Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Yettel topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Üdv.
Ha a szalag mellé,(bal oldalra) szinte közvetlen leborítod, a bálákat, akkor tudtommal
úgy is be lehet adni oda.
Ha letöltött mapon játszol, akkor viszont, kereshetsz másmilyen leadó helyeket is. mert sok féle van már. Van olyan mapom, amin egy Égető van, amibe be kell tolni a bálákat, és elégnek. 
-
klini
csendes tag
hali
most regisztráltam,és lenne egy kérdésem.elkezdem csinálni a GE-vel egy térképet,működik játszható csak az a bajom hogy a pda az eredeti térképet mutatja.
magyarul nem tudom hol járok éppen.hogy lehet szerkeszteni vagy módositani a pda térképet egy készitett map-ről.
előre is köszönöm.üdv:Zsolt
-
nepszter1
addikt
Hogyan tudok a játékba gépeket vásárolni ?
-
Pate'
csendes tag
kösz
-
Pate'
csendes tag
Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hoyg a bálákkal mit lehet kezdeni akár a gömb vagy a szögletesböl ha a szögletest össze szedem kocsival azt hova rakjam
-
Pate'
csendes tag
f
-
Pate'
csendes tag
t
-
Pate'
csendes tag
challenger a fészem Soós Patrik barátnömmel vagyok a képen neked mi?
-
Pate'
csendes tag
chalange nagyon szépen meg köszöném ! hogy ha szánál rám idöt
xfiréd van ? -
apach
senior tag
heh, de jó "csend" van itt. :S Ennyire ne hallgassatok.

No. azért jöttem hamar, mert nem rég, belinkeltem egy rámpának a linkjét, de nálam nem működött ma amikor próbáltam felcsaoltni gépekre. így, megláttam EZT az Újabb V2-es verzióját modhosteren, ami MŰKÖDIK MÁR!
A linkje: [link]
Ezt pl arra is használhatjátok, hogy a teheneknél a trágyát könnyebben pakolhassátok magasabb pótkocsira is pl! Ugyanis pár utánfutóval bajlódtam is még eleinte, mert még a Hanomag méretű homlokrakodóval se értem fel rendesen a pakolt pótkocsit. De jó másra is, pl bálákat lepakolni pótrol a leadónál a farmon. Feltolattok vele, és pont olyan magasságban lehet.
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Szia!
Hát ige. Ez így igaz ahogy leírtad! Amiket tudok, mondhatni, nagy részét vagy magamtól kerestem googleban, vagy ezerrel jártam a fórumokat és olvastam.
Többek közt pl erre az infóra is magam leltem rá, egy általam mondhatni rendszeresen ide be linkelt oldalon. Leírása szerint, azt az infót és letölthető pakkot, amivel a normál, (gyári méretű), mapot, át tudom 3-4 kattintással méretezni. Pedig, azt az oldalt már nagyon sokszor minden oldalát végig néztem, nem egyszer! És lám, most meglett. Lehet hogy eddig is ott volt, csak épp, nem értettem még ami oda volt hozzá írva. Leszedtem most nem rég, és lám, a Readme leírást elolvastam, és egyből rájöttem, hogy az ami hónapok óta kerestem rá az infót! Most már leszedhetek egy normál pl Multifruitos mapot, és 3-4 katt és már nem is kicsi, hanem 4 szer nagyobb a gyári map méretnél! De, pl azt is magam találtam meg, annak a leírását, hogy egy 2009-es játékba való gépet vagy eszközt, hogy kell átírni a 2011 re. Vagyis, ha nem írja át valaki a 2008/2009-módokat, akkor egyáltalán nem is használhatóak. Báár, így is nem 1-el megakadtam, mert nem mindig tudom rendesen átírni. Vagyis, most hirtelen már 2 sokak számára igen lényeges és fontos dologról írtam.
Szívesen leírom 100-szor is, de. Tessék venni a fáradtságot, és türelmet, és bele olvasgatni több fórumba is, vagy épp, ha módról kellenek oldalak, akkor ha lehet, ne csak én használjam a Google keresőt. Igaz, van mikor sokat unom magam, olyankor kapásból keresek is ami kell az illetőnek, de van mikor nincs hozzá türelmem és kedvem. 
A módok berakásáról viszont, legalább 3 szor írtam már itt fórumban, tehát, ha nem baj, többször had ne írjam már le! Mivel magam is látom, hogy nem igen sok az írás itt fórumban, így nem nehéz megtalálni az írásaim pl.
De pl ObiGabi írásait sem.Ismétlem, nem nagy baj hogy kértek, és szívesen is segítek ha tudok és ha tudom, hogy az illető maga is vissza olvasgatott fórumba figyelmesen. Ha lusta az illető visszaolvasgatni, akkor kérem, inkább Ne kérdezzen senkit.
Köszi mindenki. Tisztelet a kivételnek.
Gabi köszi az infót a gépről.
Ez az a dolog, amit nagyon is jól megjegyzek, azért, mert mindent amit tudtam kikapcsoltam, letiltottam stb azért, hogy ha lehet, senki se léphessen a gépembe bele. Én meg viszont, nem is tudom hogy kell más gépére lépni. Amúgy, az asszem más néven a távsegítség. -
ObiGabi
aktív tag
Kedves ifjú, titán farmerek!
Tudom, a mai rohanó világunkban az információ éhség egyre nagyobb és egyre gyorsabban akarunk hozzájutni, hogy aztán ugyan azzal a lendülettel megszabaduljunk tőle. De sok esetben azt látom, hogy az általatok feltett kérdésre már rég megszületett a válasz. Itt van előttetek, csak el kell olvasni. Igaz, ez kicsit több idő, mint leírni gyorsba egy kérdést és várni a megoldást. Ne legyetek lusták - tisztelet a kivételeknek! - , lapozzatok vissza, akár az első oldalra és kezdjétek el olvasgatni a hozzászólásokat! Nem kell minden egyes szót elolvasni, elég ha beleolvasol és már tudod, hogy az-e a kérdésedre a válasz vagy sem.
Egyrészt így nem kell mindig ugyanazt valakinek századjára is leírni, másrészt az olvasással, kutakodással megszerzett információt jobban megjegyzi az ember, mint ha egy kész dolgot kap.További szép napot Mindenkinek!

