Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Grincsulás
üzenetére
Én együtt csináltam a kettőt. Előre permetező, hátul a vetőgép, de a Pronto 9 méteres asszem műtrágyázni és vetni is képes egyszerre. Legalább is a 17-s ben így van.
-
Grincsulás
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mikor kell permetezni? Közvetlen a magok elszórása után, vagy mikor már kikeltek?

-
Kismutyur
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy már nem nagyon van aki játszik a 2011-es verzióval, de azért megkérdezem, hogy újra raktam a gépemet, és ezzel együtt a játékot is, de nem enged belépni, a helyes kód után ezt írja ki : Sikertelen. Nincs profil hozzáférés.
Ha valaki tudja a választ, annak örülnék.
Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv : Kismütyür
-
GICA666
tag
Sziasztok.Tudtok a rising cities-hez hasonló játékot? Ez ilyen város építő.Ha lehet magyarul.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
maffia205
üzenetére
Üdv!
Hááát... már nem sokan játszhatnak a 11-es verzióval. Egy tipp: az ilyen eszközökből két fajta létezik, egyik a homlokrakodóval ellátott traktorokhoz, a másik pedig a rakodógépekhez.A kettő csatlakoztatása eltér egymástól, nem kompatibilisek egymással. Nem lehet, hogy a rakodógépét akarod felszerelni?
-
maffia205
csendes tag
Szép jó napot!
Lenne egy problémám
: Van egy szerény Deutz Agroplus 77-es traktorom és akármit csinálok ,nem veszi fel a bálarakodót :/ ( nem régen kezdtem
sok tapasztalatom nincs
) 
-
gogabi79
tag

Új hozzászólás Aktív témák

- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest