Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atis27
csendes tag
Megoldódott az eltünt tehenek ügye !!

vázolom !
a játék alapból német nyelvű de volt egy angolosító pack a cd-n na itt a gond míg német addig van boci amint angolosítom a bocik eltünnek a ketrecből !
magyarosítás-t nem tud valaki hozzá ? hátha annál nem tünnének el a múúúk

-
anita0506
csendes tag
Sziasztok ! Azt szeretném megkérdezni nem -e tudja valaki hogy honann lehet letölteni a játékhoz kiegészítőket. Nekem főleg vetőgép kellene. Előre is köszi
-
Atis27
csendes tag
Hellósztok !

lenne egy kis problémám a tehenekkel hiába veszem meg őket a ketrecben egy tehén sincs annyi se pedig leveszi az árát is a kp ból meg írja hogy 12 crow om van akkor hol a pibe vannak ?????????
lehet hogy IT felsugározta őket ?
valaki találkozott már ien gonddal? -
nevo
aktív tag
Ajánlom mindenki figyelmébe az új update patch-et
-
zoli03
őstag
Torrentet, letöltéseket természetes hogy leállítjuk, megérezni, ha megy valami. De találtunk egy másik széles kultit, azzal nem akad, csak a másik sokkal jobban nézett ki.
-
Sanya595
senior tag
Hát Én ilyen széles kúltival nem foglalkozom.
Múltiba meg alapból nem teszek nagyott,mert ott ugyis többen vagyunk és halad rendesen.
A képedböl is látszik,hogy 3-an vagytok és egyszere akarjátok megcsinálni a földet.
Persze jó amikkor gyorsan haladst,de pl Én a harmadik traktorral már a vetögépett húznám.Amúgy fasza kép.
-
zoli03
őstag
Tudtok ajánlani valami jó széles kultivátort (multira kéne)? Kompaktomat K1250 & K1570 (MP)-t próbáltam, de mintha kicsit akadt volna a játék tőle.

-
Sanya595
senior tag
Megint jött egy új gép.

-
zoli121
aktív tag
Szép nagy

-
Sanya595
senior tag
Egy kis kedvcsináló : Megjött az új pótkocsim.

-
zoli121
aktív tag
Igen sikerült

-
Sanya595
senior tag
-
Sanya595
senior tag
Bármilyen segitség kell irjatok bátran.Már a 08-óta használom.
Zoli
Eredeti mapott használsz? -
zoli121
aktív tag
Nem sikerül a szart belerakni a kanálba

-
zoli121
aktív tag
Köszönöm a segítségeket

-
nevo
aktív tag
Van a farm mellett (ahol a tehenek vannak elkerítve) egy nagy tároló amiben a híg trágya foglal helyet ha már van benne valami akkor állj mellé egy permetező adapterrel vagy egy tanker póttal és meg tudod tölteni vele. A kukoricát oda tudod kiborítani ahova a vágott füvet is kell.
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Hogyan tudom odaadni a teheneknek a silózott kukoricát? Trágyaszórót hogy tudom feltölteni? -
zoli121
aktív tag
A repce jele egy kinyílt kalász.
-
obeni
csendes tag
Sziasztok!
Én még új vagyok ebben a játékban. Azt szeretném megtudni, hogy a vetésnél melyik a repce jele?

-
bnorbert989
tag
Ma csinálok szervert.Tegnap játszottam egy gyerekkel azt mondta hogy no lagg meg semmi.Akinek van kedve jöjjön 6 kor.A SZoba neve Ph a jelszó pedig :paraszt

Módokat addig keresek hogy azért ne alapoon induljunk és meglátjuk majd mennyire lesz laggmentes!

