Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 245 wattos GaN asztali töltő, behúzható USB-C kábelekkel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gogabi79
tag

Üdvözlök mindenkit,minden ls 2011 játszót!.Szeretném bemutatni a lsgameTeam oldalamat.Pár szó róla.Modokat lehet letölteni 2011 és 2013 hoz valamint,készülő modokrol is lehet képeket feltenni.In-game sulihoz is lehet csatlakozni,hozzá szolni.Sok videó segithet,akár a mod készítésben,vagy pl kerek cserében,és másban.Ha szeretnétek el látogatni hozzánk,akkor ezen linken megtehetitek!Jó kis közösség,és szivesen látunk mindenkit.
az oldalam linkjehttp://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=Ls2011Gameteam
Regisztrálni kell!.
Valamint egy kis ajándék tölem:manitou mlt 730 kidolgozott rakodó gép
ami letölthető a fórumról is.
vagy e linken a:
http://www.uloz.to/x36Ey1s/manitou-zip -
k.danee15
csendes tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Üdv all!
Bocsánat a közbeszólásért,de szeretnék csatlakozni a csapathoz!
Kérésem az lenne,hogy lehet-e??
Elég rég óta játszom a Farming Simulator 2011-el,volt rá időm kitapasztalni 1-2 dolgokat!
Netán segítség kell,amiben tudok segítek!!Innen is le lehet tölteni modokat!!
http://gamefarm.hu/
Csak regisztrálni kell,hogy ne kelljen várni a letöltésig!Üdv.
anee -
ObiGabi
aktív tag
Üdv Farmertársak!
Bár már megjelent a 2013-mas verzió, ennek ellenére még sokan a 2011-est használják. Egy idő után unalmassá, megszokottá válik az alap géppark és mindenki elkezd modokat töltögetni. Sok esetben nincs közvetlen letöltésre lehetőség, csak valami idő, vagy sebesség korlátos lehetőség van, ráadásul nagyon sok esetben a letöltött mod hibás. Ezért segítségképpen összegyűjtöttem egy gazdaságra való gépet, szerszámot, melyet innen tölthettek le: 2011 modok
Jó gazdálkodást!
-
Arvernia123
tag
jah tényleg bocsi
-
beluschi
tag
válasz
Arvernia123
üzenetére
Ha hányas, akkor rossz helyen érdeklődsz, mert ez a FS 2011 topicja, nem a 2013 topicja.
-
Arvernia123
tag
és azt hol lehet meg találni hányas farm mellet vannak?
-
beluschi
tag
válasz
Arvernia123
üzenetére
A permetezőt a szénáscsűr melletti tartálynál lehet feltölteni, a trágyaszórókat meg a tehenészetnél.
-
Arvernia123
tag
én szeretnék olyant kérdezni hogy a , permetező meg a trgágyaszóró gépeket hol kell feltölteni,meg honnan tudok szerezni trágyákat meg ezeket??
-
apach
senior tag
Szia!
Én jövőhéten beszállnék ha lehet. mivel jelenleg pároméknál vagyok, és itt UPC 20 megás net van, így mehetne a game kicsit. Gépeket adok akkor majd amiket szeretek. Map kell majd nekem, amin toljuk. Óriást válassz, mapot, hogy sokan rendesen elférhessünk rajta.
Pl Gross_Kern_Land így simán van a neve. Kicsit kopaszka, de legalább kevésbé akad. Vagy pedig, a Gordons Big mapot. Ez is óriás map, viszont már nem olyan csupaszka mint a Gross Kern Landos első map. Ha kell linkjük, megadom neked vagy bárkinek, és akkor lehet letölteni és tudja mindenki használni őket. -
Kiss70
aktív tag
Üdv!
Szeretnék össze hozni a 2011 es verzióba multis csapatot.
Kitétel nincs.
Tehát nincs korhatár csak normális és tartós csapatra gondoltam.
Lehet saját Traktorod,kombájnod,stb.....
Nekem is vannak kedvenceim.Minél több ember jelentkezését várom.
Természetesen csak eredeti játék jöhet szóba.
Jelentkezés itt.
