Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz sarkany92 #1917 üzenetére

Hali!

Figy, az előző hozzászólásomban írtam le 1-2 dolgot egy másik tagnak, aki szintén írt neked.
    Vagyis.

1. A proci Bőven elég!!!
    2. A ramokra tippelek első sorban,
    3. Ha a ramok giga mennyisége jó, akkor hibás gép miatt IS akadhat a játék!

A 3 verziót, úgy teszteljétek le, vagy, úgy tesztelje le, hogy a GYÁRI eredeti pályát indítja el, és egyenként vegyen és menjen a gépekkel, miután ez megvan, egy ALAP GYÁRI Deutz géppel tesztelje/teszteljétek le az esetleges ekéket, boronákat, és hasonlókat. De.
    Abból, hogy amiről most írok gép, ami a páromé, 2 gigányi, 800MHz rammal megy és dualos procival. (régi gép már pedig), NEKEM IS AKAD ezen a gépen a játék! Ez tippem szerint azért lehet, mert kevés lehet a ramok giga mennyisége, vagyis, ezen XP fut, ami nem használ sok memóriát. Vagyis, szerintem először tegyen bele minimum 2 gigányi ramot még, és utána hajtsa meg.

Ha nem a ramok miatt van hogy kevés a giga, hanem mástól, akkor sem járt rosszul a beruházással, mert így legalább várhatóan a 2012-es Új Farmer Simulator játék is el fog szerintem futni rajta. :) De, ha nem is ezt vesszük, akkor is! Sok mindenre jó ám ha sok ram giga mennyiség van a gépben! Én már csak tudom! ;) a Farmer Simulator 2012/2013, IDÉN Októberben várható a piacon, ha érdekel. Ajánlani tudom a gépek és cuccok bővülése stb miatt, emellett, sokkal több minden lett már benne. :) Persze, ez is NEKÜNK EREDETI játékot megvásárlóknak lehet köszönni, mert a MI pénzünkből tudták fejleszteni részben jobbá az Új játékot!

Visszatérve erre a gépre, netezni nem is tudunk, mert fagyni kezd a gép miatta. Vagyis, ha játszani akarok, akkor a netről, vagyis a böngészőből teljesen ki kell lépni. Báár, a Facebookot még elbírta. :) Többet sajna nem! Tehát, EBBŐL hiszem én azt, hogy kevés a ram giga a gépünkben nekünk is. A saját gépem, már 3 szor brutibb ennél! ;)

Új hozzászólás Aktív témák