Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Nekem 15 tehénkém van, egyszer megborítom az etetőjüket egy jó nagy adag fűvel, aztán csendbe vannak egy darabig. Ezt használom kaszálásra: http://www.ls2011-mods.com/2011/10/26/krone-gxt-381-krone-cm-305-f-frontmower-v2/ Többször is fel van téve, az a jó csomag, amiben van egy adapter is. Ha az nincs, akkor a Krone kaszát nem tudod előre felakasztani a traktorra (mire erre rájöttem...). A játékban alapból benne lévő Pöttingert igen, csak az piros, meg sárga színekben pompázik

Rendfelszedőnek szintén a Kronetól választottam, ezt. A nagyobbat valamiért nem tudtam üríteni. De most látom, hogy van már újabb is: Krone ZX 550G. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
panyesz768
üzenetére
Áááálat

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
panyesz768
üzenetére
Üdv!
55.000-t tud, nekem jól működik: http://www.ls2011-mods.com/2011/10/03/kaweco-radium-55/
-
panyesz768
csendes tag
Egyébként nálam nem ennyire drasztikus a helyzet,valóban kevesebbet szed fel,mint amikor hátul kidobja a füvet,de nem a 10 %-át.
Egyébként szeretnék segítséget kérni tőletek:
Kérdésem a "KRONE" kombikhoz melyik a legnagyobb kapacitású pótkocsi silózáshoz?? Ha van hozzá link az még jobb volna! Előre is köszi!!

