Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
sarkany92
üzenetére
Hali!
Figy, az előző hozzászólásomban írtam le 1-2 dolgot egy másik tagnak, aki szintén írt neked.
Vagyis.1. A proci Bőven elég!!!
2. A ramokra tippelek első sorban,
3. Ha a ramok giga mennyisége jó, akkor hibás gép miatt IS akadhat a játék!A 3 verziót, úgy teszteljétek le, vagy, úgy tesztelje le, hogy a GYÁRI eredeti pályát indítja el, és egyenként vegyen és menjen a gépekkel, miután ez megvan, egy ALAP GYÁRI Deutz géppel tesztelje/teszteljétek le az esetleges ekéket, boronákat, és hasonlókat. De.
Abból, hogy amiről most írok gép, ami a páromé, 2 gigányi, 800MHz rammal megy és dualos procival. (régi gép már pedig), NEKEM IS AKAD ezen a gépen a játék! Ez tippem szerint azért lehet, mert kevés lehet a ramok giga mennyisége, vagyis, ezen XP fut, ami nem használ sok memóriát. Vagyis, szerintem először tegyen bele minimum 2 gigányi ramot még, és utána hajtsa meg.Ha nem a ramok miatt van hogy kevés a giga, hanem mástól, akkor sem járt rosszul a beruházással, mert így legalább várhatóan a 2012-es Új Farmer Simulator játék is el fog szerintem futni rajta.
De, ha nem is ezt vesszük, akkor is! Sok mindenre jó ám ha sok ram giga mennyiség van a gépben! Én már csak tudom!
a Farmer Simulator 2012/2013, IDÉN Októberben várható a piacon, ha érdekel. Ajánlani tudom a gépek és cuccok bővülése stb miatt, emellett, sokkal több minden lett már benne.
Persze, ez is NEKÜNK EREDETI játékot megvásárlóknak lehet köszönni, mert a MI pénzünkből tudták fejleszteni részben jobbá az Új játékot!Visszatérve erre a gépre, netezni nem is tudunk, mert fagyni kezd a gép miatta. Vagyis, ha játszani akarok, akkor a netről, vagyis a böngészőből teljesen ki kell lépni. Báár, a Facebookot még elbírta.
Többet sajna nem! Tehát, EBBŐL hiszem én azt, hogy kevés a ram giga a gépünkben nekünk is. A saját gépem, már 3 szor brutibb ennél! 
-
Tomcsi2012
tag
válasz
sarkany92
üzenetére
Nembiztos hogy proci,bár lehet köze hozzá,igy nehéz eldönteni,hogy ki kinek az okozoja,vagy miért,hogyan.Sok tényezöje lehet a dolognak,de leginkáb a MHZ folyásolja be a játék menetét.A gépnek a fö eleme ami befolyásolja a dolgokat maga a proci sok MHZ val és 1 hozzáillö alaplappal,majd ezekre épitjük a töbi dolgokat,ram,vidi kártya és stb.
Ha veszünk 1 játékot,mindig a gépünknek a teljesitményét kel nézni,hogy nelegyen gond mikor feltelepitem a játékot.A 2 öt mindig egyeztetni kel a gépét és a játék teljesitményét.Vanak már 1 magos procik,ami sokkal többet lead,mind MHZ,mind amit leirtál.Soknál az a baj,hogy mindent játékot megvesznek és soha sem egyeztetnek a gép teljesitményével és mikor elindul a játék akkor döbenek rá,hogy valahogy nem ugy megy ahogy kéne.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De, ha nem is ezt vesszük, akkor is! Sok mindenre jó ám ha sok ram giga mennyiség van a gépben! Én már csak tudom!
a Farmer Simulator 2012/2013, IDÉN Októberben várható a piacon, ha érdekel. Ajánlani tudom a gépek és cuccok bővülése stb miatt, emellett, sokkal több minden lett már benne.