Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
johndeeros78
csendes tag
Sziasztok! Először én is sokat kínlódtam a bála berakással de kipróbáltam úgy hogy feltolattam a futószalag végéig és ott raktam le őket! Nem egyszerű feltolatni de gyakorlással menni fog. Akkor csak bepottyognak aztán dől a lé!

-
Sanya595
senior tag
Amúgy mindenki azt irja,hogy szar az eredeti futoszalag...

Érdekes,mert nálam a 08-09 és most a 2011-ben is tökéletesen felviszi a korbálát is.
Mellesleg a futoszalag úgy van kitalálva,hogy mellé tudsz állni a homlokrakodoval és betudod vele rakni.
Sokkal jobb kezdöként ez a verzió,mint a GE-vel berakni,mert ha valakinek ez nem jön össze,a GE-vel sem egyszerübb.
Amúgy nálam igy nézz ki :
Tök egyszerüen meg lehet csinálni és nincs szenvedés a bálákkal. -
orixon
csendes tag
A balakkal nekem is problemam van ezert nem csinalom oket...de szivesen csinalnam penzert ha lehetne hova normalisan lerakni, mert a futoszallagra amig felteszed egy vegtelenseg es amikor nagy nehezen elkapod hogy menjen is felfele akkor feletajan leesik, es ez szar helyzet.
Ha valaki megtudna nekem azt csinalni hogy az eredeti mappba egy masik epuletet tegyen be , vagy valamit amibe egyszeruen leteszed es bedaralja akkor annak nagyon orvendenek, mert egyedul nem tudom megoldani.
Vagy mas ajanlat ami segitene, arra nekem is szuksegem lenne.
-
jbendi
csendes tag
válasz
Szántó-vető
üzenetére
Most probáltam ki az alap mapon a farmon lévő bálaleadonál a futoszalagra tedd fel az felviszi és jobboldalt alul kapod érte a pénzt ha nem igy lesz akkor rakd ujra a játékot mert valami elk....ta
-
jbendi
csendes tag
válasz
newholland
üzenetére
A multihoz nem kell semmit letölteni.A cd-n lévö 5x5 betüből és számból állo kódot kell beirnod mikor kéri a serialt
-
Kiss70
aktív tag
válasz
Szántó-vető
üzenetére
Szia!
Azt ajánlanám neked hogy tölts le egy gyártott mappot.
Én játszottam mappokan ahol meg vették a bálákat.
Vagy éppen be darálta egy gép.
Ha gondolod válaszban küldők lehetőségeket mappokra ahol lehet sok mást is csinálni. -
Szántó-vető
csendes tag
Sziaztok!
Gondoltam még így utoljára (harmadszor) megkérdezem tőletek,- hátha van értelmes is köztetek- aki kérdésre nem kérdéssel válaszol.
A körbálákat hova kell lepakolni? Ahova a négyzetbálákat lehet, nem megy nekem.
Aki veszi a fáradságot és válaszol az próbáljon meg valahogy úgy, hogy ide vagy oda.
Nem egy bonyolult kérdés szerintem amit túl kellene bonyolítani további kérdésekkel. Van ez a játék, nem babráltam bele, a készítők szándékára vagyok kíváncsi nem az eddigi válaszokra, hogy a folyóba stb... A baromságokhoz már öreg vagyok így 40 évesen.
Előre is köszönöm. -
newholland
csendes tag
sziasztok!azt szeretném, hogy azt a linket üzibe elkülditek amelyiket le kell tölteni a multihoz kösszi előre is!
-
Kiss70
aktív tag
válasz
newholland
üzenetére
Be kell írnod a cd.-n lévő serial számot mikor indítód először a játékot.
Patchot töltsd le telepítsd aztán ismét serial.
És menni fog.
Ha kéz alol vetted és nem te vagy az első tulajt kérd vissza a pénzed és küld el faxba a gyereket. -
jbendi
csendes tag
válasz
newholland
üzenetére
Elinditod a játékot és a többjátékos modot választod,nem a kariert
-
newholland
csendes tag
Üdv.Azt szeretném kérdezni, hogy a multiplayert hogyan kell megcsinálni?már vettem hozzá direkt cd-t is!!!!aki tud lécci segítsen!