-
ObiGabi
aktív tag
A Teamviewer egy jó kis program, számítógép távoli eléréséhez - magyarul is tud. Indításkor generál egy azonosítót és hozzá egy kódot. Ezt a két számsort megadod a másik gép előtt ülőnek (e-mail, telefon), vagy ő neked és máris fent van, ill. vagy a gépén. Így könnyedén el tudsz végezni beállításokat, vagy meg tudod mutatni, hogy mit, hol talál, anélkül, hogy hosszas levelezést kellene folytatnod.
-
Pate'
csendes tag
apach() nem tudnál nekem egyet véleltlen meg mutatni team wiwerel
?? -
Pate'
csendes tag
cs mindenki valaki meg tudná adni olyan oldalt ahol lehet modokat mapoakt letötleni
?? -
apach
senior tag
Csao. BOCS A HOSSZÚ SZÖVEGÉRT!!!!!!!!!
Először is, kell letöltened újabb módokat a Szimulátoros oldalakról, pl ezekről:
[link]
[link]Ezután megnézni, hogy Zip vagy Rar formátumban töltötted e le, majd ez után nyisd meg, nézz bele hogy nincs e a Zip mappán belül újabb 3 db zipes mappa. Ha Raros formátumban töltötted le, akkor csinálj egy üres mappát az asztalon, abba másold bele a Raros fájlt, majd a Winrar nevű programmal bontsd ki abba a mappába. Ezután mehet a Zip mappa be a mods nevű mappájába a játéknak.
Ha nincs Winrar nevű progid, akkor keress rá a google-n ki fog dobni több oldalnyit is, de magyart szedj le!!
Ha megvan és feltelepítetted a gépedre, akkor bontsd ki a mappába a Raros mappát, (vagy a Zipest ha van benne másik 2-3 vagy több zipes mappa).
Ezt úgy csináld, hogy a Rar fájlra jobb klikk, ezután a megnyíló ablakban klikk a:
Kibontás ide szóra, és ennyi a kibontás. A zipesbe 2 gyorsklikkel tudsz belenézni!
Az a verzió, hogy 1 zip mappába belecsomagolva még másik 2 vagy 3 Zipes mappa akkor szokott lenni, sűrűn, amikor pl Kombájnt töltesz le! Ugyanis, a Gép is külön Zip mappába van, meg a vágóasztal/asztalok, ugyanis van amelyik gépnél 4 Zipes mappa is van, HA, van hozzá Kukorica/napraforgó vágóasztal is! Ezekre figyelj! Ezek melé még 4-nek jön az utánfutója a gépnek, amire a vágóasztalt teheted. Így lehet 4 Zip mappa 1 Fő Zip mappán belül!
Viszont, ha van időd, olvasd el a korábban írt oldalakat is, mert már pl Én, személy szerint, többször írtam le ilyesmit mint amit most neked. Sőőt, sokkal bővebben is részleteztem ha nem tévedek.De még annyit, és erre főleg figyelj, mert ez hosszadalmasabb meló ha elrontod vagy ha nem figyelsz, mint ha elrontanál egy gép mappájának kibontását. ugyanis azt Újra könnyen le tudod tölteni, viszont ha egyszerre pl akár 2 gépet vagy bármilyen módot, legyen az egy vágóasztal meg egy vetőgép, ha egyszerre beteszed a 2-t és nekiáll a játék játszás közben érdekes dolgokat művelni, akkor gáz lehet a módok egyikével, vagy akár több móddal is amit betettél! Ezért tedd EZT amit most leírok!
Mint írtam fentebb, Zipes mappában tudsz csak játékba tenni módokat! Rar formátum nem megy!
Nah. Szóval. Amikor teszel be módokat, és többet is egymás után, akkor úgy csináld, hogy: pl: 1 kombájn, plusz az utánfutó és 2 féle vágóasztal, meg mondjuk 1 vetőgép.1-Tedd be CSAK a Kombájnt, majd zárd be a játék mappáját teljesen, és indítsd el a játékot, és teszteld a gépet durván 5 percen keresztül, közben néha hirtelen rántsd meg jobbra- balra az egered. Ezt azért szoktam, mert van amikor hirtelen mozdítani kell az egeret akkor lehet hogy megakadt a kamera nézet. Ezt lehet ezzel ellenőrizni.
2-tedd be az 1 pontban leírtak szerint az összes többi módot is, EGYENKÉNT tesztelve!
Vágóasztalt egy rendesen, akadás stb mentes Kombájnra csatold fel, és csinálj próba aratást pl. Ugyan ezt a módszert csináld pl egy Utánfutóval is, vagyis kapcsold egy deutz géphez pl, és max gázzal menj a játékban minden felé. De mielőtt a játékot elindítod, kapcsold ki a játék automatikus mentés funkcióját, mert akkor ezt is menteni fogja! tedd pl high verzióra.
Azt hiszem ennyi.

-
jbendi
csendes tag
Hali
Van 2 IFA ami a courseplay-ban nem tudja a konbájnkövetést(rossz kocsi ehhez a modhoz).
Ennek a megoldására szeretnék segitséget kérni. -
Pate'
csendes tag
Cs mindenki! fel tettem a farming simulator 2011 változatát. nagyon bejön.csak szeretném modolni mert nagyon tetszenek benne a modok. valaki meg tudná e mondani hogy lehet pl traktorokat be rakni meg egyéb dolgokat pl potkocsit stb aki tud segiteni legyne szvies segitsen . elérhetöségeim. XFIRE:patrikdp
-
apach
senior tag
Üdv mindenki.
hoztam nektek egy pici újdonságot, pontosabban szólva, a linkjét ahonnan leszedheti akinek kell.
Ez egy HORDOZHATÓ rámpa. Hordozható, vagyis, odamész egy homlokrakodóval az egyik feléhez, és csatolod, és viszed. Épp most akarom tesztelni játékban.
a link: [link]
használjátok egészséggel.
igaz, nem én csináltam.
remélem működik is (hordozható). 
-
apach
senior tag
válasz
TOTAL LOKI
üzenetére
Nem biztos hogy nincs rá megoldás, én inkább személy szerint azt mondom, hogy ÉN, nem tudok megoldást. Nekem mobil netem van, így lehet nekem azért akadt, de nem tudom. lehet, hogy valami beállítási dolog van benn. nem tudom.
-
apach
senior tag
válasz
gtesteban
üzenetére
Hali.
Ez sajna nálam is így történt amikor próbáltunk játszani sajna, sőőt, 3 an próbáltuk, kettőnknek akadozott a szerverindítónak viszont nem.

Viszont, most MINDENKINEK ÍROM EZT!!!!!!
Meg oldottam a Bad Allocation hibát elméletileg! A bad alloc, azért van, mert a játék, (legalább is egy fórumban ezt olvastam), szóval azért van, mert a játék, nagyobb memóriát akar igénybe venni a gépből, mint amennyit a gép alapból ad neki. ezért dob ki. most leszedtem egy programot, amivel 2 fájlját a játéknak meg lehet nyitni, és 3-4 kattintással ki lehet javítani. de. még nem próbáltam eddig játékban, hogy kidob e, mert épp az imént csináltam én is meg. az egész kb max 5 perc, 2 darab, 1 angol és egy német képekkel és leírással ellátott útmutató is van a letöltésben. viszont, lesz elvileg egy böngészőbővítmény a letöltésben és telepítésekor lehet bejelez a vírusirtó, ugyanis egy Babilon nevezetű böngésző bővítményre veszélyes izét írt ki!!!!!!!!!! erre majd nagyon figyeljetek oda!!!!!! karanténbe tettem, és a telepítést újra kezdtem, és ekkor már rendben ment nélküle minden. nekem AVG-van, eredeti. Vagyis, érdemes ezt feldobni addig a gépre, és a másik fajtát ami fent volt, addig kicsit leállítani hogy az esetleges program ütközéseket kikerüljétek!
Akinek kell a link, ahonnan a program letölthető és a használatával a játék 2 fájlja megnyitható majd javítható vele a játék, az írjon rám PRIVÁTBAN!!!!!!!!!!!!!
-
gtesteban
tag
Hello!
Volna egy kis problémám a Farmer Simulator 2011 platinum játékkal. Online szeretnék tolni ismerősömmel, ha én csinálok szervert akkor nála akadozik a játék de ha meg ő csinál egy szobát akkor meg nálam akadozik. A térkép amit használunk: OberpfalzMapV5.A kapcsolatot beállítottuk 6000-re de akkor sem volt jó egyikünknél sem. Ha magasabbra vettük a kapcsolat számot akkor iszonyatosan élvezhetetlen volt. Próbáltunk az International szerveren csinálni szobát ott sem volt jó, kipróbáltuk az európait de ott sem.
Ha tudtok segíteni vagy tanácsot adni,hogy mi lehet a probléma vagy,hogy mit kell beállítani azt nagyon megköszönnénk.Üdv: Pisti
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
gtesteban
üzenetére
Hello!
Ha tetszik az alaptérkép, akkor ez az átdolgozott változata is tetszeni fog. Hibátlan (nem generál bejegyzéseket a hibanaplóba), tartalmaz minden szükséges dolgot, viszont szükség van hozzá a DLC2-es csomagjára. Ha a platinium változatot használod, akkor működni fog. Az alap növényeken kívül burgonyát lehet termeszteni. OberpfalzMap V5
-
apach
senior tag
válasz
gtesteban
üzenetére
Én sajna nem, mert magamnak se találtam normálisat szinte még. A Gross_Kern_Land map van meg, azon játszogatok, de nekem csupasz kicsit még. Viszont, óriás map, és sokat lehet menni, meg aratni is bőven. Lehet ezt alakítom át magamnak, csak nem tudom hogy az úthálózattal mit kezdjek, mert a farmot nem akarom elrakni onnan ahol van. A többi nem izgat.
-
gtesteban
tag
Sziasztok!
Szeretnék letölteni egy olyan mapot ami hangulatos, átlátható, illetve, hogy ne legyen sok telepünk, hanem csak egy telepünk legyen a gépek tárolására.
Tudtok ajánlani valami jó fajtát?Előre is köszönöm a választ.
Üdv: Pisti
-
apach
senior tag
válasz
robigida's
üzenetére
Tessék:
ezt próbáld/ próbáljátok ki, én is most töltöm le épp.
[link]
most szedem le épp. de előre szólok, kicsit lassú a letöltés sebessége! durván 40 perc ez a map! de a kép alapján, tetszik nekem. a depositfiles oldalt fordítsátok le, nehogy elrontsátok mert orosz nyelvű ha jól gondolom! -
robigida's
csendes tag
valaki tud adi 1 linket ahol mapot tudok telölteni köszi
-
apach
senior tag
az nem fejbeverős smyle, hanem duplán sikerült betennem ezt a jelet )
és olyan, mint ha neki menne valamiféle falnak van nem tom. 
és a mostani pedig mindenkinek szól.

