Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevo
aktív tag
200-ik hozzászólás

-
Sanya595
senior tag
Nagyon kihalt lett a topik.
Vettem egy-két új gépet :

-
bedopal
csendes tag
válasz
Sanya595
üzenetére
patch nincs fent, mert nem eredeti a játék és azzal nem megy a patch, de meg szeretném majd venni eredetiben is.
lsportal.huról szedtem ott van ilyen hogy ml map az 141,3 mb meg a magyar gazda v3 az meg 162,74 mb
berakva jól van, mert be is tölt, de amint vennék valamit a boltban akkor meghal, remélem eredetivel működni fog
-
bedopal
csendes tag
sziasztok!
nem rég kezdtem el játszani, letöltöttem pár mapot, mert az alap annyira nem jött be, de a 4 letöltött közül 2 (magyar gazda map meg a másiknak valami mlmap néven fut) szétesik, ha veszek valami új gépet, nem tudom mennyire számít de mod volt. a 3.ban meg nem találom hol a bolt és nem megy rajta a térkép, sőt escvel se lehet belőle kilépni
de igazából a széthullásra való megoldás érdekelne
köszi előre is -
Sanya595
senior tag
Ezt vártam már.
Nem szeretem túlságosan az új meg hiper gépekett,de ezt beteszem,már csak azért is,hogy kipróbáljam.
-
Kigyodoki
tag
Bocs, hogy eltüntek a képeim, de baromira nem ment a képfeltöltés erre a fajta fórumra, és egy kicsit megszórtam a tárhelyemet, és több képet nem tudtam felrakni....
Valaki segítsen, hogy lehet úgy felrakni képet, hogy külsö képmegosztóról, gondolok itt abload.de-re.
Köszi!
-
Kigyodoki
tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Na, válaszolni akartam, csak pont jött a fönököm!

Szóval, mi is 2 féle pack-kal megyünk, illetve 3, de a harmadikat csak single-be használom.
Van egy retro packunk, amivel próbálkozunk a jelenlegi magyar színvonalú TSZ-ek világát visszahozni (extra benne az 540-es Lexion).
És van egy modern packunk, abban csak Claas gépek vannak, mivel elég megszállottja vagyok a német masinának.Nekünk minden úgy van beállítva, hogy csak Én vehetek gépet, mint szerveradmin, de valahogy sose veszem meg az elején. Itt-ott elszúrtam, hogy mielött felküldtem a netre a packot, nem írtam át az árat, de azzal konpenzálom, hogy sok idö elteltével lesz megvéve egy-egy gép.
De single-ben saját packom van, magasra emelt árral, és csak retro gépek. Igaz a 106-os domi a kedvenceim közé tartozik, de amikor kipróbáltam, Nálam nem annyira müködött (igaz még az elsö kiadást teszteltem). Most a 204-es megát használom 82-es MTZ-vel.
Holnap rakok is képeket, meg letesztelem a 106-ost...
-
Sanya595
senior tag
válasz
Kigyodoki
üzenetére
Igen,sajnos az a baj,hogy a legtöbb múltiban ilyen olyan hiper-szuper moddok vannak és rengeteg pénz,csak értelme nincs.
Én is rakok be mindenféle moddot,mert sokkat tesztelek,de azon kivül nem is használom ökett és utána ki is dobálom.
Semmi értelme nincs akkor már a játéknak ha mindent meg lehet venni.
Egy jó map kell meg Mtz és Domi 106-os.Azok a faxa gépek.
-
-
roxtom05
csendes tag
Valószínű , hogy a mod volt hibás.. mert a többi működik..
Annyi lenne a kérdésem, hogy az árakat hol tudom változtatni a modoknak??
van sok ami 1 $ ba kerül, és nem túl feelinges ha azonnal megtudom venni:S
-
roxtom05
csendes tag
Sziasztok!
Raktam be a játékba pár traktor mod-ot kezdésnek. Mindenműködik rajta(index ajtónyitás fordulás stb.) csak nem tudok vele elindulni előre és hátra :/
ez mitől lehet?? -
Kigyodoki
tag
Sziasztok!
Holnap délelött szervert indítok 4 före tervezve.
Pack a honlapon, aláírosomban a honlapcím (retro pack, Bakony TSZ mapon).
Fórumba írjátok be, ha jönnétek!üdv,
Doki -
Kigyodoki
tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Helló!
Írj be a fórumba, hogy jönnél, és akkor max kibővítem a szerót.
Amúgy menet közben beírtam, hogy van egy szabad helyünk, aki akar jöjjön...
Egyikünknek megfeszült a nete, és nem tudott jönni, mert nem volt meg a modpackja.
De előre kell tudnom, hogy hány ember jönne.
Illetve 3-an tuti vagyunk, max. 5 főig bővítek. -
Kigyodoki
tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Szia!
Elöször voltunk 4-en, de egyikünk ki-be lépkedett, meg löködte a másik, úgyhogy úgy határoztunk ö nem kell közénk, és maradtunk 3-an.
A honlapon mindig kiírom, hogy mikor kezdünk.
Amikor délelött melózok (mint ma is), akkor általában este 19 - 19.30 körül indulunk 22-ig.
Hétvégén is játszunk 2-3 órát, mivel van család és Velük is kell lenni.
A fórumba írd be, hogy jönnél, és akkor tuti nem jön a helyedre más.Modpack megosztva a honlap megfelelö menüpontjában.
üdv,
Kigyodoki
(Sparrow) -
Sanya595
senior tag
-
mullner
csendes tag
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
pár napja játszok a gammel most jutottam el addig, hogy el tudnám látni a teheneket is, de nem tudok füvet vágni, már tettem mindenhova előre hátra de semmi hiába engedem le nem nyírja a füvet sajnos. a bála begyüjtés és készités az valami fantasztikus

