Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz Kiss70 #1998 üzenetére

Szia!

Ha tudsz várni holnapig, kb délelőtt 11 körül jövök fel, akkor dobok neked pár linket!

Más. Voltam fent az oldalon, és csináltam egy Mod pakkos nevű mappát is, ahova pl.: Kamion a hozzá való Trailerrel, 1 Db Zip mappába csomagolva a 2 Db Zipes mappájukkal, fel lehet tölteni oda.

Arra figyeljetek viszont, Te és a többiek, hogy ha feltesztek valamit, akkor amennyire lehet, úgy tegyétek fel, hogy vírusirtó át tudja nézni. Van pár cucc, amit nem tud átnézni.
    Amit mutattam képen nem rég, az 5 kamiont a hozzájuk csatolt Trailerekkel, azt a pakkokhoz fogom feltölteni majd, és a hasonló cuccokat is. Teszek fel majd Hígtrágya szórót, sima trágya szórót, és műtrágya szórót is. Ma átnéztem pár cuccom a gépen, és ami olyan volt, 10 vagy 11 mód, ami errort írt, vagy stb, azt töröltem. Báár, még nem volt időm átnézni az Új txt log fájlt, hogy vannak e hibák benn. De szerintem lesz megint majd benn, mert tettem be Újabb új módot és teszteltem, így szerintem lesz pár error és warning is, mert akadt a játék alap pályán. Holnap ezekről is majd írok infót.

Új hozzászólás Aktív témák