Találtam egy Fortschritt ZT pakkot. Dual felnik, fel le mozgatható utánfutó akasztó, vagy tudom is én minek nevezik, nyíló ajtók és hátsó ablak, stb.
Az egyik egy ZT 323-A típus,
a másik pedig egy ZT 325-A típus.
Nagyon szépek, csak egy kis bibi van velük de ettől tökéletesen használhatók szerintem. Mégpedig az, hogy a Key gombok közül a 7 és 8 gombokra 2-2 cucc van sajna beállítva, és pl ha a felniket váltom szimplára, vagy épp dualra, akkor az a pótkocsi vonó izé mint pl az ifákon van, az fel vagy le lép egyet. Van épp, van egy szélességet jelző kapcsolható tábla a hátsó kerekek felett, amin a világítás a 7 gomb nyomásakor bekapcsol vagy elalszik, viszont, sajna ez nyitja a Hátsó szélvédőt is ki. :S Ezeket akarom most kijavítani, mert a 323 típis amim volt már régebbről, annak a sebességi dolgait a modDesc ből, átírom ezekbe, hogy NE 40-el hanem 50-el menjenek mint az. Abba viszont, ezek egyikének a hang fájlját másolom át, mert hangos és nem is tetszik a hangja. Vagyis, hogy érhető legyen, van 3 darab Forts gépem. Mindjárt csinálok képet és megpróbálom feltenni ide az oldalra, báár, nem sikerült múltkor se szerintem. 
-
apach
senior tag
válasz
robigida's
üzenetére
Szia!
Nem, a tehenek maguktól tejelnek, neked nem kell semmit sem csinálnod velük, csak a vágott füvet és a silót kell vinni nekik és ennyi. De. Ha olyan a map, amibe szerkesztettek pl tejfelvevő és leadó úgynevezett "triggert" akkor neked kell a tejet is elszállítanod. ugyan ez van akkor is, ha pl a sörgyárnál beviszed az Árpát pl, viszont, haott is egy leadó és egy felvevő trigger van beszerkesztve, akkor viszont, egy olyan kocsival vagy póttal vagy akár hűtőpótos kamionnal neked el kell pl szállítanod a sört pl a Lidl-be, vagy stb. Attól függ, hogy hova tett a map készítője ilyen triggereket és hogy milyeneket. az alap, gyárilag a játékba tett 2 rakodó géppel, és a hozzájuk levő kanalakkal, fel KELL hogy tudd pakolni a silót vagy épp a trágyát a pótkocsira! A letöltött és úgy betett gépekkel és kanalakkal, már más a helyzet, ugyanis, nem sokkal lehet sajna pakolászni. Nekem pl a Platinum kiadás játék van már a gépen, mert lecseréltem a sima Farmer játékot.
-
robigida's
csendes tag
- és a tehén tejet magától ad vagy én kell vele csináljak valamit (ha én akkor hogy?)
- meg a trágyába beletudom merni a kanalat de a kanál üres lessz 2 kanál van de csak az 1 el próbáltam lehet hogy a másikkal lehet nem tudom ilyen utsch fahr trakrot amin elöl emelő van olyanom van s arra csak 1 kanál megy fel de veszek 290.000 $-étr alyan bálarakodót arra lehet felmegy a másik kanál NEM TUDOOM
R 
-
Tacsika
aktív tag
Na azért mert jó gyerekek vagytok adok egy igazán hasznos mod-linket.
Miután bemásoltátok, el kell indítani a mentéseiteket, aztán menteni. Ezután már tudni fogjátok hogy melyik mappát is játszátok éppen.
[link] -
gtesteban
tag
Szia!
Köszönöm szépen ezt a gyors választ, nagyon sokat segítettél
Most már úgy fogom belerakni a modokat ahogy leírtad és így biztos,hogy nem lesz vele gubanc.Üdv: Pisti
-
apach
senior tag
válasz
gtesteban
üzenetére
Hali. BOCS A HOSSZÚ SZÖVEGÉRT!!!!
Minden módot, csak és kizárólag, Zip mappás formátumút lehet betenni a mods nevű mappába, különben Error vagy Warning üzeneteket pakol be a játék a log fájlba, vagy épp, egyáltalán nem is jelenik meg akár egy Traktor, vagy akár legyen az egy Map, vagyis, érthetőbb nyelven, Térkép. De. Vigyázzatok hogy hány módot, és mikor teszitek be, mert ha netán 1 is lesz amelyik nem működik rendesen, akkor akadozni kezd a játék.
Vagyis.
-1. a letöltött módot ha rar formátumba van csomagolva, egy üres mappába másold át,
csomagold ki, a kicsomagoláshoz a Winrar nevű programot ajánlom, amit a Googleban meg tudsz/tudtok lazán keresni, és le lehet tölteni. De. Figyeljetek oda rá, hogy
magyar nyelvű legyen, ha nem tudsz/tudtok angolul!-2. Ha a kicsomagolás megvan, amit a fent írt progival nyitsz úgy, hogy jobbklikk a letöltött mappára, majd a "Kibontás ide" szóra kattintasz!!! Ekkor, oda fogja kicsomagolni abba a mappába, amiben a letöltött Rar formátum van.
-3. Ha ez megvan, akkor klikk a rar-os mappán kívül minden egyéb fájlra, mappára, stb, jobblikk a kijelölésre, aztán a másolás szóra klikk!
-4. Ezután menj a mods mappájába a játéknak, jobbklikk benne, vagy épp a mods nevű mappára klikk jobb egérgombbal szintén megnyitás nélkül, aztán klikk a Beillesztés szóra, és kész is. Ezután a játék mappa bezár, és játék indít.
)A módokat pedig, EGYESÉVEL TEGYÉTEK BE!!!! Vagyis, leszedtek egy Traktort, 1 kombájnt, akkor ne tegyétek be mindkettőt, csak az egyiket!!!! Minden egyes módot indítsatok el a játékban, menjetek vele össze vissza és teszteljétek hogy akad e stb, mert ha igen, akkor töröljétek is ki, mert akkor nem jó a gép. De ha egyszerre 2-3 módot tesztek be, és akad akár 1 is, akkor nem fogjátok tudni melyik a hibás mód, és szedhetitek ki az összes addig betett módot, és tehetitek be egyesével újra az imént írt módon, hogy kideríthessétek, a hibás!
Ezt MINDENKINEK ÍRTAM aki még nem tudja ezt. Remélem nem gond és érthető.