-
orixon
csendes tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Hello.
Meg mindig van kerdes ezzel a geppel kapcsolatban (New Holland CR9090 SPECIAL GRASS v 1.1 [mp]) mivel amint mondtatok tenyleg lehet valasztani hogy dobja ki hatul a levagott fuvet maga utan es azt ujra felkelljen szedni traktorral es hozza illo pottal, vagy szedje magaba. Hat ha magaba szedi akkor 10%at sem szedi ossze annak amit osszeszednek traktorral es pottal ha csak egyszeruen levagnam.
Na es a masodik kerdes..ha kidobja maga utan es azutan pottal felszedem akkor azon a helyen ahova kidobta a levagott fuvet oda nem no ujra fu. Az hogyan magyarazhato?
-
Sanya595
senior tag
Emlékeim szerint a Big X úgy müködött,hogy megnyomod a H betüt,kiszállsz a TAB-al és oda állsz a megfelelö Traki+Póttal,akkor elindul magától,de ez azthiszem csak silózásnál müködik.
Füvet csak Te tudsz vágni ha jól emlékszem és a dolgozó nem.
Szerintem lesz annyi idöm ma,hogy bedobjam az emlitett modot és leirom,hogy mit tapasztaltam.(#790) orixon
Semmi gond,csak nagyon sok fajta mod létezik már és úgy könnyü segiteni ha pontosan tudjuk,hogy melyikröl beszélünk.
Mert Én pl ha valaki segitséget kér és van idöm,akkor berakom a saját gamémba az adott modot és megnézem mi a baj vele.
Persze csak akkor ha van rá idöm és ha tudom a mod pontos nevét.
Ha esetleg linkeli a segitségkérö a letöltött modot,az már király,mert keresgetni sem kell. -
Sanya595
senior tag
Pontosan ezért kérem mindig,hogy mindenki irja le,hogy mivel van baja "pontosan".
Mert rengeteg mod van és abból amit leirt,egyáltalán nem jön rá az ember,hogy egy Special Edition kombi-ra gondolt.
Mert alapesetben nincs olyan fükasza ami gyüjt bármit is és ezért nem értettem,hogy pontosan mit szeretne mondani. -
ObiGabi
aktív tag
Szia Orixon!
A panyesz768 által ajánlott kombájn (New Holland CR9090 SPECIAL GRASS v 1.1 [mp]) alapja a New Holland CR9090, mely két féle képen tudja kezelni a szalmát: vagy ledarálj, így nem kell bálázni, vagy meghagyja. Ez a funkció megmarad ebben a fűre specializált változatba is. A F1-gyel hívd elő a menüt, ott látod, hogy - talán - az "R" gombbal tudsz váltani a két üzemmód között. Ha a darálást választod, akkor nem marad semmi a gép után, ellenkező esetben nem csak a tartályba gyűjti a füvet, ha nem szalmaként is. Ebben az esetben mehetsz utána egy rendfelszedővel összeszedni. De ez plusz munka.
-
Sanya595
senior tag
Ird meg pontosan a berakott gép nevét vagy a mod nevét,hogy megnézhessem miröl is van szó,mert ilyet még nem láttam,hogy mást is gyüjt kaszálás közben.
(#783) larpi
Igazából nem a mapon múlik,mert az alapjátékból is ki lehet törölni az összes modot,jármüvet és mindent.
Szóval bármi lehet,mindenesetre nagyon sok a hibás mod és map a játékhoz. -
orixon
csendes tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Na magyarazzam el akkor mirol van szo ...mert amit mostanig irtal arrol tudok...
Tettem egy modot be, ami fuvet vag de egy olyan geppel ami normalisan buzat, arpat,stb vag es a levagott fuvet kidobja sorba amit majd egy fuszedo pottal es traktorral fel lehet szedni es elvinni a teheneknek a valyuba....na de ezek mellett a gep meg gyujt valami fele anyagot a tartalyba is ahova mas gepek gyujtik a learatott buzat, arpat.Es most a kerdes hogy az mi az mert kiprobaltam es leengedi a fufelszedo potba ha melle allok....
-
Sanya595
senior tag
Az a baj,hogy nem tudjuk pontosan,hogy mi az a "füvágó kombánj"???
Ha pl kukoricát vágsz vele,akkor az siló és a tehenekhez kell vinni,a sz@rkupac meleti silotároloba.
De ha füvet vágsz,akkor az fü és ugyanoda kell vinni,csak az etetövájuba kell boritaní.
Jahh és a potkocsi sem mindegy,mert a füfelszedöbe nem gyülik a silo,azt normál potra kel szedni.Persze ha a BIG X-röl van szó,vagy valami hasonlo szerkezet,azzal lehet kaszálni is és silozni is és akkor mind2 esetben sima pottal müködik.
-
Sanya595
senior tag
válasz
mikike68
üzenetére
A beállitási gond nálad lesz..az nem a játék baja,vagy telepitsd újra.
Ha a helper dolgozik,azért fizetni kell.Méghozzá szedi rendesen,szóval még jó,hogy nem fogy +ban semmi más.(#775) larpi
Ez rendszerint a másik map hibája.
Orvosolni nem könnyü,de meglehet csinálni.
Vissza teszed a régi mappot és amelyik gép beragadt félre állsz vele,majd mehet vissza a másik map.
Illetve az új mapott megnyitod GE-vel és kitörlöd vagy elrakod onnan azt az épületett amibe beragadt a gép.
Az autok nem minden mapon közlekednek,mert sok map készitö nem foglalkozik vele,hogy arra menjen a forgalom,amerre az új utak,igy inkább kitörli.
De láttam már olyant is,hogy ment a kocsi és elfordult be a búzatáblába és ment át rajt,mert ott volt a régi út. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
panyesz768
üzenetére
Hello Panyesz768!
Nem vagyok márka függő
Na ez a New Holland, ez nem semmi
Ezzel pikk-pakk le lehet nyomni az összes füvet
Egyébként használok egy NH CR9090 -et gabonához és kukoricához, nagyon spéci.
Köszi a választ! -
ObiGabi
aktív tag
Szia Jbendi!
Igen, mellé álltam egy traktor után kötött póttal, átültem a Kronebe, megnyomtam a "J" betűt és a cső máris fordult a pót irányába. De amint ki akartam adni a munkát alvállalkozónak, az megijedt a feladattól és elszaladt