-
akos 2002
csendes tag
sziasztok lenne egy kérdésem ha huzok le modokat es megveszem el kezd akadozni a játék mi lehet a gond

-
apach
senior tag
Hali!
Bad Allocation javítása. videón. Akinek esetleg lenne még ilyen baja a játékkal.
Lehet hogy a 2013 nál is működik, feltéve, ha a bad allocation megjelenő dolog a 2013 ban is. Akkor érdemes megpróbálkozni ezzel.Nekem mióta megcsináltam ezt, azóta nincs hibája ilyen.
A 2011-n.
Akinek nem igen világos, azoknak keresek egy letöltő linket ahonnan PDF csomagba szedhető le, képekkel ábrázolva.
2 PDF és egy exe file ami azt hiszem hogy a CFF nevű program, ami kell ahhoz hogy az adott 2 fájlt meg lehessen nyitni. 
-
apach
senior tag
Hali!
Tesztelje már le valaki, hogy a 2013-s gépek működnek e a 2011-n. Én nem tudom sajna, és sürgős lenne. :S
-
apach
senior tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Hali.
Köszi az Infót. Én IS megpróbálom mielőbb megszerezni ezt a játékukat is.

-
SparrowHUN
tag
Új Farming Simulator 2013-as topic: Farming Simulator 2013 topic
-
SparrowHUN
tag
Nem, ezek nem nyelvi kiegek... Már jött egy patch, amiben jó pár dolgot javítottak.
Aki Steam-en, vagy Mac-on vette meg, annak nem kell leszedni, mivel automatán frissülnek.
Mellesleg az LS sorozatból szinte mindegyik részt kellett, vagyis kellene még foltozni, szóval ez nem meglepő. Na meg főleg, hogy 20-40 mega a patch. -
-
Tacsika
aktív tag
Én már megvettem (Bp) Csak van egy "kis bibi"
-
larpi
tag
Üdv. mindenkinek!
Ma délben beestem a 576 szegedi boltjába, mivel éppen arra jártam és a FS2013 megjelenését is mára ígérték, gondoltam megveszem. Játék az nem volt, ígéret is "Nézzen be a jövőhéten" stílusú, semmi konkrét.
Szomorú, tudom hogy ez csak egy rétegjáték de legalább a neten kiírnák hogy a kiadás csúszik. (Az előbb néztem meg és még mindig a mai megjelenés szerepel.)
Máshol mi a helyet? -
BigBigJoe
csendes tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
A dolgozók által vezetett eszközökkel nekem semmi gondom.
Több hozzászólást is olvastam már, amiben a "sorkövetés", irányítás volt a gond.
Én, ha olykor több ráállással is, de megoldom, sikerül megoldanom a dolgozó "rávezetését" a területre, és szépen nyomja, amíg a parcella el nem készül.
Az állatokkal való foglalkozásra szeretnék most ráállni.
Az nagyon érdekel.
Köszi, üdv. -
SparrowHUN
tag
válasz
BigBigJoe
üzenetére
Nem mondtam, hogy nem jó. Mondjuk Én 2009 (egész konkrétan 12.31.) óta játszok ezzel a game-mel, de ennyire nem siettem sehova. Persze ez egyénfüggő, mindenki úgy játszik, ahogy szeretne. Én először letolok minden földet egy munkaeszközzel (pl. learatok), utána jöhet a következő. Mivel nem bízok a helfer-ben (bár már van lézeres sorkövetés is), ezért max. 3-4 trakim, meg egy kombim, silózóm van.
De mint írtam, ez egyénfüggő...
De jó taktikát használsz. -
BigBigJoe
csendes tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Szia.
Nagy a gazdaság? Nem tudom !! Még új vagyok a játékban, de 9 parcellát művelek egyszerre, Hármassával van egy traki, egy aratógép, egy vetőgép, és egy szállító pótos beállítva. Amint az aratás a felénél van, már indítom is a szántást, majd pár eke-kör után a vetőt. És így tovább.....
Olykor egy-egy szórás, és ennyi.