Neked vagy akinek módok vagy mapok kellenek, inkább írjatok ide, aztán aki amit próbált, és rendesen mennek, azoknak a linkjét beteszik/beteszem nektek ide!
Azért írom ezt, mert már nem 1 szer jártam úgy, hogy letöltöttem cuccokat aztán nem mentek rendesen.
-
gtesteban
tag
Sziasztok!
Sikerült megvennem a Farm Simulator 2011 Platinumot és az volna a kérdésem,hogy új térképeket,hogy lehet belerakni a játékba,hogy működjön?Üdv. Pisti
-
nevo
aktív tag
válasz
TOTAL LOKI
üzenetére
Multiban, ha host vagy akkor külön ki lehet választani a mod-okat amiket használni szeretnél. Ha valakihez csatlakozol, akkor nála kell legyen beállítva (amúgy nem is tudsz csatlakozni, ha nincsenek meg neked azok modjaid)
-
Challenger01
csendes tag
válasz
TOTAL LOKI
üzenetére
Szia!Nem a DLC packokat belehet tenni multiba is.Én beszoktam tenni és müködik multiban is.
-
TOTAL LOKI
tag
Sziasztok!
Mai nap folyamán sikerült megvennem a Farming Simulator 2011 Platinumot.
Kérdésem: karrier módba látható a sok-sok újdonság, de a multiba ezek már nem elérhetőek.
Szóval a platinum csak az egy személyes részre vonatkozik?előre köszönöm a felvilágosítást!
(amúgy a multi élmény)

-
Sárkánygriff
csendes tag
Ne haragudjatok, hogy itt kérdezem meg, de nem tudja valaki hogy lehet 2 player-ben játszani a Bleach vs crusade-t?
-
orixon
csendes tag
válasz
robigida's
üzenetére
-
robigida's
csendes tag
Valaki tud adni egy linket ahol mappokat tudnák ketölteni a játékba köszííí