-
jbendi
csendes tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
ha kodot tudsz szerezni akkor a frissités se esik nehezedre
-
roncsi212121
csendes tag
nem kell nekem kod 2 p azt betőrők valkijére má emgvan hali
-
jbendi
csendes tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
Akkor azon a mapon mégsem lehet cukorrépát vetni.A markolóhoz kell tehéntrágya is.Ha nem eredeti a játékot akkor nem tudsz szerverre csatlakozni ,és senki nem fog neked kodot adni
-
roncsi212121
csendes tag
helosztok érdekelne hogy van cukorépa meg ijenek ültető is hozá meg szedő de mégse tudok ültetni az mitől lehet? de ha átálitom az ülettőt pl buzára egyből ülteti meg van 1 markolom a forgos de nem markol semmit se vele az eredeti páján jácok ha ez kőzrejácana azért leirom meg neten is akarok de azt irja hogy frisicse frisités honan tudok leszedni valami linket tudtok adni előre is kőszőnőm kolegák várom válaszotokat üdv roli

-
Kiss70
aktív tag
Nincs mit.
Épp nem rég hagytam abba a multi részét.
Hát srácok nagyon nagy a játék.
Összesen hatan voltunk a szerveren elmondhatatlan a játék.
Nagyon ajánlom mindenkinek.
Volt aratás,fű vágás,tárcsáztunk is.Nagyon jó a játék multiban.
1.000Ft-ért mit jobb játékot nem kapsz.
-
Fekete200000
csendes tag
válasz
Fekete200000
üzenetére
Tudnátok pár linket adni hogy honnan tudok módokat letölteni. Köszi előre is.
-
Sanya595
senior tag
válasz
panyesz768
üzenetére
Sehogy.
Megirja,hogy mit akar venni és a játék-gazda megveszi neki.... -
panyesz768
csendes tag
Sziasztok,segítség kellene!!!

Kérdésem,hogyan lehet a miltiban pénzt utalni annak aki belép játszani hozzám!Előre is KÖSZI bárkinek aki válaszol!!
KÖSZI! -
jbendi
csendes tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
új játékot kell kezdened a mentett játéknál nem adja az új pályát
-
jbendi
csendes tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
C-user-neved-documents-my games-farming simulator2011-mods:na ide másold a zipeket
-
roncsi212121
csendes tag
elosztok érdekelne hogy tudok más térképet beteni mert az eredeti má ojan gagyi ojanélethübb kéne hogy hoyg csinájam és hova tegyek be mit előre is kőszi

-
Kiss70
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy olyan mappot ami nagy és ha többen vagyunk se fagy meg laggol.
De azért legyenek tehenek.Köszönöm előre is. -
panyesz768
csendes tag
Sziasztok,segítség kellene!!!

Kérdésem,hogyan lehet a miltiban pénzt utalni annak aki belép játszani hozzám!Előre is KÖSZI bárkinek aki válaszol!!
KÖSZI!! -
Kiss70
aktív tag
válasz
johndeeros78
üzenetére
Itt
Tudod le tölteni a hivatalos frissítést.
De nem kell hozzá a módokat törölnöd.
Csak telepítsd rá. -
Kiss70
aktív tag
Most kezdtem a multi részét és nagyon jó a játék.
Négyen össze röffenünk és brutál jó a játék.
Ajánlom mindenkinek.
-
beluschi
tag
válasz
johndeeros78
üzenetére
Egy javítás a játékhoz, általában a felmerülő hibákat javítják ki vele, játékegyensúlyon állítanak, ha szükséges. Az eredeti játékhoz is kell, mert maradhatnak benne hibák. Töltsd le a hivatalos oldalról, majd miután újra feltelepítetted a játékot, utána telepítsd a javítást is.
-
jbendi
csendes tag
válasz
johndeeros78
üzenetére
probáld ujrarakni a játékot meg a 2.2 patch-et
-
jbendi
csendes tag
válasz
johndeeros78
üzenetére
Ha megvetted őket ,ott vannak a karámba ahova a füvet silót viszed nekik
-
johndeeros78
csendes tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Elég régen játszok már a játékkal /meg van az eredeti magyar/ de már zavar hogy nem látom soha a teheneimet. Tanácstalan vok légyszíves segítsen valaki! Előre is köszönöm!