Vagy nem így lenne a legjobb? Ötletekkel bombázzatok
Üdv. -
-
-
BigBigJoe
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Egy hete játszom a játékkal, csodálatos élményt ! Nagyon kezdő vagyok, de már haladok

Kérdésem az volna, hogy van sok eszközöm, de csak 10 embert tudok foglalkoztatni. A többi eszközöm áll, és vagy én melózok rajta, vagy senki.
Ez normális így, vagy beállítás kérdése ?!Köszönettel !!
-
apach
senior tag
Skacook.
Hali.Nekem már a legeslegújabb Giants Editor is megvan, holnap remélhetőleg, de legkésőbb a jövőhéten, leszedem a 2013-as mapot, és nekiállhatok szerkeszteni a 2013-as pályám.
Csak még az editor kezelését kell kicsit elsajátítanom, mert máshogy lehet menni az editorban bármerre. 
-
Tacsika
aktív tag
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Tacsika
üzenetére
Üdv!
Igen, sajna túl sokat nem lehet gazdálkodni.
Újdonságok:
A földeket pénzért lehet megvenni
A négy alapnövényen kívül termeszthető burgonya és cukorrépa
Az állattartás bővült tyúkokkal és juhokkal, így már tojással és gyapjúval is lehet kereskedni
A siló falai között automatikusan leeseik a traktor sebessége, vagyis nem lehet ezerrel száguldozni
Változtak a textúrák
A gépek amortizációja is beépítésre került, ha jól láttam. -
ObiGabi
aktív tag
-
Kiss70
aktív tag
válasz
tacsika .123
üzenetére
A gép ugrása az nem más mint lagg.
Tehát vagy kevés a neted vagy állíts le minden egyéb programot itt gondolok illegális fáj letöltés és egyéb dologra.Tehát ami a nettedet eheti.A másikat nem értem.
Ha te vagy a szerver és te be állítod a módokat akkor be kéne tennie a te általad kiválasztott módokat. -
tacsika .123
csendes tag
hello.
szeretném megkérdezni, hogy az egyik haverommal ugyan olyan módok vannak benne és kiválasztom az összes mód hozzáadását és egyetlen egyet sem rak bele.Meg az lenne még a problémám hogy megyek a géppel és egyszer megakad és utána ugrik egyet.
valaki segítsen legyen szíves!!! -
apach
senior tag
ne máár. nekem van egy mega pakk is, meg egy New Holland skines MULTIFRUITOS ilyen kombájnom. majd keresek egyet aztán megadom a linket. ma épp találkoztam is a New Hollandossal.
tessék a linkje.Nekem hibátlanul működött. De ha nagyon kell, akkor megkeresem a mega pakkot. amiben vagy 8-10 féle színbe van meg ugyanaz. azt nem tudom multifruitosak e mert nem emlékszem rá már, azok is megvannak, és mind hibátlanul működött.
-
zarew
senior tag
Senki sem szokott répát szedni? -
soma77
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt hogyan tudok több pályát berakni mert elégé kezdő vagyok segítséget előre is köszönöm.
-
ObiGabi
aktív tag
Jó napot kívánok, napraforgót kapálok!
Van itt egy jó kis csomag, gondoltam valaki hasznát veszi. Ezeket tartalmazza:
Traktorok:
- Hurlimann XA86
- Lamborghini R2 86
- Same Dorado 86A három gép igazából csak a motorháztetőben, ill. névben tér el egymástól.
Homlokrakodó
Több célú villa
- raklaphoz
- báláhozA villák oldal irányban elmozgathatóak, ill. állítható az egymástól való távolságuk is.
Adapter
A traktor három-pont felfüggesztésére csatlakoztatható, így már akár a fentebb említett több célú villa is rátehető.Motorolaj
Dupla hátsókerék
Innen tölthető le: [link]
-
zarew
senior tag
Na jó! Akkor linkeljetek nekem légy szíves valami pöpec répa ,krumpi szedegetőt,mert amit találtam az felületesen megrajzolt,igénytelen grafikájú elnagyolt vacak. De a Lexion 770 répakombájn a kedvencem. Gondoltam csinálnék egy babakocsit amin elöl egy 100m széles tereptárgyakon átmenő répaszedő van 200000 tárolóval.100km/h ig működő szedővel autopilottal. Csak nem tudok.