Kipróbáltam az általad ajánlott pótkocsit is, dettó. Valszeg a rendfelszedővel van gond.
Azért köszi! -
mikike68
csendes tag
Szia larpi ! Köszi a válaszod,soket segítettél.De a beállítási probléma szerintem nem a játék eredete miatt gond,legalább is én ezt gondolom.Ha lehet akkor még kérnék további segítségeket a 773 as üzenetemhez!!! KÖSZIKE !!! JA!?Még az a gondom,hogy ha a dolgozó helyettesít semmi nem fogy /üzemanyag,vetőmag,stb/ csak a pénzem.Csak akkor fogynak a dolgaim,ha én csinálok mindent.Bocs hogy ennyi problémám van meg már biztos lerágott csont ez a kérdés halmaz, de én még most ízlelgetem a játékot.
-
larpi
tag
A mod mapokban előforduló olyan hibákat lehet-e orvosolni: amikor az induló játéknál a járművek hozzáférhetetlen helyen vannak.PL: Bezárt helyiségekben, falban, és több olyan helyen ahonnét nem lehet kiszabadítani.Van két map ahol nincs is jármű. Gondolom csak van valahol egy file ami leírja az induló állást, ezt lehet e editálni?
Ha nem túl bonyolult, írja meg aki tudja a módját. -
larpi
tag
válasz
mikike68
üzenetére
Én is először letöltött játékkal játszottam, és volt néhány problémám vele. Nekem annyira megtetszett hogy megvettem az eredetit. Nem bántam meg, hiba egy szál sem. Szerintem megéri a 2000ezret. (Jó-jó tudom hogy van akinek az is sok.)
A modokat pedig könnyen ki lehet szűrni hogy melyik a rossz.Egyszerre ne tegyél fel sok újat, max.4-5.A C:\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\ mappában egy log nevű szöveges file leírja, melyik a rossz.
Az a rész így néz ki:
Load mod: bergmannShuttle900K
Load mod: Kverneland
Load mod: brandys
Load mod: Ensiladeira_JF92Z10
Load mod: Ford4000_2011
Load mod: Ford5000FL_2011
Load mod: Ford7000_2011
Load mod: Ford7000_4wd_2011
Load mod: fukasza
Load mod: GIANTSContest2011_AlpMap
Load mod: GIANTSContest2011_LadoniaMap
Load mod: GIANTSContest2011_MuehlviertlerlandMap
Load mod: GIANTSContest2011_OstseebadBoltenhagenMap
Load mod: GIANTSContest2011_WydegaMap
Load mod: htw
Load mod: JD3765_FH_pack_2011
Load mod: MF3080
Load mod: Monosem_8rangs
Load mod: Nitron_Lehmatila
Load mod: plow
Load mod: rendsodro
Load mod: SCHLUETER_SUPER_1250V
Load mod: SCHLUETER_SUPER_1500_TV
Load mod: SCHLUETER_SUPER_2000_TVL
Load mod: SCHLUETER_SUPER_2500VLAmelyik hibás ott ERROR-t ír és hogy mi a baj vele. Persze ha sok mod van fenn akkor a lista is szép hosszú és persze más is van a file-ban ez csak egy részlet.
-
mikike68
csendes tag
Üdvözlök Mindenkit! Egy hete töltöttem le a játékot az egyik oldalról és nagyon jó hangulatos szép játék hibái ellenére is.Kérdésem az hogy nekem a 2011-es magyar verzió van meg és semmit nem tudok a beállításoknál elmenteni,nem is ajánlja fel .Valamint azt hogy kell-e hozzá a patch,mert a 2.2 s telepítése után újra kéri az aktiváló kódot,de nem fogadja el.
A patch nélkül kifogástalan a játék módokat is elfogad bár sok a hibás bennük mert nem mindegy mit vásárolsz meg .Azt tapasztaltam ha sikerült egy hibás fájllal ellátott gépet megvenni az bizony katasztrofálisan belassítja gépet és gyötrelmes szaggatással élvezhetetlenné válik a játék.Segítségeteket köszönöm előre is. -
Iludka
tag
Sziasztok kérdésem az volna hogy. Ma feltettem a játékot és szeretnék hozzá magyar nyelvet megoldható? mert Logitech G27 kormányt állítanék be de nekem bonyolult.
Előre is köszönöm. -
ObiGabi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Stílusosan, egy tanult barátomat idézve: Jó napot kívánok, napraforgót kapálok!
Először is: köszönet a sok kérdésért és az azokra adott válaszokért, sokat segített!
Másodszor: egy kis segítséget kérnék.
Letöltöttem Krone BIG X-hez egy rendfelszedőt fűhöz (Krone EasyFlow 3801), de nem bírom rávenni a dolgozót, hogy használja. Amint megnyomom a "H" betűt azonnal le is állítja, ha én dolgozok, akkor műkszik. Megpróbáltam több helyről letölteni, de mindig ugyan arra az oldalra lyukadtam. Ide. Arra is gondoltam, hátha a pót nem jó, nem lehet füvezésre használni, de olyan póttal sem megy, ami kimondottan silóhoz és fűhöz van. Valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Továbbá van egy tip-top Krone pót, amit meg a kombájnnal nem lehet megtölteni. Pontosabban, csak a pótkocsi pereménél engedi a magot. A magtárnál simán meg lehet tölteni, silóval szintén. Ezzel mi lehet a bibi?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
erik55
csendes tag
sziasztok,nekem van egy problémám,amikor beleteszem a modot a játékba elinditom a játékot eddig szépen fut a játék de mikor belemegyek a játékba és megveszek akermilyen modot amit beletettem mindjart kidob és azt irja ki hogy a giants game engine működése leállt,nemtudom mi lehet a gond,ha valaki tudja legyen szives segitsen :/
-
Iludka
tag
Sziasztok kérdésem az volna hogy. Ma feltettem a játékot és szeretnék hozzá magyar nyelvet megoldható? mert Logitech G27 kormányt állítanék be de nekem bonyolult.
Előre is köszönöm.
-
Bondy4
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok mondani olyan linkeket amelyiken lehet letölteni módokat,gépeket,mappokat??
köszi előre is