-
Kigyodoki
tag
Sziasztok!
Akinek esetleg van kedve játszani mutliban, az nézzen be a http://lszala.ucoz.co.uk -ra, és írjon be a "Multizni szeretnék" topicba. Max. 2-3 fö kéne, ma este 7 órakor indítok szerót.
Bármi gond, probléma van, nyugodtan írjatok, segítünk...

-
Marci79
senior tag
Jelenleg 21 darab mod van betéve. Kombájnok és kellékei. Pár traktor. Utánfutók és szerszámok. Semmi akadás még. Duplakerekes traktornál volt akadás rendesen. Ki is löktem a játékból.
A farmon 3+1 marha van jelenleg.
Üröm az örömben. A dolgozó aratja a kukoricát. Én meg elmentem az öreg generálissal csapatni egy kicsit. A mező kellős közepén hát nem kifogyott a benzin belőle?!

Talán egy villással eltudom vinni tankolni.
Ha modok nem lennének hozzá, nem sokáig lenne a gépemen. Ha találkozok ezzel a gaméval boltban akkor megveszem. Megtetszett ez az állatkodás benne.

-
Sanya595
senior tag
Pontosan.Nagyon sok mod van hozzá,persze attól függ a VASAD hogy birja.
Mert ha a nagyobb modokból teszel be párat,az megizasztja a gépet.
Mindenki csodálkozik,hogy ehhez minnek ekkora gép meg vidikari,de ezzen Én már csak mosolygok.Szal itt mindig változo környezet és körülmények vannak.

-
Marci79
senior tag
A bálapakolás problémája megoldva!

Nagyon pöpec villa.
Egy ilyen már ott figyel a farmomon:

YEEEEEHAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
mullner
csendes tag
sziasztok segitségeteket kérem ma vetem meg eszt a játékot de volt előte letőltőt csak látom eszt multiba is lehet játszani ebben kérnék segitséget hogy hogy tudom mert nem csatlakozik egyik szervere sem lécci valaki irjameg privibe kőszőnőm
-
Marci79
senior tag
Egy gyors reinstall megint. A patch a bűnös. Anélkül nincsen gond.