-
apach
senior tag
Hali
Ejj de nagy lett a csend.
-
apach
senior tag
Hali.
Nah, ez már egy igen gázos beavatkozás lenne még neked is! Ha nekem aki már mapokat is sajátot csinálok, és át is alakítok 1-2-t, nem sikerült betenni Új növényt, akkor neked szerintem főleg nem sikerül. :S amúgy, alap esetben 4 növény van, összesen 13-at lehet betenni tudtommal. De, inkább lementek mindenfélét egy adott mapról, és van egy kb 20 növényes mapom, arra csak ráteszem őket, és ennyi.
Ezerszer egyszerűbb így.
De, ez is kicsit cikkes. Ugyanis, az üres mapra, legelsőnek az Úthálózatot kell rátenni, ami elég gázos még nekem is. Állati lassú és ezredmiliméteres mozgatásos meló ez egy map szerkesztésnél. De a tapasztaltabbaknak ezy már hamar megy, mert tudtommal pár számot be kell írni az editorban 1 helyre, és azonnal arra a szintre megy az egész kijelölt cucc. Akár épület, akár úthálózat. Egyszóval, NEHÉZ a map szerkesztés. A növényeket amúgy, az i3d fájl megnyitásával a Notepad++ programmal AJÁNLOTT, mert szuperül kiemeli többféle színnel a sorokat, amolyan főcím féléket stb. Mondjuk én már a map át méretezését is tudom hogy kell.
Vagyis, 4 zer nagyobbá tudom tenni a gyári mapot ha akarom.
Csak épp, sík területté válik így, és van ami így a levegőben lebegne.
Domborzatokat is gázos kialakítani. Ez még nekem se megy.
A domborzatokat, pl hegyeket, ajánlott másodikként kialakítani a mapon. Vagyis, üres mapra az úthálózatot tenni, ezután kialakítani a domborzatokat, és csak ezután jöhetnek az épületek objektumok stb. -
Sabber
aktív tag
Sziasztok
valaki meg tudná nekem mondani hogy hogy tudok új növényeket betenni?
napraforgó érdekelne engem de nem tudom hogy kéne betenni és nem is találtam ilyen növényt egyelőre sehol.
aki tud jó modot ehhez kérem linkelje be és mondja meg hogy hova kell betenni h játszható legyen.
előre köszönöm
üdv. -
ObiGabi
aktív tag
Szia!
A John Deere 8360R típusába beépítette az egyik lelkes alkotó ezt a funkciót.
Két kivitel készült belőle, az egyik pót súlyt kapott az orrára, a másik három-pont felfüggesztést.
-
orixon
csendes tag
Az lenne a kerdesem hogy letezik olyan mod hogy amikor a traktorral mesz a felszantott foldon ne egyszeruen siman menjen, vagyis latszodjon a kerekeken hogy mozognak fel-le a szantas es a fold egyenletlensege miat...
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
A gépeket külső kamera nézetben irányítom, viszont előfordul, hogy át kell váltani belső nézetre, mert a tereptárgyak, fák miatt, nem látom, hogy merre is megy a gép. Ilyen esetben viszont nagyon beszűkül a látómező, nincs mit tenni, egerészni kell, jobbra, balra forgolódni, de emellett persze haladni is akarok. A való életben ezzel nincs gond, de a játékban egy billentyűzet, egy egér és az ujjaink vannak az összes irányításhoz. Az egyik lelkes játékos kitalálta a megoldást és egy mod formájában közre adta. A lényege: ha mozgásban van a gép, akkor a vezető, vagyis mi, abba az irányba elfordul, amerre kormányozzuk a járművünket. Tolatáskor automatikusan hátrafordul, majd ha ismét előre megyünk, akkor szépen vissza előre.