-
nevo
aktív tag
Szerintem Te a kultivátorra gondoltál

Ha jobban megnézed akkor a kultivátorban az első sorban ekék találhatóak, utána pedig a talajegyengetők, ez egy praktikus eszköz és sokkal gyorsabb mint a sima ekézés, tehát elegendő a kultivátorokat használni. Azonban ha több táblát akarsz egybekötni akkor a földutakat meg tudod szüntetni ha ekével rámész, így két különálló táblából csináltál egy teljes egészet, valamint a füves részeket is így foghatod be egyéb kultúráknak. -
bnorbert989
tag
Boronának hívják.Általába a Real Life-ban először felszántják a földet majd boronával átmennek rajta!(ha jól tudom,falun nevelkedtem de ott csak disznó etetés volt
)Lényeg a lényeg szerintem itt nincs sok különbség.Eke után is tudsz magot vetni,meg ha boronával átmész rajta akkor is
-
Eagl3
veterán
Szevasztok virtuális paraszt társaim!
Lenne egy kérdésem, vannak ugye az ekék és a föld korrektorok vagy mi a pontos neve (még nem vagyok túl jó paraszt)... szóval mi a különbség? mindegy melyikkel készítem elő a földet a vetéshez vagy esetleg előbb fel kell szántanom aztán végigmenni rajta azzal a a másikkal?
-
bnorbert989
tag
Configom az aláírásomba

Holnap megjön a gépem a szervízből,délelőtt dolgozok,utána ha van kedvetek este fele csapathatunk egyet

-
-
Robar
csendes tag
Helló mindenkinek!
Volna egy kis problémám a programmal kapcsolatban. Mégpedig az, hogy hogyan lehet kikapcsolni a játék alatt azt az idegesítő zenét. Ha valaki tudja, és leírná, nagyon megköszönném. Jó termést mindenkinek.
-
zoli03
őstag
Konfig az adatlapomon, Win7 32 bit, 1920x1080, magas részletesség, 2x élsimításás, 2x anizo. 30-40 fps-sel megy, sokszor 25-re leesik, néha alá, de nem érezni annyira, hogy igen zavarna, bőven játszató.
Inkább az a zavaró, hogy pár modot berakok, és játszhatatlanul akadni kezd a játék, max 5-10 fps. De szerencsére csak kevés modnál volt ilyen eddig. -
Fényhozó
tag
Látom kezd benépesülni a kis totyik, ennek örülök.
Jó látni, hogy mekkora rajongótábora van ennek a sorozatnak. Én jómagam feltettem a 2009-es verziót, mert az sokkal optimalizáltabb, nekem ugyanis single playerben is akadozott a 2011-es.
Ki milyen géppel tolja, derítsük ki mi az ideális masina ehhez a játékhoz.Én egy E5200-at raktam alá 3.0Ghz-re húzva, egy 512 megás 9600GT-vel. Memóriából pedig 2Gigám van, 800Mhz-en mennek. Xp-n játszom a játékot.
1280x1024-ben max. beállítás mellett szűrők bekapcsolva bizony néha be be röccen a 2011-es verzió. FRAPS-al mérve olyan 15-40 Fps között ingadozik a játék. És ez az ami idegesít, mert miért ingadozik ekkorát? Néha leesik 10Fps-re is egy pár pillanatra. Mi a kevés neki, a memóriám? A 2009-es ugyenezen beállítások mellett vajsimán fut, soha egy röccenés.
Halkan merem csak megsúgni, nem sok különbséget látok a két verzió között grafikailag, talán a fény-árnyék kezelés, meg a speedtree szebb a 2011-ben, de a textúrákon semmit sem csiszoltak, való igaz nem is nagyon kellett.
Érdekesség még, hogy a szűrők kikapcsolásával sem nő olyan nagyot a sebesség, igaz ami igaz sokkal rondább sem lesz a játék.Várom az észrevételeket.
-
nevo
aktív tag
Nem is tudom én egy 15/1,5 megás nettel rendelkezővel játszottam és bizony akadt, de csak nagyon kicsit, olyan mintha az ember egy szarabb videokártyán akarna egy jobb játékkal játszani, elmegy de egy idő után azért zavaró
Remélem optimalizálni fogják és úgy majd sokkal élvezhetőbb lesz. -
zoli03
őstag
Tegnap játszottam multiban. A hostnak 10/1 megabites netje volt. Eléggé akadt, szóltunk neki, kiderült hogy tesója torrentezik a másik gépen. Miután leállította, alig akadt, nem is volt zavaró. Igaz néha beakadt, de 6-an voltunk. Miután csak ketten maradtunk, utána tökéletes lett, semmi akadás nem volt.
-
nevo
aktív tag
válasz
bnorbert989
üzenetére
Külön olyan hogy patch betöltés az szerintem nincs kevered a mod betöltéssel

