Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz Tomcsi2012 #1924 üzenetére

Szia!

Szerintem nem igen lesznek jók rá a gépek és egyéb dolgok, ezért azokat szerintem ugyan úgy át kell majd írogatni, mint ahogy pl Én teszem a 2009-es gépeket a 2011-re. Nem sok mindent kell átírni, de sajna nem tudom ezt még egyenlőre így előre. Ha át kell őket írni, akkor tuti hogy amint tudom, kiderítem az átírás módját és menetét, ahogy a 2009ről 2011-re történőét is. :) Ugyanis, több 100 gigányi gépem és cuccom van a módokból, amiket szeretnék majd abban is használni. De, az se biztos, hogy sokat használom majd a 2012/13 verziót. Lehet inkább megvárom a javításokat, és pakkokat. :) Mint pl a mostani utolsó, a Platinum verziót. :)

Mellesleg meg, csak közlöm, hogy senki nem mondta azt, hogy 2 verzió jön ki egyszerre, hanem azért írjuk azt hogy 2012/2013, mert év végén jön ki, és lehet hogy itt Magyarországon lehet hogy csak 2013 év első fél évébe fog kapható lenni!

Tehát, ezt a tévhitet hogy egyszerre 2012 és 2013 verziót adnak ki, felejtse el mindenki aki így hitte, ugyanis 1 verzió jön csak ki, és ez a 2012. De mint írtam imént, azért írjuk 2013 nak is, mert lehet 2013 lesz itthon nálunk kapható. Ezt nem tudom, de remélem hogy nálunk is ki fogják idén Októberben adni, és nem csak 2013 elején.

Új hozzászólás Aktív témák