Ezt is, csak úgy, mint a többi kiegészítőt, a mods mappába kell másolnunk. Ahhoz, hogy aktiválni tudjuk be kell kapcsolni az F1-es menüt. Ezután nyomjuk meg a BAL CTRL-t, tartsuk nyomva és a BAL SHIFT billentyűt. Ezzel máris bekapcsoltuk. Fontos a sorrend, SHIFT és utána a CTRL esetén nem működik. Belső és külső nézetben egyaránt használható, bár utóbbi kicsit szokatlan lesz kezdetben, igazából belső nézetnél vesszük hasznát. Ha ismét megnyomjuk a BAL CTRL-T és nyomva tartjuk, akkor a menüben megjelenik a "Dinamic camera settings" felirat, melyhez a "Z" betű van társítva. De nekünk magyar billentyűzetünk van ám! Az "Y" lesz a nyerő választás. Tehát BAL CTRL+Y. Ekkor megjelenik egy kis helyi menü, melyben az egér bal gombjával tudjuk változtatni a különböző értékeket. Szerintem az alap teljesen jó, de bátran próbálgathatjuk, el nem rontjuk. Ilyen lehetőségeink vannak:
Rotation < ab: az itt beállított sebességnél kezd működésbe lépni a kamera (látószög) forgatás
Lenkwinkel: mekkora legyen az elfordulás az előre nézéstől számítva, %-ban megadva
verzoegerung: itt a fordulás sebességét állíthatjuk be, szintén %-ban, minél nagyobb értéket adunk meg, annál lassabb lesz
Kamera timeout: a fordulást tudjuk késleltetni 0.1 és 3.0 másodperc közöttHa már eleget forgattuk a fejünket és kinézelődtük magunkat, akkor ismét nyomjuk meg a BAL CTRL-t, tartsuk nyomva és a BAL SHIFT-et, ezzel kikapcsoltuk.
Hibát nem generál, de szerintem lesz még egy újabb verziója, pl. a kamera késleltetés nálam nem működik. De ettől függetlenül ötletes kiegészítő.
Innen tölthető le: dinamikus kamera
További jó szórakozást!
-
apach
senior tag
Akkor szedj le egy Lamborginit. Az, tuti hogy megy 100-al. Bár nekem is amiket már írtam is. Nekem mentek annyival. :S
Amúgy meg, igen, lehet szerkeszteni az XML fájljukba a sebességükkel összefüggő dolgokat. áttétel, max rpm, stb. de ehhez még én se igen nyúlok hozzá. inkább keresek olyankor egy olyan gépet, ami megy annyival, stb és kimásolom az adott részeket amik kellenek, és kitörlöm az eredetit majd bemásolom a helyére az újat és mentem, majd visszateszem az XML-t a gép zipes mappájába ahol van alapból.
-
apach
senior tag
Tessék, azt hiszem ez az. De nem vagyok benne biztos. Ezért, amikor játékban megveszed, NE csukd össze, hanem ahogy megvetted, csatold Trakeszra, és tolass vele a boltnál, ha elakad, akkor nem ez az. Ugyanis nekem a korábbiaknál egy láthatatlan valamibe tolatáskor fennakadt a boltnál!
De én úgy emlékszem, hogy ez az.

Van egy Újabb is, és ahogy nézem, ugyan az a tag csinálta az újabbat is, csak az Lemken szkines.
Vagyis, Kék fehéres. 
Remélem jó lesz, és szépen működik, de, adok hozzá egy permetezőt is amit majd a gép orrára csatolj fel. Viszont, NE menj túl közel az összecsukott permetezővel, mert valami láthatatlan izé picit kijjebb lóg és elakad. De ettől függetlenül nekem megvan és használom is ha kell.

-
zarew
senior tag
Mi a leggyorsabb jármű egy map bejárásához.Csak körbe akarok nézni.
-
apach
senior tag
Hali
Én a Permetező és Vetőgép párost szeretem, a gép orrán permetező, hátul vetőgép. Most találtam egy Új 27 méteres vetőgépet, ez már nem hibás.
Véégre.
Megvolt már nekem végül is ugyan az, csak most lehet kijavítva lett a hiba ami nálam volt vele. Mármint a pronto 27 vetőgéppel. Most másik van és nem volt vele az mint az eddigiekkel, de, van egy Amazon kisebb vetőgépem is, amiről van is kép meló közben
Korábban fel is tettem ide és megnézhettétek.
