék vkivel multizni mert egyedűl nem olyan jo. Aki akar jönni irjon.

-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Aki szereti a régi, klasszikus gépeket, annak itt egy csomag. A képek tetszetősek, én magam nem próbáltam.
-
quad35
csendes tag
Segítség!!! Mivel kell a sárgarépát kiszedni???
-
PANCSIO
csendes tag
sziasztok, van itt valaki?
-
PANCSIO
csendes tag
Sziasztok

-
sunsui
csendes tag
hali.egy kis segítséget kérnék.letöltöttem a john deere 9870 big harvester pack-ot.bemásoltam a mods mappába,meg is jelent a játékba,megtudom venni.csak használni nem tudom mert nem indul el.a világítás és a kiengedőcső működik.
-
apach
senior tag
Szia!
Nem. Én egy 4 szeres méretű mapot kaptam egy sráctól, gyapot krumplis meg még nem tudom mik vannak rajt. Arra pakolok, néha picit megakad ha forgatom a kamerát, de játékban elvileg nem akad. Legalább is, így emlékszem. Max a legelején amikor betesz, akkor picit váron az indulással, aztán utána gó. Amíg várok, addig az alap gépeket eladom, aztán veszek jobbakat. 770 lexiont pl, de van john deere is. Trakeszok is vannak sok. A többi mappal eddig én is csak szenvedtem, mert nem akart megjelenni rendesen, vagy betölteni se. A mapnál amin dolgozgatok, jelenleg, kb 2 gigányi. Vagyis a Fő mappában van ennyi. de ebből ha kész lesz, ki fogom törölni ami nem kell. Érdekes cuccokat pakolgattam bele, de majd holnap még letesztelem ha hazaérek. Igazából, sok minden közrejátszhat hogy hogy menjen a map és minden.
-
őstag
őstag
Köszi. Meglesem majd.
Nekem is van pár Fortschritt, a zöld -fehér E517 még autopilotos is csak nem működik normálisan.
Kék - fehér meg van a mezőgép mapból E516-os, ami eleve gyári, kinézetre teljesen jó kopott rozsdás, csak warningot ad a vágófej meg full fapad az egész. Autopilotot még nem sikerült beletennem semmibe normálisan.
Próbáltam már Bizont is, azon tuti volt az AP, csak az is warningolt. Meg csúf is és rossz a hangja.
Van egy Claas Lexion 770 az Ap-s és error mentes, fullos csak túl modern a külseje. De eddig ez az egyetlen ami jó, igaz JD-ket nem is próbáltam. Ebbe csak manual ignitiont kellett rakni, de így is hibátlan.Az úttal én is rengeteget szívtam. Főleg ahol víz is volt alatta.
Neked a map nem dob hibákat a logban? Lecseréltem a cattlemeadow-t az is csupa hibát dob. És ha az x, y, z méreteket nem egyformán tartom az objektumoknál akkor telesírja a logot. Laggol is, valószínüleg emiatt is, hiába a clip distance 200-ra levéve.A gyári mapon ugyanakkor 55-60fps folyamatosan high-on is, forgathatom a kamerát ezerrel nem laggol. Hiába az mégis rendes munka.
Lassan kezdem feladni ezt a map éptést. Már vagy 5x elkezdtem előlről. Ez a mezőgép map is gyári azt az is hibázik a logban. Te melyikből csinálod, a samplemod map-ból?
(#1104) ObiGabi köszi neked is.
-
apach
senior tag
én az errorosok 90%-át kivettem a módokból inkább. most viszont tovább alkotom a mapot.
de az úttal ki van a t..köm már mert van ahol gyorsan, van ahol meg a max sebességüknek e negyedével mennek a gépek. pl ami 50km/órás max sebességű, az lemegy 20 vagy 20 km/h alá
Nekem vannak amúgy 524-es Fortshrit-ek kék fehér és barna fehér. fejekkel tandem utánfutókkal. majd megkeresem az oldalt ahonnan leszedtem aztán beteszem ide a linkjét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Átszoktam nézni a log.txt fájlt ha új módot ill. modokat teszek be, az error-os modokat küldöm a kukába. A warning-os modokat is dobhatom a kukába? Nekem is akkor laggol, amikor a kamera látószöge hirtelen változik de akkor is amikor nem változtatom! Ja és nálam is van egy elég szép lista a "PhysX warning: Static actor moved" bejegyzésről
D
(I)(/I)