patch-et külön kell feltelepíteni és azt a játék indulásánál látod a bal alsó sarokban hogy milyen verzió fut. -
bnorbert989
tag
Igazából én még nem játszottam multiba,megvettem de fentebb említettem miért,de ha jól tudom az alap patch az a 1.2-es(javítsatok ki ha tévedek),de esetleg nincs újabb patch amiben esetleg ez az akadás fixálva lenne?Ha jól tudom akkor van ott egy olyan gomb hogy patch letöltése(egy pillantást vetettem rá)Természetesen bent a játékban értem a multiplayer résznél..
-
zoli03
őstag
4 mbps/256 kbps-os netem van, nekem is akad. De amikkel játszottam játékokkal online, azok nem akadtak, szóval a játékkal lesz a gond. Bár annyira nem zavaró, még játszható.
-
nevo
aktív tag
válasz
bnorbert989
üzenetére
Most kipróbáltam több teremben is és sajnos nekem mindenhol akadt, beszéltem több játékossal is és ők is azt mondták hogy akad. Igaz ettől még lehet játszani, de nem olyan jó, engem zavar. De ha host vagyok akkor gyönyörű minden, de aki hozzám kapcsolódik annál is szaggat egy kicsit, hát ez van. (nem hiszem hogy nem lenne elég egy 4/1Megás vagy egy 15/1Megás net, bár lehet hogy az az 1 mega nem vékony)
-
bnorbert989
tag
Én is valahogy úgy tudom,hogy nem a saját netemet használja hanem a központi szervert és az adott hostolónak csak az a feladta,hogy beengedjen playereket meg természetesen azért hogy játékot indítson.Sebaj majd meglátjuk,
Két embert pluszba még tudok hivni ,de ahogy emlitettem csak következő héten tudok mivel a gépem szervízbe van és az öcsém gépén nem igazán akar menni,és nem is erőltetem 
-
nevo
aktív tag
válasz
bnorbert989
üzenetére
Elvileg egy központi szerverre csatlakozik mindenki és ha már van legalább 1megás feltöltésed akkor probléma nem lehet
-
bnorbert989
tag
Gondolom a Hostnak,elég jó nettel kell rendelkeznie,sajnos az 5mb-netemmel nem szívesen lennék host

Köv héten benne vagyok a Multizásba,majd irok ide,délután leszek elérhető

-
nevo
aktív tag
Egy hibája van a játéknak, hogy ha nem host gép vagy akkor akadozik egy kicsit, gondoltam segít az update, de nem nagyon segített (igaz már fele annyira akadozik), de így már jó, egész élvezhető
-
nevo
aktív tag
Mi is ma vettük meg a játékot és multiban nyomjuk nagyon jó, sokkal gyorsabban lehet így végezni mindennel, ha valakinek van kedve akkor nyomhatunk egy nagy multit
-
zoli03
őstag
válasz
bnorbert989
üzenetére
Én benne lennék a multiban, csak még kicsit tapasztalatlan vagyok, most kezdtem 1-2 napja én is.
-
bnorbert989
tag
Sok PH-s,illetve Gamepod-os játékos van más játéknál,grid cod stb,lehetne ebből a játékból is egy,én már megvettem ,de most itt áll a polcon mivel a gépem hétfőn érkezik meg szervízből
Ha van valakinek kedve akkor verethetjk multiba 
-
Fényhozó
tag
Köszönöm a segítséget, már mindent kitanulok lassan a földművelés szakmában.