-
Marci79
senior tag
Egy apróság.
Az létezik, hogy a 2.2-es patch kiüssön a játékban pár dolgot?
Egészen pontosan. A bal felső sarokban a gombfunkciót mutató kis ablakocskát valamint a beállításoknál a billentyű funkciók (hogy melyik gomb milyen funkcióhoz van rendelve) nem látszanak.
A patch óta ezek nem látszanak.
-
Marci79
senior tag
Már töltöm is az editort. Köszi!
A dolgozó akkoris gyökér!
Hiába állítom be az irányt normálisan.
A mostani bug: A bála egyesült a villával. Olyan szinten, hogy csak az eladás és az új villa vétel segített.
A játékminőség nem azonos az árral!!! Erre számtalan példa van. Ennél olcsóbb játékban sokkal kevesebb buggal szoktam találkozni. -
nevo
aktív tag
Pontosan, azzal az editorral azt csinálsz a térképen amit akarsz, könnyen rá lehet jönni a kezelésére, sőt a neten egy csomó tutorialt is találsz hozzá. A dolgozó azért hülye, mert az elején rossz irányba állítottad be őt, kezdj el csinálni egy sort és a negyedénél vedd fel, onnantól kezdve minden jó lesz. Az tény hogy a játékban voltak és még lesznek is bugok, főleg a kezdeti online játéknál, de ezeket gyorsan lehet javítani, akár te magad vagy vársz a patch-ekre. Csak azért mert valamihez nem ért az ember azért még nem kell fikázni

-
Marci79
senior tag
Pár nap után megvan a véleményem erről a játékról.
A 2.2-es patch után is durva bug-ok vannak benne. Félig beleragad a gépem az épületbe. A dolgozó olyan sík hülye, hogy az már fáj! Keresztül-kasul megy a tarlón, sávokat hagy ki, stb.

A bálákat felszedni villával?

Jó lenne ez a játék, ha nem lenne benne ennyi ordenáré nagy hibahalmaz. A moddolhatósága irigylésre méltó az fix. Sajnos néhány modot nem lehet használni. Vagy túlbonyolított, vagy nem támogatja a billentyűzetem némelyik gombot. Pl. nincsen numpad enterem. (Genius LuxMate i200-at használok)
-
Sanya595
senior tag
válasz
bálintka0824
üzenetére
Hát Te,de ez még a patch elötti szállitó szalag.

Patch után már nem is igy nézz ki.
-
bálintka0824
csendes tag
Köszi szépen a válaszokat
Megpróbáltam mindent, de nem nagyon akar összejönni

Kb ugyan az a szitu, mint ebben a videóban :
http://www.youtube.com/watch?v=MiUz1XYXqHA

-
kingersi
csendes tag
Sziasztok!
Ha a játékban a trágyaszóróval leszórjuk a földet akkor lesz valami változás a termésen?Ha igen akkor mindegy hogy vetés előtt vagy után?Mert most egy nagy földet fogok bevetni csak mire bevetem akkorra már kikel a termés.
-
nevo
aktív tag
Mi úgy szoktuk, hogy a 24-es pakkot a futószalag legelején tesszük le majd mikor már lent van akkor nekitolatunk egy kicsit és a többi márcsak a gravitáció dolga, általában a 80%-át el is viszi a futószalag, a maradékot megint össze lehet szedni a szedő-utánfutóval és újra nekiborítani, ez még mindig kevesebb időt vesz igénybe, mintha homlokrakodóval szenvedné egyenként az ember fel a bálákat. Amúgy a leges legjobb megoldás, ha kivágjátok a pajtát, és tesztek be helyette egy szimpla lerakodót futószalag nélkül, sok ilyen mod-ot láttam már