-
apach
senior tag
hali
tesék egy Claas Lexion 770 kombi linkje.
ez az első egy Zöld fehér színű.
[link]ez a második fekete fehér színű.
[link]ahogy elnézem 23 fajta növényt képes vágni.
lásd:
maize, rape ,grass, wheat, barley, greenwheat ,oat, rye, mohn, cotton ,soybean, rice, sunflower ,maizev2 ,cannabis, potato, carrot ,sugarbeet, sugarcane, pea ,gelbbo ,soy ,triticale.
-
ObiGabi
aktív tag
Szia!
Ez az Agroliner HKD302 -höz mit szólsz?
-
quad35
csendes tag
Találtam!!!Ez nem az de hasonlít.Farmtech trailer.
-
apach
senior tag
válasz
gtesteban
üzenetére
Bannolva vagyis, Tiltva/Blokkolva! Már annak aki nem tudja mit jelent még.
De ne haragudjatok, ha Én nem sajnáltam a 6000 forintot a 3 darab eredeti játékra, a 3 ból 1 darab a Platinum kiadás, akkor nehogy már ne legyen pénz másnak is
Sokan pl a hibák stb miatt kérdezősködnek, panaszkodnak, aztán közbe meg kiderül a végén, hogy feltört a játéka, vagyis, nem eredeti. Az ilyenek bocs, de NE csodálkozzanak, és stb, mert a saját hibájuk hogy sajnálják a 2000 forintot egy eredetire.És még mindig amit ajánlok, az a Platinum kiadása a játéknak, mert 90% ban már kérik a mapok a DLC packok egyikét. Általában a DLC2 pack amit kér ahogy figyeltem. De, lehet tévedek.
-
quad35
csendes tag
Sziasztok!! Keresek egy pótkocsit.olyasmit mid az autosan D50 csak van a végén gabona cső .lehet váltogatni,hogy legyen vagy ne.Nekem fent volt a gépen és kitöröltem.Sajna végleg.Most meg nem találom.
-
-
gtesteban
tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem,hogy ha megveszem eredetiben a Farm Simulator 2011 Platinum Editiont-t akkor a hozzá kapott cd kulcsot csak 1 számítógéphez tudom felhasználni?
Ha szeretnék majd multizni másokkal akkor majd ők is feltudják telepíteni a játékot ugyan ezzel a cd kulcsal?Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv: Pisti
-
beluschi
tag
válasz
robigida's
üzenetére
Akkor te azt nem learatod, hanem lesilózod. A Krone BigX csak silózni tud. Kombájnnal tudsz aratni, csak a kukoricához való vágóasztal kell rá.
-
robigida's
csendes tag
azt szeretném kérdezni hogy amikor a kukoricát aratom hogy csináljam hogy el is tudjam adni a kikötőben??? mert amit aratok azt az állatoknak tudom csak adni(mien gombal vagy hogyan lehet átváltani) köszi