Azt esetleg nem tudod, hogy hol lehet átírni a modok árait?
Mert engem idegesít, hogy a modokat mindíg 0 pénzért lehet megvenni, én szeretek megküzdeni a dolgokért, hisz ez adja a játék sava borsát.
Számomra az a játék lényegét veszejti el, ha mindent ingyen megkapok már az elején. -
nevo
aktív tag
Semmi gond, addig jó amíg tudok segíteni

Szóval a tehenek nagy falat azt csak megfelelő gépparkkal lehet csak bevállalni.
Kell egy fűkaszáló, ezt össze kell gyűjteni (lehet bálázóval), majd az összegyűjtött takarmányt így az istálló mellé tudod szállítani és ott kiönteni egy betonnal lezárt helyre, azt hiszem mellette vagy a trágya tároló is, ami hasznos majd később a földeken. A fejéssel nem kell foglalkozni, mert minden reggel 8-kor jön a tejes kocsi és elviszi a tejet az üzembe feldolgozásra. Plusz takarmány lehet az, ha a kukoricát aratod és rögtön takarmánnyá alakítod (azt hiszem van is egy ilyen tanuló pálya amikor a kombájn mögé egy pótkocsit kell kapcsolni és rögtön a csévélés után a takarmányt kidobja a pótkocsira --> ezzel is csak az a baj hogy baromi drága hozzá a felszerelés) Tehenek tartása előtt legyenek meg a megfelelő cuccaid, mert így sokkal könnyebben megy minden, ja és amúgy a fűkaszálásnál ha begyűjtötted bálázóval vagy rendezővel akkor a területen újra nő a zöld arany
-
Fényhozó
tag
Ezt is sikerült megoldanom, köszönöm a segítséget.

Hanem még nincs ám vége,
most a tehenekkel tökölök.
Hogyan tudok nekik enni adni? Azt tudom, hogy füvet vagy lucernát, esetleg silózott kukoricát lehet nekik enni adni, de lucerna nincs az alap mapon, fű van de nem tudom learatni, a silózást pedig nem tudom hogy kell.
Fejéshez nekem kell beterelni őket a gépbe, vagy bemennek maguktól is?Jó sok gondom van tudom, de a fórumokon nem túl segítőkészek, így ritka kincs nekem egy olyan ember mint te, aki nagy tapasztalattal bír a játékról, előre is köszönöm a segítséget.

-
nevo
aktív tag
új játék kezdésénél rögtön fel kell ajánlania a választható térképeket. A dokumentumok alatti játék mappába kell bemásolni: Documents\My Games\FarmingSimulator2011\mods\ ide kell kicsomagolt formában, ez alá betehetsz egy másik mappát is és oda pakolhatod a cuccokat külön külön (pl: egy traktornak több különböző fájlja van, így jobb egy mappában látni mint ömlesztve az összes többi között)
-
Fényhozó
tag
Köszönöm, időközben rájöttem. Most a új térkép berakásával szöszmötölök, elvileg azt mondták más fórumon, hogy csak a C meghajtón levő mods mappába kellene bemásolni, utána új játék indítása mellett lehet választani a mapokból.
Nos, nekem nem igen akar összejönni. Bemásolom a mods mappába, elindítom a játékot, új játékot kezdek, de csak az alap mapon kezd, semmiféle választási lehetőséget nem kínál fel. Erről tudsz valamit? -
Fényhozó
tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék minél többet megtudni erről a remek kis gyöngyszemről kapások, kaszások ide.
Remélem téved ide olyan aki nálam jobban ismeri, mert én még nem sokat tudok róla, de az első tapasztalatok alapján nagyon tetszik.Egyenlőre azt próbálom kideríteni, hogy hogyan lehet búzáz eladni.
Aki tud segítsen.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL 32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is játszottam a 08-09-et virágboltival,de ezt megvettem,mert 2000-ret megér és igy lehet már múltizni is vele.
de jó lenne magyarba, de nekem lehet demo van. Hol lehet meg venni magyarba?