- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Látom Te is magam szerelem típus vagy mint én. Mindkettő gépem Én szereltem össze saját kezűleg. Viszont, igen is számít az, hogy hány bites a Windows, ugyanis a 64 bittel akár 16 gigáig tudom feltolni ezt a gépet is és a saját gépemet is RAM modulokból. Mivel, olyan lapokat veszek, ami 4 darab ram szlotos, vagyis, 4 darab KÜLÖNÁLLÓ foglalata van és 4 szer 4 gigányi ram belemehet. Így viszont ezerrel tud pörögni a játék, mert nincs akadálya a RAM memóriánál. Ha a winyó 320 gigás, és kb háromnegyedig van, akkor is szépen elmegy.
Nekem így van a saját gépemen. Persze, a 320 gigából szinte a felét a Farmer Szimulátoros módok, mapok, üres mapok, és üres mapra való objektek stb-k vannak. Majd ki akarom írni mindet DVD-re mert zavar hogy annyira tele van.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Látom Te is magam szerelem típus vagy mint én. Mindkettő gépem Én szereltem össze saját kezűleg. Viszont, igen is számít az, hogy hány bites a Windows, ugyanis a 64 bittel akár 16 gigáig tudom feltolni ezt a gépet is és a saját gépemet is RAM modulokból. Mivel, olyan lapokat veszek, ami 4 darab ram szlotos, vagyis, 4 darab KÜLÖNÁLLÓ foglalata van és 4 szer 4 gigányi ram belemehet. Így viszont ezerrel tud pörögni a játék, mert nincs akadálya a RAM memóriánál. Ha a winyó 320 gigás, és kb háromnegyedig van, akkor is szépen elmegy.