-
apach
senior tag
ÁÁh, azt abbahagytam mert valami gixer lett vele, úgyhogy egy újat kezdek majd. Most szedtem le egy 10 fruitos mapot, azt átméretezem a normál gyári méretről 4 szeres méretre, aztán nekiállok alkotni. Csak az Aszfaltos úttal lesz hosszú dolgom, mert majd át kell méreteznem 2 szer is. egyszer a normál méretről a 4szeres maphoz méretezem, nagyítom, utána elhelyezem a mapon, majd mentem. ezután fogom, és az út szakaszainak minden egyes darabját, az eredeti méretre, EGYENKÉNT vissza kell méreteznem, ráadásul, ki kell pótolnom is majd, mert a hosszából is majd vissza kell vennem a normálra, és így, sok helyen rések lesznek. Sajna ha ki van az úthálózat nagyítva, (amit egy leeremap) nevű mapról szedek ki amire az út már van téve. Vagyis, az Út hálózat lesz a leg nehezebb meló. Ahogy látom, a teheneknek ki van jelölve a karám területe, így azzal se igen kell bajlódnom, csak majd az úthálózatot át kell forgatnom is, hgy az a rész essen a tehenes részhez, ahova a farmor akarom letenni is.
Vagyis, a tehenek a farm mellett lesznek remélhetőleg. :S Ez igazából a leggázosabb meló egy mapban. A triggereket egyszerűbb beilleszteni. Most meglesem a letöltött mapot, hogy tényleg rajt e a tehenes rész, aztán kinagyítom. ami igazából csak 2-3 kattintás.
Töltöttem le PNG kép pakkot, amit csak be kell másolni a map01 sárga mappába, és kész is a nagyítás.
Aki ért a map szerkesztéshez és szeretné a linket, írjon rám privin!Mellesleg, nem nehéz amúgy egy új mapot is összedobni!
Énnekem mindig csak a map méretével van bajom.
Nekem az eredeti gyári map méret kicsi. Én szeretek sokáig menni a gépekkel, stb mert így fogy az üzemanyag is meg a pénzem is ezért. Emellett, minél nagyobb a föld, annál több trágya, permet stb kell és ez is sok pénzt szed le legalább. Mert hát, egy idő után, már annyi a pénzem sokszor, hogy nem tudom hova tenni. 
-
larpi
tag
-
apach
senior tag
Jessssssszz.
Sikerült végre Normál méretű mapból, 4 szeres méretűt csinálnom. 
Csak az a bibi, hogy a kész mapn ha pl, dombok, hegyek vannak, akkor eltünteti, viszont, mondhatni, minden más ott marad.
Nah meg annyi, hogy a terrain placc, a water rész alá süllyed, és azt, fel kell emelni a víz fölé, ami szintén sikerült. 
-
nevo
aktív tag
válasz
patrik9015
üzenetére
Gratula, itt a nyár így lehet gyakorloni például itt a tesztek kitöltésével
-
Tacsika
aktív tag
válasz
patrik9015
üzenetére
Használj helyesírás ellenőrzőt, így egyúttal tanulsz is!
(A böngésződben) -
nevo
aktív tag
válasz
patrik9015
üzenetére
Látom bűvült a lista egy 4-ik ponttal.
Szerintem azt sem tudja mit jelent
-
nevo
aktív tag
válasz
patrik9015
üzenetére
Szerintem ezt a témát itt lezárhatjuk, de azért nem ártana kicsit odafigyelni, hogy ki mit hogyan ír. (attól hogy fogszabályzód van, nem jelenti azt hogy nem tudsz helyessen írni, nem a kiejtéseddel van a baj hanem magával a nyelvtannal. Például ezzel: "fog szabájzó" mondanom sem kell hogy ezt is hibák tömkelegével írtad le)
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
hali.
No ezt szépen leírtad!
Ezt én is olvastam is már, mondták is, meg írták is fórumokban.
De mindig el felejtettem. 
Viszont, aki nem tapasztalt az XML cuccokban és stb, az bele ne nyúljon, főleg mentés nélkül, ha pl a játék cuccaiba nyúl bele. Ugyanis, akkor tökéletesen elintézik maguknak azt, hogy vagy szar lesz a játék, vagy pedig totál nem fog menni, és telepítheti újra fel. És, nem hiszem hogy hosszú aratások, stb után, olyan kellemes lesz mindent újra összeszedni. Én az írtakat meg tudom már csinálni, sőőt, mapot is egy egyszerűbbet össze tudok már dobni, de még mindig zavar ha valamit alkotok a mappákban.Aki meg érti a dolgokat, az sose felejtse el menteni az adott fájlt, mappát, stb az asztalra egy Üres mappába, aminek lehetőleg érthető nevet adjon, hogy tudja, ki ne törölje figyelmetlenül. (csináltam már sajna ilyet) Pont a jót töröltem ki a rossz helyett! Tanultam is belőle.
Aki nem tudná, vagy akit érdekel, annak ezt a progit ajánlom: Notepad++
ezzel szépen átláthatóak a sorok, stb! -
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Egy kis infot osztanék meg Veletek, de szeretném kiemelni, nem saját érdem. Ennek ellenére úgy gondolom, lesz, aki hasznát veszi.
Szóval: a pénz szerzésnek a termény eladáson kívül van más módja is, léteznek különböző modok, melyekkel egy kattintásra növelhetjük a tőkénket. Így hamar hozzá juthatunk egy nagyobb, szebb, jobb, drágább géphez. De mi a helyzet a terményekkel? Teszem azt ki akarok próbálni egy új hígtrágyaszórót, hogy nem generál-e a log-naplóba hibákat, de nincsenek tehenek, így nincs trágya sem. Megoldás:
1 indítsd el a játékot
2 indíts egy új karriert az alaptérképpel (persze lehet mással is, de ez tuti hibátlan és hamar elindul). 6 lehetőség van, legyen a 6. játékmentés
3 miután elindítottad csinálj egy mentést és lépj ki az egész játékból
4 navigálj ide:
C:\Users\"felhasználónév"\Documents\My Games\FarmingSimulator2011\savegame6
5 nyisd meg pl. a jegyzettömbbel a "careerSavegame.xml" fájlt
6 mindjárt az első sorban találsz egy ilyen bejegyzést: money="6000" Gondolom ismerős ez a szám, ez az alaptőke. Tégy hozzá két nullát és máris gazdag vagy.
7 néhány sorral lejjebb a tehénkék számát láthatod: numCows="0"
8 még lejjebb találkozol "fillType" kezdetű bejegyzésekkel, pl.: fillType="liquidManure" amount="0.000000" Ez a folyékony trágya, ezt kerestük. Írjuk át az idézőjelek közötti számot mondjuk 80000 -re. (A számsorban a pont a tizedespont, de gondolom erre rájöttetek.) Ugyan így lehet növelni a terményeket is.
9 mentsd el a változásokat, zárd be a fájlt és indítsd el a játékot, majd - jelen esetben - a 6. játékmentést betöltve láthatod az eredményt.A kezdő gazdálkodóknak fenti sorok tabu! Tessék szépen modok és csalás nélkül, vért és verejtéket izzadva megtanulni, megtapasztalni, milyen nehéz a gazdálkodás!