Vagyis, Permetezőt előre, vetőgépet hátra.
Egy Claas Xerion 5000 típussal príma pakk. 
-
Sabber
aktív tag
Már megtaláltam, még annyi kérdésem lenne, hogy ti hogy szoktatok permetezni?
Hogy lesz több a termés, ha pl elől van egy permetező hátul egy tárcsa az jó?
Vagy elől egy permetező hátul egy vetőgép?
Vagy permetezni csak simán éri meg vetés után mikor már kikelt?
Vagy tök mindegy mikor a hatás ugyan az?Üdv.
-
Sabber
aktív tag
sziasztok
a permetezőt hol tudom feltölteni???
köszi
-
apach
senior tag
Szia!
Ok akkor beleteszem, viszont nem a Peterbilt kamionnal ha nem baj, mert csak maga a kamion több mint 120 mega! :S Így, beteszem azt amit én alakítottam át kicsit, viszont színre egyezik. Egy baja van az egyik Bálás pótjának, az, hogy nem lehet valamiért az első Trailerhez csatolni, de, pl egy Deutz géphez simán engedte. Mivel 5 vagy 6 féle csomag lesz 1 csomagban, így számít már a részek mérete is. Arra gondoltam, hogy egy Fehér vagy Fekete kamionhoz hozzá lehetne tenni a Peterbilt pótját. Nem? Zavarna titeket? A fehér és Fekete mindenhez megy tudtommal.
-
apach
senior tag
Hali
Sajna az adott kamiont sikerült átírnom, de sajna annál is billeg a Trailer valamiért.
Egy DAF kamionnal viszont szuperül ment, semmi gáz nem volt a póttal akkor. :S Betegyem így is a kamiont a trailerrel együtt a pakkba?? -
zarew
senior tag
Az igaz! De este már ment minden magyarul. Tetszik a térkép , csak egy kicsit az zavar,hogy nagyon tagolt,és a földek is inkább manuális modban művelhetők,de majd megszokom. Egy ideig a Bassumer-t játszom. Ki melyik térképen játszik? Bár ahogy nézem ugyanaz a 4-5 paraszt van itt mindig. Hát hol vagytok parasztok ?
Na nem panaszkodom,inkább parasztkodom. Kár,hogy a munkahelyemen csak ez az öreg laptop van ,különben ráérnék (sajnos) játszani is. Ezen még csak el sem indul,hogy legalább kiprobálhatnám a mod okat.Más:
Arra van lehetőség ,hogy a követő modot több külön járműcsoportnál használjuk ne csak egynél?
Mostanság az automata útvonal ,járműküldözgető moddal birkózok.Ha tud valaki valami jó részletes leírást.... -
zarew
senior tag
Szia!
Basszus egy órát kerestem ezt a cuccost ,ilyen béna vagyok.
-
apach
senior tag
Hali.
Magyarosítás a Bassumer Landhoz??
Akkor kérem én is a V4 verzióét meg a 3.8 asszem van még meg.
Mellesleg, a Pakkot már állítom össze. sőőt, a Csőrös Peterbillt helyett, egy Újabb, 4 tengelyes, amiből 2 kormányzott tengely, Freightlinerrel akarom lecserélni, mert a Daf után pl, totál szépen, billegés nélkül megy utána, a Peterbillttel meg kanyaroknál felemelkedik az egyik oldala a pótnak! Hiába írtam át már a súlyát 1-ra, többre nem akarom mert akkor a gyengébb gépekkel nem lehet szépen húzatni vagy tolatni vele. Így egyik nap leszedtem egy már régóta ismert, 2 darab Bálaszállító pótos ugyan olyan szín Freightliner pakkot, és ebbe akarom összetenni a Peterbillt trailerjét IS.
Így, 2 bálás póttal és egy hűtős trailerrel lesz egybe.
