- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabber
aktív tag
No hali
megoldódott a traktor pótkocsi mizéria

találtam egy fendt 936 modot amit árírtam kicsit és most már TÖKÉLETES ha ráteszem az általam 200.000 kg kapacitású Gigant ASW 488 trélert akkor úgy viszi mint az álom, semmi késlekedés semmi olyasmi hogy a futó eltolja kanyarban.
átírtam a traktor gyorsulását, végsebességét, és a fékerejét így már hibátlanul működik.
Most mással van gondom már csak, mégpedig azzal hogy a Krone BigX 1100 8.1-es verziójában is hülye az AP egyszerűen ha a föld végére ér befejezi a munkát
nem hajlandó megfordulni és továbbmenni
ezen még agyalnom kell kicsit, hogy miért nem működik....u.i. vettem egy 4 Tonnás súlyt az orrára amit átírtam 10 Tonna tömegűre a Fendt-nek meg se kottyan de kíváncsiságból feltoltam pl egy Xerion 5000 orrára és úgy orra esett hogy öröm volt nézni

u.i. 2
: arra gyanakszom, hogy a Fendt azért tudja elvinni a pótot mert ott van egy maxweight nevű címsor az xml-ben és ez tuti nem a rárakható súlyra utal, szerintem ez talán a súlya a gépnek, azt nem babráltam mert enélkül is tökéletes... 
u.i. 3: az alient ki fogom próbálni az NFS-t pedig megvárom az októberi legújabb részét azzal letesztelem mit tud a mákdaráló...
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Parkside szerszám kibeszélő
- TP-LINK routerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem hajlandó megfordulni és továbbmenni
ezen még agyalnom kell kicsit, hogy miért nem működik....