-
gabitó
tag
válasz
johndeeros78
üzenetére
[link] Ezt próbáld meg.
-
johndeeros78
csendes tag
Sziasztok kellene egy kis segítség! játszom az őstermelős mapon de nem tudom a paradicsomt egy pótkocsira sem kirakni. nem tudtok egy olyan kocsit amit használni tudnék! Előre is köszi!

-
larpi
tag
Újabb kérdés.Lehet -e a FarmSim-et ablakban futtatni. Opciót nem találtam rá, de aki tud valami megoldást (pl.:win. parancs) az ossza már meg velem.
Köszi! -
larpi
tag
Üdv!
Néhány napja kölcsön kaptam ezt a játékot, meg is tetszett. Azt hiszem beszerzek egy saját példányt..
El kezdtem egy könnyű szántást- vetést. Milyen nehezítések vannak a közepes és nehéz fokozatokban? -
jbendi
csendes tag
válasz
panyesz768
üzenetére
egyenként és próbáld ki mert csak úgy tudod melyik volt a bünös
-
gabitó
tag
válasz
a feketeróka
üzenetére
Küldtem privátot!
-
gabitó
tag
válasz
a feketeróka
üzenetére
Utána nézek miért írja ki!
-
gabitó
tag
válasz
a feketeróka
üzenetére
Nem tudom, h nálad müködik e vagy sem de nálam ha megnyomom Ctrl-t akkor bal oldalt kiírja az egész gépparkot számozva
Azt nem tudom, h ezt valamelyik mod vagy map miatt írja ki de kiírja! -
gabitó
tag
válasz
panyesz768
üzenetére
De ha összetörted akkor hogyan tudtál ide írni?

-
datatomm
tag
Egy virtuális tanyának képzeltem csak. De az ültetett elé hogy milyen alapossággal van megcsinálva. Olyan mint a Tefal, mindenre gondoltak. (csak arra nem hogy lepereg
) -
gabi526
csendes tag
helló azt kérdezném hogy felakarom telepiteni a játékot a farming szimulatort és kiirja hogy gam.exe hibás és szerintem a ati radeon miatt nem engedi
-
Sanya595
senior tag
válasz
a feketeróka
üzenetére
Van egy mod,amitt kipróbáltam és müködik,de Én nem használom.
Majd ha lesz idöm,elökeresem.
Az volt a lényege,hogy 1-9 (ha jól emlékszem) csak meg kell nyomni az adott gép számát és egyböl oda ugrik.De már rég volt szóval nem emlékszem pontosan,de megnézzem neked. -
jbendi
csendes tag
válasz
panyesz768
üzenetére
Majd ha lesz uj monitorod a modokat vedd ki és egyenként rakd be mert az volt a hibás azért tünt el
-
chevyfan
tag
válasz
panyesz768
üzenetére
Adjam oda az enyémet?
Mi volt a baj? Lerohadt a repce
? -
panyesz768
csendes tag
Összetörtem a monitoromat!!!
SEGÍTSETEK!!!

-
Byga007
aktív tag
olyat szeretnék kérdezni hogy a farming simulator 2011 az ugyan az mint a az a landwirtschafts simulator 2011??
-
beluschi
tag
válasz
a feketeróka
üzenetére
1. My games\farmingsimulator2011\mods könyvtárba kell bemásolni a zip fájokat (ott keresd, ahová ment a játék)
2. Elég az egyiket, ugyanaz a hatásuk és nem adódik össze.
3. Ezt én is szeretném tudni, mert elég idegesítő. -
a feketeróka
csendes tag
Tudnátok segíteni abban, hogy:
- hogyan lehet azokat a modokat beültetni a játékba, amelyek nem telepítősek?
- a trágyázás és a vegyszeres permetezés között van különbség? (úgyértem érdemes -e mindkettőt alkalmazni?)
-El lehet valahogyan kerülni azt, hogy mindig körbe kelljen "tab"-ozni a komplett gépparkot, mire a szükségeshez érünk?
előre is köszönöm.. -
panyesz768
csendes tag
Légyszíííí-légyszííí!!!!! Segítsetek!!!