Ehhez persze, át kellett 3-3 fájlformátumot alakítanom, 3-3 olyan fájlá, ami kell. vagyis, dll-t kellett xml-be konvertálnom, vagyis át mentenem, a PDF formátumot, ami a gép (elvileg i3d-je) át kellett alakítanom i3d fájlá hogy jó legyen. Plusz, mivel nem 2011 be való, így át kellett írnom mindhárom XML-t, az még hátravan, hogy a modDesc.xmlt átírjam. Ez a pakk amúgy 1 darab Zipbe van ömlesztve, sajna így akinek kell, így tudja bárhonnan leszedni ahol megtalálja még egyáltalán. És, még csak most fogom tudni letesztelni játékban, hogy jók e a cuccok benne. :S Remélem szépen működik. Ha nem akkor sajna inkább keresnem kell másikat ami már át van téve 2011-re. -
ObiGabi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Épp csak beugrottam...
Gabitó!
Jó régen volt, mikor a bassumerlanddal foglalkoztam. Tettem fel egy képet anno... lássuk csak... megvan!A levágott füvet, a piros tetős épületbe, az oszlopok mellett haladva tudod leborítani. Kicsit szűk a hely, csak óvatosan. Szalmát (bálák formájában, úgy látom ez megvan) és takarmányt is adnod kell a tehénkéknek. A takarmányt az épület túloldalán tud leadni, az épület keskenyebbik felén.
-
gabitó
tag
Bocsi teljesen igazad van, igen a kamion és a tréler parkra gondoltam! Töltögettem már én is egy jó pár trélert de még, nem találtam egy szépen futót!
Kamionnal sem vagyok teljesen megelégedve de azzal még elmegy. Sebaj majd ha rendben találod a pakkot, akkor én majd igényt tartanék rá, ha lehet ilyet mondani. -
apach
senior tag
Itt is válaszolok neked. Én sajna nem igen ismerem ezt a részt, mert nem igen volt alkalmam mondhatni, 1 mapon se rendesen játszani, mert állandóan letöltögetek, meg keresgetek. Most meg, ahogy írtam is a következő hozzászólásodhoz, a takarítással vagyok lefoglalva teljesen. És hát, sajna igen lassan megy, mert 1-2-vel kell betennem a cuccokat ahogy, hogy a log fájl mentésbe megtaláljam könnyen a hibákat. Amiket tudok, persze javítok is, ezért is lassabb pl még. Ha pl egy pótkocsi hátulja csapkod jobbra és balra kifelé hirtelenebb kanyaroknál, vagy épp éles kanyarnál, akkor azokat is ha tudom kijavítom.
-
apach
senior tag
Szia!
Melyiket? Mert hát, azt nem írtad le.

Ugyebár, 2 vagy 3 képet tettem be mutatóba ide.
De ha a Kamion És Trailer parkra gondolsz, főleg ami 5 Kamionból és 5 Trailerből áll, akkor még nincs kész, mert teszt alatt állnak. Emellett, takarítom a gépemről le a selejtes módokat, stb. Amint meglesz, szólni fogok, ezért ha tudsz less fel ide.
No. Visszakerestem, és az 5-s pakk az az 5 kamion/trailer kép.
Sajna nincs még kész. :S
Amint meglesz, jelezni fogom itt.
Csak azért néha emlékeztessetek rá. 
-
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Hali

Már nem azért, de TE IS duplán is elírtad a szöveget.
Úgyhogy psszt.
Nem láttál semmit.
Igaz Gabi?
pl " ne_vel" mert hogy, ezt így szoktam én pl: ne-vel. 
Vagy a másik 2 szó ami inkább ide passzol: "megpotlik" ugyebár.
Nem megpotlik hanem megbotlik
De ezek csak úgymond, 1 a sok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

anee
Van pár gyári modom azokkal prímán működik viszont a sok innen onnan leszedett mod-dal már folyton lefagy. Már próbáltam új pach-el jobb-e ,de sajnos úgy sem jobb. 

Piszkos nagy gazdaságod lehet... De van ez így. 
Senki sem szokott répát szedni?
Na nem panaszkodom,inkább parasztkodom. Kár,hogy a munkahelyemen csak ez az öreg laptop van ,különben ráérnék (sajnos) játszani is. Ezen még csak el sem indul,hogy legalább kiprobálhatnám a mod okat.