-
jbendi
csendes tag
válasz
newholland
üzenetére
newholland
(újonc)Üdv.Hogyann kell az épületeket áthelyezni?!
kell hozzá a Giants Editor 4.1.7 azzal megnyitod a map01-et és mehet a szerkesztés
-
jbendi
csendes tag
válasz
Fekete200000
üzenetére
benne van a játékban as sdk mappában
-
newholland
csendes tag
Üdv.Hogyann kell az épületeket áthelyezni?!

-
jbendi
csendes tag
válasz
newholland
üzenetére
kell hozzá a Giants Editor 4.1.7 azzal megnyitod a map01-et és mehet a szerkesztés
-
jbendi
csendes tag
válasz
newholland
üzenetére
C-user-neved-documents-my games-farming simulator2011-mods:na ide másold a zipeket
-
newholland
csendes tag
Üdv.
Azt szeretném kérdezni,hogy épületeket hogy lehet athelyezni?elöre is köszönöm a segítséget!
-
roncsi212121
csendes tag
-
beluschi
tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
A telephelyedtől elmész a Shop-hoz, majd innen tovább a kikötő felé és mielőtt a kikötőhöz érnél előtte jobb kéz felől van egy nagy épület hengeres silókkal, az előtt is le lehet borítani a terményt, én ezt gondolom malomnak /vagy magtárnak, vagy valaminek ahol megveszik a terményt/.
-
Fekete200000
csendes tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
Én csak azt tudom hogy a pénzt hogy lehet átálitani de ettől a játék elveszti lényegét.A my games-ben megkeresed azt a mentész ahol át akarod irni a pénzt és ott azt a fályt hogy careerSavegame és ott azt hogy money és átirod anyira amenyire akarod.
-
roncsi212121
csendes tag
válasz
Sanya595
üzenetére
hali kolégák érdeklődnék hogy bálákat nem lehet eladni? vagy ha megvan azokal mit kell teni?
meg nem találoma malmot vana térképen a kerék a tejgyár melet de oda nem tudom leburitani az anyagot meg még lene hogy lovéba tudok e csalni meg akarok modokat beteni de amit letőltők csak zip fály meg a gépen tőbbb mod mapája van a játéknak akor hova másojab be ha ezekre választ adnátok megkőszőném előre is kősszi

-
Fekete200000
csendes tag
Nem tudna valaki segiteni hogy hogyan lehet a F.S.2011-be mar-t berakni.
-
Sanya595
senior tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
Mert nincs hátsó vonoszem rajta..
Pl az eredeti potokat össze lehet akasztani...
De van rengeteg olyan pot amit lehet egymással húzni...
Ilyent pl :
-
beluschi
tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
Google: Farming Simulator 2011 mods, egy rakat oldalt kapsz, ahonnan tudsz letölteni.
Nekem a C: meghajtón van, a Dokuments\my games\FarmingSimulator2011\mods könyvtárba kell bemásolni a letöltött zip fájlokat.
-
beluschi
tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
Malom, sörfőzde, kikötő. Figyeld az árakat, mert nem mindenhol egyforma.
-
beluschi
tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
cd galaxisban kb. 1.000 Ft.
-
jbendi
csendes tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
A postaköltség árábol vehetsz másik cd-t