-
panyesz768
csendes tag
Sziasztok,kellene egy kis segítség!Miért van az,hogy a letöltött mód-ok használatánál egy idő után eltűnik a navigációs ablak,vagy nem lehet a "H"-val dolgozót felvenni,satőbbi?Aki tudja a választ rá írjon!Előre is köszönőm!!!

-
johndeeros78
csendes tag
Sziasztok kellene egy kis segítség! játszom az őstermelős mapon de nem tudom a paradicsomt egy pótkocsira sem kirakni. nem tudtok egy olyan kocsit amit használni tudnék! Előre is köszi!
-
orixon
csendes tag
Azt tudom hogy melyiket hova kell rakni, de a szaraz tragyat hiaba rakom potra es viszem szorom ki mert nem fogy, ugy mint a hig tragya, az amennyit kiveszek annyival kevesebbet mutat a gep, de a szaraznal elvihetek 50000litert is mert ugyis annyi marad mint azelott...es csak gyul oda..mar vagy 250000 liternel tartok( ha literben merik azt is)
-
nevo
aktív tag
Van hígtrágya, amit abban a nagy tárolóban találsz, és mellette egy nagy kupacot ami a száraz trágya, ezt is egy külön trágyaszóróba tudod kitenni, markolók segítségével, majd a földeken szét tudod szórni. Ajánlatos minél nagyobb pótkocsit választani amire rámegy a trágya, mert ezek sokkal gyorsabban fogynak mint a vegyszerek, így sokszor is kell velük fordulni.
-
orixon
csendes tag
Hello!
Felmerult meg egy problema....a higtragya alatt abban az ablakban ahol latom hogy mibol mennyi van, van egy masik fajata tragya is ami egyre novekszik ,de nem tudok mit kezdeni vele...mert ha a tragyaszoroba rakom kupaval akkor sem fogy belole. Valami mast kell kezdeni vele? -
Bukli
csendes tag
Sziasztok,
kerdesem lenne Hozzatok, van e lehetöseg valahogy beallitani, hogy szantasnal, vetesnel, talajmegmüveleseknel, szuperül parhuzamosan a föld szelevel tudjon menni a munkas.Ha rosszul allitom be neki a traktort vagy kombajnt - hosszu földeknel nehez - elmegy felre es a kesöbbiekben elakad, hamarabb visszafordul stb.
Köszönöm! -
nevo
aktív tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
Igen az update csomagot azt töltsd le, valamint még arra is figyelni kell, hogy csak úgy, vagyis azzal tudsz netes játékot játszani, akiknek ugyanolyan mod-ja vannak fent mint neked.
-
Sanya595
senior tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
Semi nem kell a netes játékhoz csak az eredeti cd-röl a kod.
De amúgy INNEN le tudod szedni az összes frrisitést. -
roncsi212121
csendes tag
hali megvettem az eredeti cd-t de nem tudok neten jácani mert azt irja nem tud kapcsolodni utána meg hogy frisités lejárt frisiteni kell de nem találok sehol frisitést azt hogyan vagy hol tudok hozá hogy tugyak neten is kocolni? ha valaki segitene megkőszőném előre iskőszi hali

-
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Multira keresünk embereket. Jelentkezés nálam.
Előny tapasztalat de nem szükséges.
-
chevyfan
tag
válasz
Szántó-vető
üzenetére
Szia!
Bár még mindig nem vagyok értelmes, de azért megkérdezném: miért görcsölsz a bálákkal? Sok pénzt nem ad a gép érte...
Vegyél sok tehenet, na abból ömlik a pénz (meg a trágya:-))
-
jbendi
csendes tag
válasz
Szántó-vető
üzenetére
nálad van a baj mert látod mindenkinél müködik
-
Szántó-vető
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Ezek szerint az én játékommal van a baj, mert amikor a körbálát leraknám a futószalagra, olyan mintha ott se lenne az a futószalag. (Mint írtam egybeolvad a teksztúra)
Megpróbálom a bálaaprítót. nem a pénz a lényeg, hanem a játék így teljes nekem.
Még egyszer köszönöm a válaszokat! Mindenkinek minden jót! -
johndeeros78
csendes tag
Szisztok! segítségre lenne szűkségem, próbálok már egy ideje más textúrákat berakni az eredeti játékba de sehogy nem akarnak működni. Ilyenre gondolok hogy más legyen a talaj felszín szántáskor meg kultivátorozáskor is. Olyanra gondolok mint az őstermelős módba van azt király lenne alkamazni az eredetin! Lehet ilyet vajon?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

n jó!

Azt nem tudom, h ezt valamelyik mod vagy map miatt írja ki de kiírja!