Bízom benne, hogy érthetőek fenti sorok.
További szép napot! -
apach
senior tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Szia!
Nincs! Minek, ha ki van adva magyar nyelven Magyarországon is?

De, mindenkinek csak az eredetit, vagyis a NEM feltört és valahonnan leszedett játékot ajánlom, mert sok hibát csinál a feltört játék!!Több fórumon is láttam már, és tapasztaltam is az írásokból, hogy kérdezgettek minden félét, hogy ez mitől van az mitől van stb, aztán kérdeztük, hogy feltört vagy eredeti a játék? Írta hogy nem eredeti, aztán már meg is volt a gondjainak okozójának a 3/4-e! Nem is ez a gáz, hanem az, hogy 2-3 oldalakat totál feleslegesen ilyen miatt tele írtunk!
Emellett. Mindenkinek, inkább a Platinum kiadást ajánlom, mert a 3 DLC pakk benne van, ami mostmár nagyon sok, mások által csinált és letölthető mapokhoz kell!!
Nekem is van 6 map, amiből h jól emlékszem, akkor 5 map kéri a DLC pakkok egyikét. Vagyis, a játékba belép, és betesz a kiinduló helyre a mapra, de ott megáll a játék, és kiírja hogy hiányzik az XY DLC pakk. Egyszóval, játszhatatlan. -
nepszter1
addikt
magyarosítás van a játékhoz?
-
apach
senior tag
válasz
patrik9015
üzenetére
Ez egy New Holland gép, és ELLENSÉGEK a Claas gyárral!!!
Másik pedig, hogy a gyári járékban egyáltalán NINCS Claas gép, semmilyen Claas gép nincs, ugyanis, CSAK Deutz Fahr gépek vannak benn a gyári játékban! Ha másmilyen van benn, akkor azt, már Te tetted akkor bele! -
apach
senior tag
válasz
patrik9015
üzenetére
A New Holland az NEM Dominátor basszus. Tudsz Te olvasni waze? :S
Fogd már fel, hogy a Dominátor, az csak EGY TÍPUSA VOLT A CLAAS GÉP gyártásnak,
mint pl az Opelnél a Calibra vagy az Astra, Vectra, stb. Baromira NEM ugyanaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Értesz??? Úgyhogy a Dominátorozást fejezd be, mert unalmas. :SDe ha kell, szólj, és adok neked olyan linkeket, amiken CSAK Dominátorok lesznek. Ugyanis, Pl: a Claas Lexion 770-es gép, NEM Dominátor!!!!!!!! És a New Holland meg a John Deere meg SOHA NEM lesz Dominátor!
-
apach
senior tag
Hali.

Látom nem bírtad sokáig. Azt hittem én leszek majd az első, aki az írására megjegyzéseket fog tenni, de látom, én erősebb idegzetű vagyok.

De ez még nem semmi, mert Te/Ti láttatok már John Deere Dominátor kombájnt?? Mert én NEM.
Én csak a Claasnál tudtam eddig azt, hogy a Dominator az EGY RÉGI gyártású, és mint pl az Opel autónál van a Calibra vagy az Astra. Ugyan ez van a Claasnál is. Mondjuk azt, hogy a Claasnál a (Calibra) a Dominator, az Astra pedig a Claas Mega. 
Mellesleg, nem cikizni meg stb akarok, de jó lenne ha rendesen írna.

Még jó, hogy a párom nem olvasta el még hogy ír, mert 24 évesen szívinfarktust kapott volna!!

-
happci
csendes tag
válasz
patrik9015
üzenetére
Nem mondták még neked hogy fantasztikus a helyesírásod

Sírhatnék jön rám mikor a hozzászólásaidat olvasom
gombány ---> a mi nyelvünkön kombájn (ez csak egy a sok(k) közül) -
patrik9015
csendes tag
http://lsportal.hu/page.php?40 ezt mindenkinek ajánlom aki szereti a gombányt(dominátor)-t
-
-
patrik9015
csendes tag
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Igen igen, ez az a Cukorrépa mód pakk.
de nem tettem mindent be.
(még)!
De még visszateszek pár gépet. Utána törlöm majd a log mappában a logot, és megnézem hogy mire ír ki Errort vagy mi az. :S valami pótnál vagy nem tom minél írt egyet ki. :S
Mellesleg, mindkét tanácsolt módot leszedtem.
Meglátom melyik lesz jó.
Láttam amúgy én is egy pótot, csak az egy HW forgózsámolyos pótra volt alkotva fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- OLED TV topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha letöltött mapon játszol, akkor viszont, kereshetsz másmilyen leadó helyeket is. mert sok féle van már. Van olyan mapom, amin egy Égető van, amibe be kell tolni a bálákat, és elégnek.

Ez az a dolog, amit nagyon is jól megjegyzek, azért, mert mindent amit tudtam kikapcsoltam, letiltottam stb azért, hogy ha lehet, senki se léphessen a gépembe bele. Én meg viszont, nem is tudom hogy kell más gépére lépni. Amúgy, az asszem más néven a távsegítség.

az nem fejbeverős smyle, hanem duplán sikerült betennem ezt a jelet )

ez fent van modhoster.de és modhoster.com oldalakon is.