Hirdetés
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Szia!
Szerintem nem igen lesznek jók rá a gépek és egyéb dolgok, ezért azokat szerintem ugyan úgy át kell majd írogatni, mint ahogy pl Én teszem a 2009-es gépeket a 2011-re. Nem sok mindent kell átírni, de sajna nem tudom ezt még egyenlőre így előre. Ha át kell őket írni, akkor tuti hogy amint tudom, kiderítem az átírás módját és menetét, ahogy a 2009ről 2011-re történőét is.
Ugyanis, több 100 gigányi gépem és cuccom van a módokból, amiket szeretnék majd abban is használni. De, az se biztos, hogy sokat használom majd a 2012/13 verziót. Lehet inkább megvárom a javításokat, és pakkokat.
Mint pl a mostani utolsó, a Platinum verziót. 
Mellesleg meg, csak közlöm, hogy senki nem mondta azt, hogy 2 verzió jön ki egyszerre, hanem azért írjuk azt hogy 2012/2013, mert év végén jön ki, és lehet hogy itt Magyarországon lehet hogy csak 2013 év első fél évébe fog kapható lenni!
Tehát, ezt a tévhitet hogy egyszerre 2012 és 2013 verziót adnak ki, felejtse el mindenki aki így hitte, ugyanis 1 verzió jön csak ki, és ez a 2012. De mint írtam imént, azért írjuk 2013 nak is, mert lehet 2013 lesz itthon nálunk kapható. Ezt nem tudom, de remélem hogy nálunk is ki fogják idén Októberben adni, és nem csak 2013 elején.
Új hozzászólás Aktív témák

- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanis, több 100 gigányi gépem és cuccom van a módokból, amiket szeretnék majd abban is használni. De, az se biztos, hogy sokat használom majd a 2012/13 verziót. Lehet inkább megvárom a javításokat, és pakkokat.