-
Sanya595
senior tag
válasz
bálintka0824
üzenetére
Na majd holnap tolok ide egy kis vidit,hogy Én hogy csinálom.
-
zoli03
őstag
válasz
bálintka0824
üzenetére
Multiban láttam olyat, hogy fel lehet tolatni és ott borítod le a bálákat a futószalag tetején. Bár nekem nem sikerült még feltolatni, a végén mindig leesett a pótkocsi.
-
bálintka0824
csendes tag
-
Sanya595
senior tag
válasz
bálintka0824
üzenetére
Peddig oda kell berakni.Szépen felvisszi a szalag,de a homlokrakodossal be is tudod rakni.
Amúgy pénzt kapsz érte. -
bálintka0824
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. Vettem egy kocka bálázót ( vagy mi a neve
) és ami utána egybegyűjti a bálákat. Nah ezeket a bálákat pontosan hova kell vinni?? Én ami a háznál van futószalag oda akartam tenni, de nem nagyon jött össze
( Persze vettem előtte homlokrakodó gépet meg hozzá bálavillát, de csak szétdöntöttem a bálákat, plusz nem is nagyon akartak felmenni azon a futószalagon)
Köszi a válaszokat előre is

-
Sanya595
senior tag
Igen,lehet múltizni az EREDETI gaméval.Szal a virágboltival ne próbálkoz.
Amúgy ha nem tetszik valakinek,nem kell ide irni.
Én sem megyek a cod-os topikba,mert nem szeretem.
Azt + jó ha tudod,hogy a gamétt sokkal inkább fejlesztjük,mint játszuk.
Amikett képekett linkeltem pl ne is keresd az eredetibe,mert ezt mind mi játékosok készitjük. -
Marci79
senior tag
Multiban is játszható őstermelős szimulátor??? Ez akkora ökörségnek tűnik, hogy muszáj kipróbálnom.

-
nevo
aktív tag
válasz
kingersi
üzenetére
A tehenek etetőjébe csak vágott füvet tudsz rakni, a silókukoricát pedig mellé a két beton közé leborítod, és ha nézed majd a mennyiséget egy kis idő múlva meglátod hogy az is kezd fogyni, ami azt jelenti hogy a tehenek azt is eszik, sőt ha azt is eszik akkor több tejet adnak.
-
kingersi
csendes tag
A silót nem tudom odaadni a teheneimnek csak leborítani tudom a siló tárolóba.Akkor a siló nem jó semmire?
-
zoli03
őstag
A leszállított palackok mit jelent? Van már tehenem, a tejet is elvitték, mégis 0-án van.
-
Sanya595
senior tag
Egy új gépett vettem megint.

Ez most nagyon tuttin megvan csinálva.Nem libbeg utána a pót és tényleg nagyon király lett. -
Sanya595
senior tag
válasz
bnorbert989
üzenetére
Na jó,de nem 20 embernek kell lenni.
Amúgy ha 5-en vagytok és mindenkinél jó a net,akkor nincs gáz.
Egész szépen megy a múlti. -
bnorbert989
tag
Nekem is megvan eredetibe de haverom mindig mondja hogy menjek velük gamelni,mondtam neki hogy van Kieg?Azt mondja van átküldi nekem msn-en...Laza 1.2 Gb

A msik hogy én azért nem megyek ilyen nagyobb szobákba,mert ha sokan csatlakoznak akkor ugye bár van az adatok szingonizálása,ha az egyik befejeződik utána röktön jön a másik és megmoccanni se lehet...Multkor ezért majdnem széttörtem a lemezt,de higgadt maradtam

-
nevo
aktív tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Igen, végre rájöttek hogy játékot már csak úgy tudnak eladni ha a multi része jó, mert csak így tudják rendesen kiszűrni, hogy eredeti a játékod vagy sem. Igaz ennél a játéknál ez a 2000Ft nekem megérte mert jó kis időtöltést adott és fog is adni a jövőben, de ha 10ezer Ft lett volna akkor lehet hogy még mindig ott csücsülhetne részemről az áruház polcán

Új hozzászólás Aktív témák

- DUNE médialejátszók topicja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Házimozi haladó szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- További aktív témák...
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Google Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de igazából a széthullásra való megoldás érdekelne

ezért nem is irtam,de majd legközelebb.
........nem kell kicsomagolni.

Hiába állítom be az irányt normálisan.