-
roncsi212121
csendes tag
HELOSZTOK NEMTUDNA VALAKI SEGITENI ABBA HOGY VALAKI KI IRJA NEKEM A 2011 ES SZIMULÁTORT? MERT SZÉTMENT AZ EREDETI CD-M NAGYON EMGKŐSZŐNÉM HA VALAKI KI IRNÁ ÉS KIPOSTÁZNÁ FIZETEM A POSTAKŐLCSÉGET MEG IRD MEG MENYIÉRT IRNÁD KI ELŐRE IS KŐSZŐNŐM REMÉLEM SEGITETEK AZ EGYIK KOLÉGÁN

-
Sanya595
senior tag
válasz
Szántó-vető
üzenetére
Alapjáték,alapmodokkal?
Vagy raktál bele valamit?Mert igy elég néhéz segiteni.
Bármelyik mod lehet hibás..
-
Szántó-vető
csendes tag
válasz
chevyfan
üzenetére
Válaszát köszönöm bár nem volt kimerítő. Előző hozzászólásomban írtam (amit nagy valószínűséggel nem olvasott), hogy a körbálát a futószalagra helyezve egybeolvad a textúrával, a futószalag nem viszi fel. ( Olyan mint egy gagyi játékban amikor át tud nyúlni a falon) Akkor hol adjam el?
Tiszteletem! -
Tszaky
csendes tag
Miért fehérek a másik mapból importált objektumok?
-
chevyfan
tag
válasz
Szántó-vető
üzenetére
Üdv!
Eladod, vagy dísznek lerakod valahol

-
Szántó-vető
csendes tag
Sziasztok!
Valaki megmondaná nekem, hogy a körbálákkal mit kell kezdeni? Előre is köszönöm! -
jbendi
csendes tag
üdv
Egy kis segitséget kérek
A trágyaszórón,higtrágyaszórón lehet modositani hogy kicsit szélesebb sávot szorjon ,ill locsoljon be? -
Tszaky
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az alap térképen elhelyeztem egy OMV benzínkutat egy másik térképről. Átpakoltam minden hozzá tartozó cuccot is. A kút megvan, használni is lehet, csak tök fehér minden. Tudja valaki, hogy mért nem rendeli hozzá a kinézetet? -
SityiSXT
őstag
Üdv mindenkinek!
A Steam karácsonyi játékában megnyertem ezt a játékot, és tegnap elkezdtem vele játszani. Egyelőre annyi gondom van vele, hogy a cruise controlt nem tudom használni. Hiába nyomom az 1-et, ha nyomom a gázt, x sebesség fölött kiírja, hogy le fog szakadni a vontatmány. Hogy tudom fixálni a sebességet? -
orixon
csendes tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Koszi nagyon szepen..nem letoltott vetom van..eredeti es megy a dolog...meg egy kerdes ami meg nem tiszta ..a permetezo gep sem akar menni annak is van valami titka mint a vetonek mert ez nekem uj dolog hogy felkell tolteni mert a 2009esbe csak allitottad be mit akartal vetni es ment a gep napokig...

-
Sanya595
senior tag
válasz
chevyfan
üzenetére
Tévedés....feltöltöd a vetögépet és azt vetsz amitt akarsz...
Persze most az alap vetögépröl és modokról van szó....
A letöltött vetöknél van olyan,hogy azt vet amitt betöltesz,de gondolom egy kezdö játékos nem ezzel kezd...
Amúgy rengeteg dolgog miatt lehetnek ilyen hibák,pl egy hibás mod vagy ilyenek...(#602) orixon
Ha letöltött vetöd van,akkor a magtárból tudsz kiengedni bele magot vagy egy ilyen

átrakó pottal tudod megtölteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- OLED TV topic
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Napelem
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Elden Ring
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Vadiúj AMD konfig összeszerelésre vár .
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KÖSZI!