Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz Sabber #1931 üzenetére

Huh basszus, neked aztán van erőgéped! :D Nekem is inteles procim van, csak nekem 2.93 gigás, i3-as dual procim, 6 gigányi 1333 HMz-s ramokkal. Videókártya meg egy N210-es Gigabyte. Az akadások viszont, sajna a gépek vagy cuccok hibái inkább, emellett, az eredeti dolgokon és mapon kívül, sajna valamiért minden más módokhoz betett dologgal akadozik. Vagyis, sosem lesz sajna tökéletes. Ezt persze, remélem kiküszöbölték a már nemsokára érkező 2012/2013-as verzióban. Az már sajna kérdéses, hogy a 2011 ben használ módok működni fognak e rajta, ha igen hogyan, ha nem, akkor kérdés hogy hogy lehet átírni majd a 2011 es módokat a 2012-re. 2009-ről 2011-re tudom az átírás menetét, de így sem sikerül mindegyik amit szeretnék átírni. Pl, Ifa teherkocsit 10-ből 1 darab indult csak el a 2011 játékon nekem most az elmúlt 2-3 napban teszteltek közül. :( Ma leszedtem egy 4 tengelyes Ifát, de nem tudom elindul e. Beindulni beindultak az eddigiek is, csak épp, beállt a játék és a Feladatkezelővel tudtam/tudom csak olyankor bezárni! :( Volt 3-4 Scania billencs, póttal. verziónál is, 2 Tiszta Piros volt, ha netán össze akadtok velük, ne szedjétek le majd. Max a Pótok miatt érdemes leszedni őket! Azok mennek szépen. 3 tengelyesek.

Új hozzászólás Aktív témák