- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Szia!
Ha tudsz várni holnapig, kb délelőtt 11 körül jövök fel, akkor dobok neked pár linket!
Más. Voltam fent az oldalon, és csináltam egy Mod pakkos nevű mappát is, ahova pl.: Kamion a hozzá való Trailerrel, 1 Db Zip mappába csomagolva a 2 Db Zipes mappájukkal, fel lehet tölteni oda.
Arra figyeljetek viszont, Te és a többiek, hogy ha feltesztek valamit, akkor amennyire lehet, úgy tegyétek fel, hogy vírusirtó át tudja nézni. Van pár cucc, amit nem tud átnézni.
Amit mutattam képen nem rég, az 5 kamiont a hozzájuk csatolt Trailerekkel, azt a pakkokhoz fogom feltölteni majd, és a hasonló cuccokat is. Teszek fel majd Hígtrágya szórót, sima trágya szórót, és műtrágya szórót is. Ma átnéztem pár cuccom a gépen, és ami olyan volt, 10 vagy 11 mód, ami errort írt, vagy stb, azt töröltem. Báár, még nem volt időm átnézni az Új txt log fájlt, hogy vannak e hibák benn. De szerintem lesz megint majd benn, mert tettem be Újabb új módot és teszteltem, így szerintem lesz pár error és warning is, mert akadt a játék alap pályán. Holnap ezekről is majd írok infót.
Új hozzászólás Aktív témák

- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest