Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz ObiGabi #1968 üzenetére

Szia!

Hát, a hangjukat nem igen tudom hogy milyenek, de szépen kanyarodnak, sok a világítás a Scaniákon elöl hátul, sőőt, a Peterbilt Trailere olyan, hogy van a hátulján, az ajtókon egy autó képe, és úgy van megcsinálva, hogy amikor be van kapcsolva a világítás (este), akkor a kocsi (a kép) lámpái is világítanak. :D K...a jó. :) Egyszóval, a hangjukon kívül, a képen látható nevezzük Paknak, mindegyik része szépen működik, kanyarodik, nem akadozik a játék, stb. Ezt A gyári alap mapon teszteltek mindegyik, még a trakeszok is. Hozzáteszem, hogy a Gép, 2 gigányi 800MHz-s ramokkal van, és dualos 2.51 gigás procival, IDE-s 40 gigás wonyóval, Gainward 512-es passzív vidi kártyával. Vagyis, mondhatjuk azt, hogy kőkorszaki gépen teszteltek. :) Én is vadászgatok géprekre, de az 1:1 es méretarányos cuccokat utálom. Vagyis, pl az MTZ packot a Modhosterről leszedtem, szépen mentek is stb stb, mondhatjuk hibamentesek, de 1 a baj velük. Az, hogy 1:1 méretarányosak, és az eddigi cuccaim közt nem passzolnak. Ez a bajom velük. Leszedtem 2 Scaniát is, de azok is 1:1 es méretűek voltak így töröltem inkább. Még annyit, hogy a képen látható Trailerek hátsó vége hirtelen kanyarodáskor sem repkednek ki egyik irányba sem. Legalább is így emlékszem, meg hát, alapból meg se tartottam volna Őket. :)

Áh. És még 1. Van a Kék-Fehér Scania a hozzá való Trailerrel. No már most. Azt a trailert, én kerestem hozzá, és Én tettem rá a Scania Zip mappájába tett Trailer skin-t. :)
    Majd lesznek még egyéb képek is a többi cuccomról. ;)

A Peterbilt Kamion-Trailer mellesleg, egymáshoz passzol, vagyis, a 2 cucc, 1 be tartozik a készítő által! A többit Én állítottam össze. A Zöld Trailer egy Bóvlibb Merci Actrossal van Packba csomagolva eredetileg, de a mercinak csak a Világítása a luxus. :D Ellentétben a Scaniáknak, amiknél elől 3 féle világítása/helyzetjelző fénye készült. Emellett, Pl tolató vénye is van nekik. A Peterbilt gép kicsit keveset tud ilyen szempontból, de kifogástalan a működése nálam! Pontosabban írva, mondhatni mindegyik, a képen látható szerelés kifogástalan igazából NEKEM! :) Ti meg majd tesztelitek, amint fel tudom tölteni az oldalra, ahova Te is Gabi regisztráltál. :)

Új hozzászólás Aktív témák